Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Слава Богу я маю свою рідну дочку і плануемо з чоловіком ще одну дитину народити.А можливо і третю.Але якщо б у мене не було власних дітей я б точно всиновила(удочирила)дитину .Тільки старалась би чим по меншу(бажано після роддому).Адже чим менша дитина,тим кращий зв"зок між вами.Та й до рідної дитини ти теж звикаеш,все більше і більше любиш.Хвороби,радості першого зуба,перших слів-так ми стаемо справжніми батьками.Адже не ті батьки справжні які народили,а ті які виховали та дали дорогу в життя.Якби не мала власних дітей звичайно всиновила б дитинку сироту.Тільки щоб це все було підготовленно документально(щоб бува справжні не заявились "батьки" і чогось не хотіли),щоб до дитинки відразу потягнуло(адже це теж не менш важливо-щоб щось рідне відчути). Додано через 5 хвилин Напевно Вам ваші дітки щось насолили? нажаль таке часто трапляеться.Маленькі діти- малий клопіт,великі-великий.
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. А знаєте, що мене найбільше застановляє? Відношення своїх дітей. Вони вже достатньо великі, щоб усвідомити, що братик чи сестричка прийомні. В що це виллється, скажімо, в період підліткових заскоків? Як правильно побудувати стосунки, в якому напрямку вести розмову?
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. я чиатала на форумі таке: якщо факт всиновлення не приховувати, говорити про це як про нормальне явище, не падати в паніку через питання, не перемикати канал якщо показують дитячий будинок, то для дітей не буде ніяких проблем, бо всиновлення буде сприйматися ними нормальне і звичне діло а проблема буде якщо таємне стане явним, тому і нема сенсу того робити плюс якщо не приховувати ваше всиновлення стане прикладом для інших а пояснювати дитині чому вона всиновлена можна по-різному наприклад: "одні діти зароджуються в мами в животику, а другі - в серці" а дехто розказує історію про зайнятого Бога, який має дуже багато роботи і тому переплутав животики, але батьки пішли в ДБ і знайшли свою дитину але то для зовсім малих дітей більшим можна пояснювати інакше
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. ні, Гелено, я не про те. Я про ситуацію, коли в сім'ї є і свої, і прийомна дитина. В підлітковому віці і рідні між собою можуть жертися так, що огого. Чи не зацькують, чи не травмують прийомну? Саме свої діти.
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. на форумі прийомні батьки радять і своїх і прийомних так вчити а що далі - не розказують... можна створити таку тему, бо краще про таке питати в усиновлювачів але там переважно ті, що щойно всиновили, або ті, що лише хочуть
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Одна моя знайома, що вдочирила совою донечку, казала так - "наш лелека трошки заблукав, але ми все ж знайшли один одного" Додано через 4 хвилини Те, якими будуть стосунки між дітьми, залежить від батьків. Саме батьки задають тон таким стосункам. І не якимись промовами, чи демонстративними мірами виховання, а просто власним способом життя, власним ставленням до дітей. В тому числі і в стосунках між рідними дітьми, теж деколи бувать ситуації...
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Зачем "баюс", какой такой "баюс", панимаэшь?! Вах, вах, вах, такой красивый дэвушка, савсем нэ нада баюс, будэт не больно, дарагой...
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Щойно в новинах: Кожен повнолітній киянин може взяти дитину на піклування дитину на термін від одного тижня до півтора року. Вважають що це збільшіть кількість усиновлень. Так то воно так, але.............хто про діток подумав у цій ситуації. Коли її заберуть з дит будинку, коли вона знайде нових маму й тата, а потім назад? Чи люди не розуміють яку травму можуть таким завдати і без того нещасній дитині?
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Дівчатка, Ви молодці - тема супер!!!!!!!! Я маю 4 діточок. Старшому 8 років. Коли йому було 6 міс. ми потрапили в лікарню, де знаходилось двоє хворих покинутих хлопчиків (4 та 8 міс.),вони виглядали молодше. До малюків підходили рідко, тільки щоб погодувати, коли вони плакали персонал не сильно до них спішив, я вирішила їх передіти сама. У малюків були шалені пролежні, не попки - а рани. Їх великі сумні очі я ніколи не забуду. Боляче і дико бачити таких маляток самотніми.Якось у ночі малятко плакало, а пляшечки з їжею біля них не було ось я і погодувала грудьми... Хотіла всиновити, та ... На цю тему ми вільно розмовляємо із дітьми і вони дуже хочуть всиновити братика та сестричку. Ось тільки здорову дитину всиновити проблема...
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. мы тоже хотим усыновить или удочерить 2х деток, квартирный вопрос уже решили, осталось показать что у нас достаточно денег что бы их содержать
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Наша відповідь: "Так, всиновили би", точніше обов'язково всиновимо у майбутньому. Артем, а скільки це "достатньо грошей"? "Квартирне питання" - це наявне житло? яке воно повинне бути? :confused:
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. достаточно денег это 5000-6000 грн оф. дохода, с частным предпринимательством как у меня это не сложно показать в отчетах, а вот квартиры у нас не было, сейчас есть(лучше когда свое жилье), так что дело осталось за "малым" будем весной начинать медицину проходить чтоб летом уже взять ребенка или двух Вообще друзья рассказывали что всегда идут на встречу семейной паре которая решает усыновить ребенка, люди опытные и если видят что родители не решают этим какие\то свои проблемы а искренне хотят усыновить и любить своего ребенка то проблем вообще не возникает кроме бумажной волокиты
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. прочитала зранку Ваш допис і цілий день та картина з голови не виходить з голови. годувала малого і аж сльози навернулись... якби мала можливість,то би взяла таких діток до себе. а так тільки матеріально притулкам намагаюсь допомагати...:no:
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. самое интересное что не должно быть жалости к таким детям. Это очень важный момент, жалость это безпомощность, а мы им реально можем помочь
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Цілком здорових дітей, на жаль, взагалі на даний час немає - не важливо, чи вони в сімї, чи в дитячому будинку. Так, наприклад, зара майже в кожної дитини алергія, Але це міф, що неможливо всиновити дитину без серйозних проблем! Приходьте на форуми де спілкуються десятки і сотні щасливих батьків, що всиновили дтей - і самі все почуєте і побачите! І, якщо хтось хоче дізнатися про всиновлення більше - можу подарувати книгу "Усиновлення - крок за кроком" (посібник на допомогу батькам). І дати подивитися кіно.