Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. ги-ги... я писала про те що якби всі думали що не варто всиновляти через гени, то було набагато більше сиріт недавно бачила сюжет в "Службі розшуку дітей" жінку з 7-міс дитиною збила машина мама вмерла, дитина в лікарні, документів нема на той момент шукали родичів, але не могли знайти було багато дзвінків в студію від бажаючих удочерити дівчинку але ще роблять все можливе щоб знайти родичів все-таки прийомні батьки краще ніж дитбудинок Додано через 3 хвилини п.с. Пупере ви збилися з дороги в нашій дискусії
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. та не бачу я тут дискусії.... це звичайна розмова, ви висловлюєте свою думку, я свою.... схоже на дискусію: це у нас з пп. михом, ягуляром, оленою_иа та іншим панством....
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. може ви й праві хоча я під дискусією мала на увазі "обговорення" ще скажіть що то і не обговорення : )))
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Знаю одного пана, який разом з дружиною всиновив дитинку. Людина при посаді, робить кар"єру, дитинкою пишається, любить її надзвичайно, він нею тішиться, що вона в них така є. На них приємно дивитись, коли вони разом. Щасливі люди.
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. ...написати більше, ніж три слова? Додано через 2 хвилини Пупере, публічне обговорення будь-якого питання чомусь називають "дискусією" :p
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. та може й називають.... але у мене язик не повертається назвати "дискусією" приємну розмову, де ніхто нікому не заперечує...
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Ви мене певно з кимось плутаєте... Я тут лише скромно деколи намагаюсь відбивати десятки бочок, які котяться з гуркотом на "штаноносів" з усіх куточків ЛФ, котрий повільно, але впевнено перетворюється на БФ. Маю я право у відповідь на приклад чудової чоловічої логіки навести приклад не менш прекрасної жіночої, нє?! Якщо б захотів дійсно котити бочку на жінок(чого ще ніразу по-справжньому не робив і дасть Бог не доведеться), то для цього використовував би більш дієві аргументи...
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Зауважила з вищенаписаного, що більшість чоловіків "проти" усиновлення, а жінки - "ЗА". Нещодавно я купила книжечку в Київській Лаврі, написи якогось старця, так там написано, що штучне запліднення, усиновлення чужої дитини гріх, бо Господь сам вирішує кому мати, а кому не мати дітей і кому скільки. А наше бажання земними методами змінити ситуацію - недовіра до Нього. Спірна думка. Але думаю перед тим як це зробити, потрібно добре подумати. До речі ми з моїм хлопцем не проти прийомної дитини, але хочеться звісно ж своїх риженьких.
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Зараз вже пізно... А от коли був молодим, скоріше за все не всиновив би.
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. І це теж. Оце не втримався, заглянув на форум, то вже й кілька годин витратив...
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Хочу підтримати. Дуже слушна думка! Не можна, щоб були діти "на прокат". Їх найбільшою мрією є знайти батьків (особливо маму). І якщо вони бачать, що від них знов відмовляються, це ранить дуже сильно. І забирає і без того маленьку віру у людей і в себе. Додано через 19 хвилин А чому? Просто цікава причина.
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. там йшлося про інше - волонтери регулярно беруть дітей до себе додому на вихідні і свята не бачу нічого поганого в тому, щоб дитина приходила в гості, в якусь сім'ю хоча звичайно тут є багато "проти", але, імхо, "за" більше
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Є одне проти (про це вже раніше казала не я) - треба щоб це обов'язково було регулярно. І бажано, щоб брали гостювати всіх діток одної групи. Хоча, Ви певно не про Україну говорите. Бо в нас такої практики гостювання на вихідних нема, на скільки я знаю
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. а якщо їх багато? то хіба по черзі... ні, про Україну, то я на форумі про усиновлення читала там одна жінка зі своїм сином брала дітей в гості, а потім одну дівчинку удочерила
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. http://www.uaua.info/content/articles/3336.html там же нижче форум про всиновлення
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. тю, змішали горох з капустою. типу дит.будинок - це Богом передбачено? так може взагалі ту дитину викинути на вулицю - на виживає? Хоча, думаю, тут дивилися з позиції бездітного подружжя, що вони, мовляв, приречені бути бездітними, а беруть дитину. Я би сказала інакше. В Бога є для кожного Свій план. І якщо подружжю не дано дітей, то також для чогось. Можливо, якраз для того, щоб подарувати свою любов якійсь знедоленій дитині, хто зна... А штучне запліднення - це зовсім інша пісня.