чи всиновили би ви дитину?..

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем duncan, 2 Березень 2008.

1. sakva

sakva New Member

Відповідь: чи всиновили би ви дитину?..

Дуже приємно, що є такі люди, які думають і мріють про всиновлення, адже чужих дітей не буває. Часто всиновити насправді є важко, виникають ... .Є, як вже звуважили, така форма опіки, яка називається прийомна сім'я. Важливим плюсом є те, що батьків готують до прийняття дитини у родину. У мене є 2 прийомних дітей і 2 рідних, їх усіх я дуже люблю.

---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

Я з Вами не погоджуся... Я була в будинку дитини і там ... Я не є вибагливою до їжі, але обід я проковтнула лише щоб няні не образились. Іграшки, які я дала 2 діткам я і вони ніколи більше не бачили.

2. Відповідь: чи всиновили би ви дитину?..

Розказували мені,що дітей легше всиновити в східних областях,сімейна пара всиновила двох дітей,братика і сестричку зі східних областей,після того,як зітккнулися з купою перешкод і вимагань у нас,дітки дуже хороші

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Якщо хтось зацікавиться, маю телефон людини з detdom.info

4. Aster

Aster Well-Known Member

Треба не сидіти склавши руки, а шукати. Дзвонити по всій Україні кожен день. Опіки, дитячі будинки, лікарні, волонтери. Діти знаходяться швидко. Якщо, звісно, не шукати "синьооку блондинку віком 1 рік без жодної хвороби і гарною спадковістю".

5. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Влітку Уляна з Артемом удочерили ще і гарненьку дівчинку 6 рочків.
    А восени їхня сім"я поповнилася ще і вдома народженим синочком!:)

Тепер у них четверо діточок, а найголовніше, що всі вони дуже схожі на своїх батьків.

6. loboda

loboda миється в бані

Привіт, я тут новенька. Часто перечитувала інформацію, але не реєструвалася, бо просто не було часу :d25:. Дуже мені приємно, що так багато батьків говорить про усиновлення і що спільно всі радіють за тих, хто усиновив дітей. Мені тиждень тому розповіли про двох жівчаток близняток 9-и років, для яких знайомі вчителі шукають батьків, бо передживаються за їхнє майбутнє. Звісна річ, що ми всі хочемо взяти маленьких, гарненьких... Але от, є дітки, які гарно вчаться і дуже позитивні. Хоч вони і старші, але вони теж дуже і дуже потребують родину. Якщо знаєте когось, хто б відгукнувся, напишіть.

7. Aster

Aster Well-Known Member

А що з ними трапилося? Чому в 9 років почали шукати батьків?

8. loboda

loboda миється в бані

Вони були в будинку дитини. Була мама, яка хотіла їх забрати, але їй чомусь їх не віддали, не відаю причини (вона хотіла взяти під опіку, а бачення керівництва було - передати на усиновлення, бо ще маленькі). Тепер ті діти потрапили до інтернату (який має погану репутацію), їхній "поїдз пішов", як кажуть. Під опіку їх не пустили, а на усиновлення двох дітей не взяли. Отже тепер ця мама і далі про них клопочеться. Сама взяти не може (коли їй не дали цих дівчаток, то вона взяля інших діток), а за них дуже вболіває. От і шукає для них батьків.

9. Milka

Milka Moderator

Ваше право, і я зовсім не хотіла розказати про дитячі будинки які вони хороші, без пояснень зрозуміло що дитина має бути в сімї.
    Якщо чесно, то мене більше лякає стан дитячих будинків де більш дорослі дітки, там вже не іграшки пропадають мабуть...., а найбільше лячно за долю цих дітей після повноліття.
    Щодо харчування...то чи можна похвалити їжу яку дають діткам молодших класів у звичайних школах? В знайомої мала після 3-х місяців відвідування школи(першого класу) має досить часто скарги на болі в животику.
    В усіх державних закладах(напевно і приватних, якщо вдасться) намагаються скористатись безкоштовним у свою користь(грубо говорячи вкрасти), дитячі будинки це не виняток, нажаль. Це я з приводу зникнення іграшок.
    Ще раз повторюсь що "погода" в дитбудинку залежить від директора цього закладу, як і будь-якої іншої установи.

10. robik

robik Member

А можна дізнатися, де ви були. Бо у Львові є два будинки дитини, на Антоновича і коло Політучилища, тут дітки до 3-4років, дитячий будинок на Таджицькій -3-7років, він єдиний на Львівську обл.? Я доволі частим гостем була і хочу сказати, що там умови для діток нормальні. Звичайно, сім"я - це краще, але коли подумаю, що то діти наркоманів, алкашів, і тьоток, які не мають права називатися мамами, і вдома би нічого ліпшого не мали, то ліпше нехай будуть тут.

11. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

"чи всиновили би ви дитину?.. " - гарна назва теми і діток-сиріт у нашій країні багато. От тільки як доходит до усиновлення, то бачиш, що "немає" маленьких діток зі статусом на усиновлення... а їх же так багато без тата і мами у дитячому будинку...

сім"я шукає дитинку до 6-ти років, щоб стати для неї люблячими батьками. Якщо хтось має інформацію, де є дітки, що потребують татка і матусю, стукайте до мене в приват.

12. Зануда

Зануда Well-Known Member

Недавно довідалась, що брат нашого друга дитинства і кума за сумісництвом, разом із дружиною взяли діток і з допомогою Карітас організували дитячий будинок сімейного типу. Заради цього вони переїхали з міста, дітки в них від 2-х до 14 років. Мають двох власних дітей. Дуже правильний християнський вчинок. Вони хороші турботливі люди і я думаю, що діткам у них буде добре і затишно.

13. solomka

solomka Active Member

Я знаю дуже добре одну сім'ю, яка всиновила дитину - хлопчика, коли йому було 10 місяців. Зараз йому вже 6,5 років і вони ще думають над тим, щоб удочерити дівчинку. Та й на роботі у мене теж є молода жіночка, яка всиновила дитину. Але в обох випадках вони немали власних дітей. Я дуже поважаю таких людей, але незнаю чи сама б наважилась на таке, маючи своїх синочка і доцю. Цілком припускаю, що усиновила б діток, коли б немала власних, але віком до 1 року.

14. Neitiri

Neitiri New Member

Ми їздимо в дит будинок на Таджицькій деколи з допомогою, а чоловік дуже хоче всиновити дитинку (хоча маємо і свою), але часто повертаємось до цієї теми. Не знаю, я в роздумах. До речі, мала теж хоче..

15. orki

orki New Member

До народження дітей я була впевнена в тому, що хочу народити двох своїх і всиновити одну. Тепер почала сумніватися в тому, чи зможу бути доброю і терпеливою мамою для прийомної дитини (своїх в деякі моменти хочеться добряче тріпнути). Хоча, можливо, для дитини краще "не дуже" мама, ніж її повна відсутність. Тому всиновлення повністю не відкидаю, але серйозно над цим роздумую.

16. Trjoshka

Trjoshka New Member

Коли була молодша, то думала, що зможу зробити таке благородне діло. Але зараз..... коли своїх троє діток і їм: 6 років, 2 роки і 1 місяць, то категоричне "ні". Але, як то кажуть "Господни пути не исповедимы". Буде у нас мегадостаток, великий будинок - то чому б і "ні"?

17. sakva

sakva New Member

Чи зауважували Ви по знайомих таку закономірність: після того, як бездітна сім'я бере дитину у свою родину (є різні зараз форми сімейної опіки), у них самих народжуються діти. Чому так? Є багато пояснень з погляду психології та богослов'я. Але як на мене, тут є одна проста закономірність, про яку ми всі, мами, знаємо. Як би ми не хотіли усиновити дитину, все ж нам важко наважитися на такий крок після того, як в нас є свої 2-4 дітей і їх завжди потрібно нагодувати і кудись завести. Я також мала ці мрії в дитинстві. В мене довго не було дітей. Зараз в мене 2 прийомних і 2 рідних. Чи готова б я була зараз на такий крок? ... Думаю, я б довго відкрадала це "на потім".

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------

"Every Child" свого часу зробила дуже промовистий відео ролик: "Ти потрібна мені, мамо".

Слова тут зайві.

http://www.youtube.com/watch?v=ULxpNxx487U

Почула колись, як одна жінка назвала життя дітей у виховних закладах паралельним світом. З цього ролику це добре видно. Ці діти живуть між нами, але ми їх не зауважуємо. Незалежно від того, скільки їм років, вони вчаться жити у своєму світі, не відчувати болю, не дозволяти іншим любити себе.

• Корисно Корисно x 1
  18. robik

robik Member

Ви молодець! Побільше б таких жінок, які дають материнську любов і тепло, не тільки своїм рідним діткам, роблять нічийних дітей своїми. Хай Бог обдаровує Вас своїми ласками і щедротами.

19. Leila

Leila Well-Known Member

20. terezka

terezka котяка-вишивака

в мене знайомі хотіли взяти дитину на усиновлення (власна дитина трагічно загинула в 16 років). Так от, їм спочатку показали дитину, потім вони пів року ходили до неї, уже всі документи почали оформляти, аж тут зав. дитбудинком почала вимагати дуже великого хабаря, причому так нахабно і прямим текстом.
    Завершилось все тим, що знайомі підключили журналістів і тільки журналісти допомогли взяти ту дитину без хабаря.
    Тепер вони усиновили ще одну дитину, братика першого усиновленого хлопчика.

Знаючи ту історію, розумію, що щоби усиновити дитинку, треба мати не лише добру зарплату, житло, а й зв"язки