Чи всі ви одружились через кохання?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Наталя777, 11 Серпень 2009.

?

Ви одружилися

1. Від великого кохання

295 голосів
    84,5%
  2. Від великої потреби

14 голосів
    4,0%
  3. З дурного розуму

45 голосів
    12,9%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. SemanaV

SemanaV Member

Відповідь: Чи всі ви одружились через кохання?

Ви молодці дівчата, що менше думаєте про це!

2. Snigurochka

Snigurochka New Member

саме головне, щоб між вами не було пропасті..... бо тоді треба срочно щось робити, а коли ви відкриті одне з одним, а почуття трошки притупились, то поїздка на вихідні удвох може щось змінити :)

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Почуття не притуплюються, вони просто носять трошки інший характер після років спільного життя. Якщо чоловік не говорить слова кохання на кожному кроці і не носить на руках, то це не означає, що він розлюбив!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. SimaSS

SimaSS New Member

Наверное все таки да, по любви, просто у всех понятие любви разное, у кого то страсть, у кого-то партнерство, у каждого своя любовь...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. tsarivna

tsarivna New Member

підтримую, jalla:

6. Martushok

Martushok New Member

Мій чоловік був моїм найкращим другом з першого курсу. Поза навчанням я зустрічалась з іншими хлопцями, а він з іншими дівчатами, а на парах я часто жалілась йому на свою "дівочу долю": він знав про всіх моїх хлопців, а я про його дівчат. Коли на 4-му курсі мій "друг" сказав, що закоханий в мене - я була в шоці, і прямо сказала, що кохання йому не гарантую, бо мені на це потрібен час. Що кохаю його зрозуміла через місяць. Ще 4 з гаком роки пішли на "краще розуміння одне одного" і ми одружилася.
    Всім друзям говоримо, що в нас все було сплановано і розраховано ще з 1-го курсу))), а одружилася, бо змучилися їздити на здибанки один до одного і хотіли нарешті спільного життя))

7. Almariel

Almariel Well-Known Member

з великого кохання. правда воно не було з першого погляду з мого боку, а лише з його боку. він мені спочатку подобався, а коли почали бути разом - я закохувалась з кожною секундою і через місяць вже не уявляла себе без нього!

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

з великого кохання. правда воно не було з першого погляду з мого боку, а лише з його боку. він мені спочатку подобався, а коли почали бути разом - я закохувалась з кожною секундою і через місяць вже не уявляла себе без нього!

8. fotynasop

fotynasop New Member

Ми одружились бо любили один одного, а ще тому що жили в різних містах і працювати на розбудову Укрзалізниці вже набридло, та й зустрічались понад 3,5 роки. Я вже працювала, а він закінчив навчання за кордоном і нарешті повернувся... до мене, щоб завжди бути разом.
    Тепер обоє працюємо, живемо з його батьками, дітей ще немає. Тож в нашому випадку - одружились бо любили та й зараз любимо :kiss3:

9. iriwa

iriwa Особлива мама

Спочатку думала що з любові, а тепер чим далі тим частіше здається що з дурості

10. shokoladochka

shokoladochka Well-Known Member

Ми одружилися від кохання!)

11. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

І ми і ми від кохання, для кохання і заради кохання))))

12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Так, одружилась через кохання. Спочатку закохалась в голос, у телефонній трубці, а потім в посмішку. очі... І так вже більше 6 років кохаємося :kiss3:

• мімімі мімімі x 1
  13. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Ми також одружились через шалене кохвння! Разом 8 років, а далі буде видко....

14. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Ми через шалене кохання, розмовляли годинами, рахували хвилини до побачень, разом вже два роки і щодня просимо Бога, щоб зберіг нашу любов:girl_curtsey:

15. Gutsulka Ksenya

Gutsulka Ksenya New Member

і ми через кохання, таке шалене і бездумне... зараз воно вже не таке несамовите, стало вже якимось більше сімецним, домашнім

16. Seredinka

Seredinka Member

а що ця фраза означає, якщо не секрет? що там буде видко?

17. Korzuk

Korzuk Active Member

Наші відносини з дружби дуже швидко переросли в щось більше, так стрімко і одружилися бо вже нарізно не хотілося жити.....пройшло 2.5 роки а мені чим далі тим гірше живеться у його сімействі:sad::sad:

18. zestim

zestim New Member

А я боялась залишитись одна, почали боятися разом, а потім залетіли ... одружились і закохались :)

19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Хм, у мене просто якось так "чудно" всі життєві обставини склалися, що аж привели під вінець.. Буквально все складалося одне до одного, як пазл. Хтозна, якби на той час у всіх цих моментах мого життя була б інша ситуація, чи була б у нас "лав сторі" взагалі.
    Сама любов не прийшла з першого погляду, якщо чесно, зате триває вже багато років. Заміж виходила вже з любові :), але з невеликим розрахунком. Розрахунок виявився 100% провальним :) Тому якби не любов - давно б розбіглися, і малий би не втримав.

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Справжня любов прийшла після одруження. На момент весілля все було непросто. А потім зявилась дивовижна ніжна взаємність, ну а потім любов почала рости і множитись :)

• мімімі мімімі x 1