Чи всі ви одружились через кохання?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Наталя777, 11 Серпень 2009.

?

Ви одружилися

1. Від великого кохання

295 голосів
    84,5%
  2. Від великої потреби

14 голосів
    4,0%
  3. З дурного розуму

45 голосів
    12,9%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Romko

Romko Black Member

Відповідь: Чи всі ви одружились через кохання?

хм...от думаю про себе...а в голові крутиться

Просто встретились два одиночества,
    Развели у дороги костер,
    А костру разгораться не хочется,
    Вот и весь, вот и весь разговор.

2. Olichka

Olichka Загублений

Так, я одружилась через кохання-велике, шалене, а головне взаємне:girl_smile:

3. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Ми як зустрілись то між нами щось таке незрозуміле пробігло, і через місяці нашого зустрічання теперешній мій чоловік сказав, що я більш ніж впевненний, що саме ти і тільки ти будеш моєю дружиною, я подивилась посміхнулась, а в середині все раділо і мені від цих слів так стпло приємно, і я почала чекати але більше на цю тему не говорили і через 9 місяців на паску мені чолвік освідчився, ну далі все понятно від такої пропозиції я не змогла відмовиться і через 4 місяці ми зіграли весілля, і так живемо тттттттттттттттт добре, але сутички інколи бувають але не суттєві!!! Чого бажаю і Вам всім.

4. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Коли тільки починали зустрічатися, то була просто взаємна симпатія. Нам було добре, весело, одним словом класно. А потім раптово покохали один одного, так, що перехопило подих. І все мало нам було проведеного часу, і день був за короткий а ніч надто довга... Прозустрічалися трошки більше 1 року, було гарне освідчення, і було сватання і весілля. В нашому випадку одружилися 100% через кохання!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:, чого і всім бажаю від душі.

5. Pazunika

Pazunika New Member

Ми одружились через кохання... Що тут додати. Кохали один одного і одружились:girl_in_love:

6. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Тільки через ВЕЛИЧЕЗНЕ кохання один до одного!!!
    Вже навіть друзі говорили що такі випробування що ми пройшли могли пройти тільки люди які кохають один одного дуже сильно.
    Адже ми до того щоб бути разом йшлши дууууууууужееееееее довго.
    Багато було "доброзичливих" людей які хотіли "допомогти"

7. Sahibi

Sahibi New Member

Я свого чоловіка зустріла ще в садочку,коли мені було 3,а йому 4:girl_crazy:
    Ото була любофф)Наше перше побачення - мами домовилися ,і повели нас до цирку)
    З того часу,і до сьогодні ЛЮБЛЮ!:girl_in_love:

8. Pazunika

Pazunika New Member

9. Wilvarin

Wilvarin New Member

Ми одружилися бо вже жили разом і батьки почали питати "скільки це ще буде продовжуватись??" Ну а разом жили бо мабуть кохали :)

10. Bilenjka

Bilenjka New Member

А в мене з одруженням взагалі складна історія, ціла "мильна опера" - більше пасує до "великої жилєтки", мабуть. :girl_sad: Бо у цій гілці, бачу, зібралися всі (ну, майже всі) супер-щасливі і закохані-презакохані! :girl_smile: Якось аж незручно порушувати таку ідилію :shy: Може, і взагалі не треба про таке писати. Але ж хочеться виговоритися! Давно...
    Сумно-соромно, та признаюся: вийшла заміж "по зальоту". Хоч ми і зустрічалися до того пів року, два місяці (до вагітності) жили разом. І слова казав милі, і простий був, і щирий, і з ним було мені за всіх простіш і цікавіш у спілкуванні... Але ЩОСЬ було не так. А він, виявляється, був закоханий в іншу жінку, з якою мусіли розлучитися якраз перед тим, як зав'язалися відносини у нас... Хоч і говорив, що вони (з нею) вже не побачаться - вона поїхала в інше місто: там у неї чоловік був і роботу добрячу їй підшукав. Але дзвонила до нього і дзвонить донині. Боляче згадувати, що я пережила, відколи повідомила йому, що вагітна. Його мати ненавиділа мене ще мене не знаючи і нині теж ненавидить. Підговорила його пропонувати мені аборт... Він кидав образи в мій бік або ж поводився так, ніби мене не існує. Ми майже розходилися, а я розуміла, що мушу народити дитину, з ним чи без нього. Врешті якось все владналося і ми одружилися. Його можна було зрозуміти, бо все на нього тиснуло, а він людина, яка не те що тиску не витримує, але й відповідальності не терпить плюс проблеми в сім'ї - фактично відсутність родини, що позначилося на вихованні і на світогляді плюс достатньо років холостяцького життя і т. д. і т. п., словом, стільки гною, що відкопати під ним самоцвіта то треба одержимості і залізної волі - і я на це зважилася, тепер щодня питаю себе "чи варто", але, як уже хтось вище писав, любов чи то кохання приходить з часом, і не раз мені здається, що це і є моя доля і що насправді я люблю цього чоловіка - хоч, може, просто виробляється звичка - не знаю, поживемо-побачимо :girl_smile:

11. DoroshLida

DoroshLida New Member

2 роки тому я б сказала що через кохання,а от зараз скажу ЧЕРЕЗ ДУРОЩІ!!!!!!!!!Вернути б час назад може все б склалося по-іншому...

12. Відповідь: Чи всі ви одружились через кохання?

Смішно, але моє велике кохання йшло за руку з великою потребою. А розум був дещо дурний, бо молодий.
    Тобто 3 в 1!!!

13. berezhano4ka

berezhano4ka New Member

я одружилась по коханню.Воно було таке що аж дух захоплювало в прямлму значенні-від щастя що ми бачимось.І якась пустка була коли ми не бачились.Правда зараз все спркійніше-але чоловік все одно найрідніший

14. Bilenjka

Bilenjka New Member

Майже те саме. Ну хіба кохання було не велике :girl_crazy: але не можу сказати, що його не було :girl_cray:

А тепер потроху закрадається думка:
    Отаке життя!:girl_cray:

15. Lsveta

Lsveta Member

І наше кохання досі таке. Моє кохання було з першого погляду, яке почалось 13 років тому, коли нас познайомили на дні народженні брата. Через два роки після цього ми як зустрілися так більше і не розлучалися. Коли навчалися, то вважали що рано одружуватися, а потім пішла робота і вже на себе часу теж не було, так і бігали 6 років, поки наш синочок не вирішив все за нас (тобто я завагітніла). Тоді вже довелося знайти час і одружитися. У цьому році будемо святкувати 5 років з дня одруження і 11 взаємного кохання )))

16. Shine

Shine New Member

Наш шлюб триває вже 16 років.Можливо це не було кохання з першого погляду але я знала напевно,що це саме ТОЙ.І не помилилась...Ми багато пережили разом,разом нажили те,що маєм.Було важко і було незабутньо...І зараз вже можу сказати,що це - кохання...:girl_in_love:

17. terezka

terezka котяка-вишивака

абсолютно те саме, дуже закохані і надзвичайно щасливі

• мімімі мімімі x 1
  18. Diamond

Diamond New Member

Може Ви просто ображені на нього... замучені... все набридло... попробуйте подивитись на вас із ним по-іншому, можливо відпочиньте одне від одного деякий час... це допомагає :girl_tender:

19. dusja

dusja New Member

я виходила заміж через велике кохання:girl_in_love:, але кохання прийшло не одразу...познайомились ми в клубі на дискотеці, коли я відмічала своє повноліття (своїх 18 років) із своїми друзями, але що саме цікаво святкувала я не саме в той день коли народилася, а в суботу через тиждень,так складались обставини :girl_smile:, якби святкування відбулося саме в мій день народження, то я б не зустріла тоді свою половинку...так мало бути , ось такий головний "подаруночок":girl_crazy:, приготувала мені доля.
    Потім ми зустрічалися ще майже 3 роки (без 3 місяців), десь приблизно через рік я "пішла в омут з головою", закохалася по вуха (бо до того часу не думала, що таке знайомство, маю наувазі в клубі, буде довготривалим). І від тоді я почала вірити в те, що у кожної людини є своя визначена доля:girl_smile:
    Зараз я дуже люблю свого чоловіка, і вважаю це взаємно, і дякую тому щасливому випадку,який нас познайомив, плюс або мінус пару днів і цього могло б не бути :girl_flirt:.

Останнє редагування: 16 Березень 2010
  20. Amilada

Amilada Well-Known Member

А я заміж вийшла, бо він мене кохав, і був мені другом. Шостий рік вже йде, а мені як і не було того часу. Так що плювали би я на кохання. Затьмарює розум, і легко рани лишає в душі. Лише одну я маю проблему. Гріховні маю думки, зраджую в них я йому.