Чи всі ви одружились через кохання?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Наталя777, 11 Серпень 2009.

?

Ви одружилися

1. Від великого кохання

295 голосів
    84,5%
  2. Від великої потреби

14 голосів
    4,0%
  3. З дурного розуму

45 голосів
    12,9%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. пандочка

пандочка Well-Known Member

Відповідь: Чи всі ви одружились через кохання?

Ми одружилися також кохаючи один одного.Завжди потрібно знаходити золоту серединку і все буде добре :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 2
  2. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

погодьтеся, зараз часто так коли дізнаєшся, що люди чи то розписуються чи то шлюб беруть (особливо якшо кажуть через місяць-два-три) - перше питання: ви вагітні?
    у нас від сватання до весілля пройшло 9 місяців (просто гарного залу для весілля не було раніше))) і ще - одружилися через кохання!!!

• Подобається Подобається x 6
  3. Hruska

Hruska Well-Known Member

...Як я ВАс розумію...В мене така ж ситуація - не було в нас кохання з першого погляду, шаленної пристрасті, зірочок в очах...була ДОВІРА, ДРУЖБА...ласка і просто спокій на душі..... ще й після добрих уроків "добрих вчителів" це було справді, як спасіння....А тепер після 4 років знайомства рішили одружитися, а наша дружба перетворилася на справжнє кохання і повагу один до одного...

• Подобається Подобається x 7
  4. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ми теж з кохання одружилися. Хоча всі, особливо одні дуже завидні сусіди, думали, що я вагітна, адже виходила заміж вже на 5 місяць наших зустрічань! Ото моя мама натерпілася! Всі діставали розмовами: та як таке може бути? Таня, така непримітна дівчина, виходить заміж і не вагітна?! Та ні, вона точно вагітна!!!:) А вже після весілля всі повірили, що я не по зальоту вийшла заміж:) А ми одружилися, бо так кохали одне другого! Дуже хочемо дитиночку...Аж трьох:) І ніскільки не жаліємо про свій вибір, бо ми щасливі:)

• Подобається Подобається x 7
  5. Люша

Люша Well-Known Member

Ми вчилися разом в одній школі, у паралельних класах, але не були знайомі. Познайомилися вже після школи ми досі називаємо той час – останнє літо дитинства. Він каже, що я вже тоді йому подобалася – не знаю… У мене були свої інтереси. У нього були свої дівчата. Ми все один про одного знали – оскільки були найкращими друзями, він, я та друг наш Вітька.
    На третьому курсі на Новий рік він мене поцілував. А на наступний день ми домовились, що це шампанське і не треба псувати нашу дружбу. Через рік все повторилося, і ми зустрічались два місяця, а потім я без тями закохалася – не у нього – то окрема сумна історія. І ми розійшлися, на цілий рік.
    А через рік ми зустрілись, за місяць до випускного з інституту. На який з ним мала йти його дівчина, і я зрозуміла що втрачаю єдину дорогу на світі мені людину. Мені трохи стидно, але на випускний з ним пішла я… А потім він поїхав до місця служби, у Хмельницьку обл.. А я лишилася тут… І через рік на телефоні, пошті та у потязі Львів – Луганськ до станції Шепетівка ми одружилися.
    Я не знаю що це – велика любов? чи користь? чи дурість?
    Але ми досі не можемо один без одного, ми не можемо заснути не помирившись після сварки, ми не можемо на довго розлучатися. Напевне справді любимо…

• Подобається Подобається x 13
  6. Tasia

Tasia Well-Known Member

Другий день дивлюся на цю тему і другий день руки чухаються збити в ній романтичний градус і написати щось типу: Ну звичайно ж не від якого кохання, а тільки з потреби і з розрахунку!!! :girl_haha: Щось я тяжко уявляю, що хтось так відповість. Та і взагалі, як можна остаточно на 100% визначити, чому саме люди одружуються, і що вони розуміють під коханням??:girl_mad:

Офф-топ: сказала чоловікові, що тут виникла така тема. Він сміявся і сказав, що відразу згадав пошлий анекдот:
    -Ти мені віддалася з кохання?
    -Та звичайно що з кохання!! Хіба 50 грн.- це гроші??
    Заздалегідь прошу вибачення у романтичних натур:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 5
  7. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Ну це тільки наші люди можуть на звістку про чиєсь весілля шипіти "молода точно вагітна":girl_devil:
    А, навіть, якщо вагітна, кого це обходить? Тішитися треба, що в людей дитя буде, а не шушукатися за спинами.

• Подобається Подобається x 4
  8. Яруська

Яруська Well-Known Member

+100:girl_haha:

9. Ameli

Ameli Well-Known Member

І ми одружилися кохаючи.

• Подобається Подобається x 1
  10. Hruska

Hruska Well-Known Member

:girl_crazy:ага, мене он вже третій тиждень сусіди, знайомі...питаються і ніяк допитатися не можуть чи я вагітна...Ото логіка в людей - жилезна!!!:girl_crazy:

11. Відповідь: Чи всі ви одружились через кохання?

Я вийшла заміж,бо кохала!Дуже кохала!Пристрасть була шалена!Він мене хотів усюди!:girl_devil:Зараз,правда,вже так не є!Але я досі його люблю!:girl_flirt:А може він просто мої губки любить?:girl_in_dreams:Бо я їх усюди використовую!:girl_bye2:

12. тигрица

тигрица Well-Known Member

Ми одружились, бо відразу покохали одне одного, так би сказати " з першого погляду" 1,5 місяці позустрічались і одружились. От сусіди:girl_in_love: теж думали, що я вагітна. Шептались шептались. А я завагітніла через рік, то вже почали шептатись, що я не можу завагітніти. люди собі завжди знайдуть про що поговорити. Я вже навчилась на це не звертати уваги.

13. Loyal

Loyal Well-Known Member

І ми з велииикого кохання :girl_in_love:! чи то з великої дурості чи то необдуманості... короче велике точно було ;) :umbrage:
    Краще було б уточнити - хто з великого кохання і тепер би передумав. Бо я б таки відтермінувала те рішення для себе коханої :girl_curtsey::girl_feminist:

14. Левицька

Левицька New Member

Я вийшла заміж через сильне кохання і фізичну неспроможність бути далеко. Перед весіллям ми зустрічалися 6 місяців, причому бачилися раз на три тижні, а то і менше... За весь час, набігло разів із 17. Я покинула все - роботу, друзів, комфортне забезпечене життя і переїхала до Львова в голу обдерту зйомну квартиру, ще й з відключеннями води))) (для мене це був шок просто).
    Зараз побут налагодився, маю гарну роботу, я ні на секунду ні про що не шкодувала і не шкодую. Я щаслива, що так склалося, бо вважаю, що ніякі гроші не коштують миті, коли ти засинаєш в обіймах коханого.

Останнє редагування: 2 Листопад 2009
    • мімімі мімімі x 1
  15. Dolma

Dolma Well-Known Member

Читаю я ці лав сторі - і радісно, і заздрісно :). У мене не було кохання з першого погляду :sad:. То мені хтось подобався, то у мене хтось закохувався, але, нажаль, це завжди не співпадало...
    З моїм першим чоловіком ми одружилися явно з дурості, у нас були тривалі й складні стосунки, й таким чином ми вирішили їх розв'язати, й таки розв'язали :), прожили в шлюбі всього кілька місяців.
    А з теперішнім взагалі не одружилися, я завагітніла через два місяці наших зустрічей, а оскільки про аборт не могло бути й мови, так і живемо разом. А чому не одружилися? Тому кілька причин, й одна з них - ніколи не хотіла одружитися по зальоту :)
    А хотілось, щоб як у казці: побачили - покохали - одружились - діти - померли в одинь день :))) Чомусь Бозя мене обділив... Або я не здатна на таке (?)

16. demko

demko Well-Known Member

Я свого чоловіка знала до початку наших стосунків 3 місяці, але не звертала на нього уваги, бо зустрічалась з другим. Та от коли той другий запропонував вийти за ноього, я зрозуміла що шалено закохана у свого співробітника(теперішнього чоловіка).Голова ішла кругом, не знала кого ж вибрати, і зробила вибір, другому сказала :girl_bye2:Ми зустрічались майже рік, кохання було шаленим, я розуміла,що не можу без нього ні хвилини:girl_in_love:І тут нарешті він запропонував мені руку і серце:girl_curtsey:Я була на сьомому небі від щастя.За чотири місяці після весілля ми зачали Дем'яшу.Зараз кохання вже не таке шалене,чомусь:girl_in_dreams:,як кажуть "Хорошого по трошки"!

17. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Мої батьки зустрічалися лише 3 місяці і фактично лише по вихідних, але одружилися з ВЕЛИКОГО КОХАННЯ, а через1 рік і місяць народилася я :)

Зі своїм чоловіком я почала зустрічатися у 14 років, йому було 18. Він у мене закохався з першого погляду, та це були такі трохи дитячі відносини. Ми гуляли разом, але я пів року не давала себе навіть поцілувати;) (таке виховання).

Але в один момент я зрозуміла, що я хочу з цією людиною УСЕ: вічне кохання, щасливу сім"ю, дітей, майбутнє, старість, йти в одному напрямку, здійснювати всі наші мрії разом !!! Це бажання було взаємне. Мені було лише 16 років, моє суворе консервативне виховання і мої батьки не давало реалізувати наші плани на той час. Та ми вже тоді мріяли про спільне майбутнє, про діточок...

У моїх 17р. мій коханий зробив мені пропозицію руки і серця, на Різдво ми попросили благословення у наших батьків і через пів року ми одружилися. А через півтора року народився наш Дарій :)

Одружилися ми з ВЕЛИКОГО-ВЕЛИКОГО КОХАННЯ, бо відчували, що ми - це єдине ціле, що лише разом ми можемо буквально ВСе, зробимо все і реалізуємо всі наші мрії.:)

18. Волошка

Волошка Well-Known Member

Зараз я думаю, що одружуся лише з дурості.:girl_smile: Бо якщо буду довго думати, зважувати, то це буде складно.:girl_smile:

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Між нашим весілля і днем коли ми почали кохати один одного є рік і 5 днів. І початок наш був досить таки складний (на другому тижні стосунків мій коханий попав в аварію і серйозно зламав руку, носив апарат Елізарова, думали, що рука взагалі функціонувати не буде).Три місяці в лікарні. Так він мені і в коханні признався і одружитись запропонував і навіть заручини з тією ж травмою пройшли. ми досить пережили, але пережили, бо в нас було сильне-сильне кохання, яке перебороло будь-яку біль. І зараз кохання є таким же сильним і буде , я в це вірю.
    Тому безперечно ми одружились через велике кохання. це наша доля -дарувати кохання одне одному)))))

20. Надька

Надька Well-Known Member

і ми одружились по любові. Хоча останні місяці перед весіллям були дуже важкі, вже чуть нерозбіглись