Чи всі ви одружились через кохання?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Наталя777, 11 Серпень 2009.

?

Ви одружилися

1. Від великого кохання

295 голосів
    84,5%
  2. Від великої потреби

14 голосів
    4,0%
  3. З дурного розуму

45 голосів
    12,9%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Чи всі ви одружились через кохання?

А ще... я усвідомила, що це людина, з якою мені не страшно старіти буде... навіть приємно... :)

• Подобається Подобається x 20
  2. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

От-от! У мене є коліжанка, яка весь час жартома повторює: "Виростуть діти, підростуть тоді внуки і я чоловіка вижену та буду жити для себе!" Всі сміються і кивають, а я навіть уявити собі не можу, що в старості - і сама. Яке ж це "для себе"? Для себе, хорошої, мені треба його:girl_in_love:
    А ще мій чоловік любить говорити: "Як постаріємо, повсідаємось перед каміном, позадираємо ноги :girl_smile: і будемо ба-а-алакати!!! Нікуди спішити не треба буде! Повний кайф!"
    Так стає млосно-приємно від цього!:shy::shy::radist:

• Подобається Подобається x 37
  3. La esposa

La esposa Moderator

А я багато думала над тим, чи хочу я бути матір"ю його дітей? А ще уявила собі ситуацію, якби Господь не покерував мною правильно, і я одружилася б з одним таким "хлопцем", з яким я дотого зустрічалася. Уявила, що я могла б бути багатодітною мамою з чоловіком-алкоголіком на плечах, ще й бита як не знати що... Або стати одною з тих жінок, які не від доброго життя шукають щастя на стороні... або труїти себе невідомо чим, щоб тільки не завагітніти, і боятися тої вагітності, і ненавидіти її і все, що з тим повя"зане... і мати страх перед вихованням дітей.. або наробити купу абортів і потім шкодувати ціле життя...
    ...і я дякую Богові, що послав мені людину, з я кою я не боюся разом жити, не боюся народити дитинку, я ХОЧУ народити для нього дитночку, щоб була схожою на нього... я хочу зробити його щасливим, і це й моє щастя...

• Подобається Подобається x 19
  4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми як зчоловіком познайомились, то він за місяць до мене переїхав жити, і якось здавалось, що ми завжди були поруч, і одруження було таке природнє, що навіть не могло бути по-іншому.

• Подобається Подобається x 24
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я так свому обіцяю, що отоді ми нарешті телевізора купимо. :xaxa: Але думаю, нам вже його не захочеться тоді більше, ніж зараз. :girl_haha:

• Подобається Подобається x 19
  6. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Нас одружило бажання догоджати. З того все і почалось.

Ми обидва були досить довго обділені увагою, ласкою (вже не кажу коханням) і просто добрим словом. Стається так в житті. Тому, мабуть, підсвідомо потягнулись один до одного після перших порцій людського тепла. Ласка - це наркотик.

А потім довго мусили боронитись людській заздрості, злу, нерозумінню і непорозумінню.

В нас не було кохання з першого погляду, навпаки - ми закохувались довго, борячись з власними почуттями і відчуттями, не вірячи, що ми можемо бути парою. Закохувались навшпиньки...

І я, рік не припускаючи думки, що вийду заміж за цього, так коханого мною чоловіка, тепер не можу уявити, що цього б могло і не статись. Ми, по тому всьому - і не одружитись?

Та просто інакше бути не могло.

• Подобається Подобається x 32
    • мімімі мімімі x 1
  7. natorella

natorella Well-Known Member

розів*ю я вашу романтику
    ми одружились бо:
    1) любимося (кожен по-своєму, але я всього мужа - ну дуууууууууууууууже)
    2)
    я признаюсь
    я була на 3 місяці вагітності
    сказала чоловікові, шо для щастя мені треба тіки його, але якшо він проти - то бай бардзо
    але получила по дупі, пішла за паспортом - і результат зараз спить біля коханого татуся

може комусь то видається чимось страшним, але я бабусі казала - В твоїх серіалах всі кур:cesored:и, а ти за ними плачеш, а якшо сусідка має пузо - то кінець світу
    а то - просто дитина. якшо бог її дав - значиь то є її час і місце

• Подобається Подобається x 49
  8. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

Я коли питаю чоловіка, чи він мене любитиме до смерті, то жартома відповідає, звичайно Сонечко, до твоєї смерті.. (це при тому , що він старший за мене на9 років). Якось пару років тому я грипом перехворіла, то від температури відключилася десь на 5 хвилин а як очі відкрила..... ніколи ще його таким наляканим та безпорадним не бачила...

9. odree

odree Well-Known Member

в нас все почалося з того, що....
    Якось літнім теплим вечером, будучи ще ученицею 11-го класу, я гуляла з своєю собакою (величезний чорний дог, який був настільки добрий, що міг хіба до смерті зализати) на стадіоні 46 школи. Крім нас тама ще були люди, і тренувалися якісь два хлопаки. Потім вони почали бігати. І тут я спостерігаю таку картину. Мій Лойд бігав бігав, аж раптом зупинився на одній біговій доріжці, прислухався, потім прийняв низький старт і...... почав бігти на зустріч хлопцю, що мотав кола на стадіоні. В мене душа пішла в п"яти. подумала, що зараз буде щось страшне, "будут біть, возможно даже ногамі". Я швидко підірвалася за псом. Бачу той хлопака зупинився, а мій Лойд вистрибнув на нього, тобто просто поставив свої передні лапи йому на плечі, більше я нічого не помітила, почала сварити пса, він чимдуж від мене став тікати, я в свою чергу бігти за ним і також тікати, щоб не получити, бо хлопаки, що мотали кола, були явно не хлюпіки....Наздогнала свого хулюгана я тільки на Науковій. Серце тарахкотіло від переживання, страху, бігу і т.п. Через якийсь час за цей випадок я забула...аж до одного моменту. Коли мене познайомили з моїм майбутнім чоловіком, то він мені і пригадав за той інцидент :) сказав, що сам страшенно перелякався, бо дуже боїться собак, а тут ще й така здоровенна псіна, але песик, стрибнувши йому на плечі лише лизьнув кілька разів :) хлопчина від шоку і страху ще хвилин 5 не міг зрушитися з місця.....
    Ось таке було заочне знайомство. Потім було багато років відпирань, капризів і т.п. про що історія умалчіваєт.... але результат на ліцо, як то кажуть

• Подобається Подобається x 46
  10. Oddly

Oddly Well-Known Member

судьба-подружка

• Подобається Подобається x 7
  11. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ми одружились бо зустрiчались вже довгенько 3.5 рокiв, плюс вiн старший i я думала або женись кiнець кiнцiв або не мороч голову. Плюс вiн на той час добряче заробляв, i я думала шо менi капєц повезло в тому планi. А вiн мене обманув! Бiзнес свiй закрив, грошi пропали як в каналiзацiю змило, я опинилась на роботi, та ще й заробляла бiльше довгий час. Якби не любила, то вже б давним давно покинула. А ще й любить пiдколювати мене з-пiд тишка, так типу "Хто? Я? та я ж жартую, а ти в серйоз все сприймаєш!"
    Отака любов буває... зла :)
    А, ну i само собою, до заручення я була дуже гонорова й не йшла жити до нього, хоч вiн i кликав. А їздити на здибанки, а потiм пiзно ввечерi ще й сiдати в машину, i їхати додому тааааааааааааааак надоїiiiiiiiiiiiiло, що я вам не можу передати. Особливо зимою.

• Подобається Подобається x 42
  12. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ми - через любов, бо інакше чого б то на 16 років старший від мене чоловік, будучи вже розлученим пхався ше раз в сім'ю, хотів ще дітей (ми собі плануємо тут ше, а там Бог покерує;), ну і мій чоловік має вже двох діток від першої жінки, яких також просто обожнює:))
    завагітніла я в процесі підготовки до весілля:girl_haha:, тобто коли вже все було замовлене, ми і не підозрювали... я за 2,5 тижні до весілля дізналась... тобто не можу сказати "залетіла".
    але ми хотіли дитину, це теж було одним з визначальних хвакторів - бажання мати разом дітей
    а взагалі кохання - це емоції... ми одружились бо любимо один одного, бо це єдина людина якій я не боюсь сказати "я тебе люблю", бо хотіли разом жити...і бо так.:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 36
  13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Це напевно смішно, але заміж я виходила "бо доктор прописав" Зісватав мене гінеколог :girl_smile: мала проблеми зі здоровям і треба було вагітніти, от і вирішили спершу одружитись. Вибрала екс-бойфренда-друга. Я себе вважала ще не готовою до такого важливого кроку, так що сама ще б довго збиралась. Зараз коли ходжу на огляд до того лікаря, то дякую йому за своє щасливе заміжжя і за донечку:girl_smile:

• Подобається Подобається x 46
  14. Mokka

Mokka Well-Known Member

Ми через кохання. Над тим, правда, мені прийшлось попрацювати три роки:girl_smile: щоб те кохання в моєму ненаглядному нарешті зародилось, бо в мені воно вже жило. Мушу сказати, по-моєму, в мене непогано вийшло :girl_smile:, принаймні та людина, що є поруч зі мною зараз, і той "таваріщь", якого я вперше побачила 3,5 роки тому - то є "двє большиє разніци":girl_haha:. Мається на увазі, що стало краще, ніж було.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 35
  15. Єва

Єва Well-Known Member

В мене те саме. Я навіть не могла собі уявити, що він може дістатися комусь іншому. Трохи егоїстично, але думаю, це було взаємно :)

• Подобається Подобається x 17
  16. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

І ми одружились через велике кохання. До весілля зустрічались 3 роки. Спочатку планували одружитись, коли буде власне житло і т.д., потім рішили, що так все життя можна чекати:girl_crazy:Живемо з моїми батьками і нічого страшного:girl_spruce_up:
    В вересні буде 2 роки, живемо душа в душу і синочок підростає.
    А весілля робили на мій День Народження:girl_in_love:, я жартувала це спеціально, щоб чоловік не забував дати, а як забуде, то точно капець йому:girl_haha:

• Подобається Подобається x 23
  17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

КОХАННЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОХАННЯ!!!!!!!!!!!!!!! І ТІЛЬКИ КОХАННЯ!!!!!!!!!!!!! :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:
    Я закохалась відразу, ніби мене переключили. Я просто зрозуміла, що кохаю. Вже через 2 місяці я, як то кажуть віддалась йому, а ще через 5 ми вже разом жили, а ще через 2 одружилися. Але ці всі події були настільки органічні, ніби все так і має бути. Я і на мить не задумувалась, що щось піде не так, я не боялась, що він мене покине чи щось подібне. Можливо тому , що ми вже були достатньо зрілими (обом по 26 років).
    А з фінансової сторони, коли ми тільки познайомились, я вже бачила себе в шалаші, коли вперше попала в його зйомну квартиру.

• Подобається Подобається x 34
  18. kati

kati Well-Known Member

Звичайно через КОХАННЯ...а як могло бути інакше , коли починаєш зустрічатись в 15 років....це вже в більш зрілому віці є багато інших факторів на які дивишся при виборі партнера...а в юності тільки кохання засліплює очі.....
    Ми разом вже 12 років, через 2 тижні святкуватимем 5 річницю шлюбу....буває всяке і сваримось і миримось, але кохаєм один одного 100 %%%%%%

• Подобається Подобається x 40
  19. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Натурелла писала
    На продовження теми, яке грубо так звучить (залетілося)
    Ми теж одружилися, коли я була на третьому місяці вагітності, взимку. А планували весілля на весну, або осінь. Доля вирішила прискорити подїї. І ми від того щасливі були дуже, що в нас буде крихітка. Я худенька, то абсолютно нічого не було видно ще. І дуже була гарна - кажуть. До цього моменту - ми з чоловіком і позустрічатись встигли і пожити півроку. І люблю його більше за життя - він моє все. А я,здається, з синочком, все його. Так що через любов і тільки через неї. Діти ще нікого не втримали надовго біля себе, а кидають і вагітних, і відмовляються, і через деякий час розходяться...

Останнє редагування модератором: 12 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 28
  20. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Трохи оф, мені часом здається, що у різні періоди життя на розумі приходять усі три відповіді, заявлені в опитуванні. :girl_crazy: