Чи всі ви одружились через кохання?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Наталя777, 11 Серпень 2009.

?

Ви одружилися

1. Від великого кохання

295 голосів
    84,5%
  2. Від великої потреби

14 голосів
    4,0%
  3. З дурного розуму

45 голосів
    12,9%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Gorda

Gorda Well-Known Member

Відповідь: Чи всі ви одружились через кохання?

Ви ще добре дивіться, чи це бува не ревність. Бо він собі може думає, от вженю її на собі і тоді буде тільки моя, що й з хати не випустить потім нікуди. Я вас не лякаю, і цього не бажаю. Але бувають різні типажі. Бо якщо так спішить з таким діло, то треба очі дуже добре тримати відкритими.

2. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Чи зустрічатися не модно? Модно, але коли тобі 20 років, а не під 40. Вибачте трохи загрубо сказала.
    Але якщо ви жити не хочете спершу разом, то взагалі про яке одруження може йти річ? Таке враження, що одруження це для вас якась забавка яка ще не траплялась вам по житті. І так хочеться одружитись, бо пропонує не кожен, але і щоб без подальших наслідків. Для мене питання закрите!

Останнє редагування: 15 Червень 2014
  3. kergudu

kergudu New Member

народ, чи ви подуріли чи що, я лише хотіла взнати думку про такі одруження, ніхто ще не одружується

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

це Ви так швидко зробили такі висновки?)) з трьох чи чотирьох моїх повідомлень?))) хотіла почути думку і ставлення людей до таких шлюбів, всього лиш, ніколи б з цим не жартувала і не збираюсь жартувати. Бачу лише, що даремно, злі ви

4. bobryha

bobryha Well-Known Member

Чули колись такий жарт?--- "Коли на німецькому форумі поставиш запитання- тобі дадуть чітку відповідь. Якщо на французькому- то тобі її розпишуть на кілька сторінок. Тільки на українських форумах будуть 10 сторінок втирати який ти мудак" :girl_crazy:Щось в тому є :girl_wink:

• Смішно Смішно x 1
  5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

То типу, що краще, коли ти любиш, чи тебе:scratch_one-s_head:

6. casablanka

У мене принаймі по цих пару дописах склалось саме таке враження. Вибачте але ображати наміру взагалі нікого не мала. Чітко і коротко сказала своє критичне слово. І все ж дуже б хотілось щоб ви були щасливі і зробили правильний вибір.

7. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я тут вже одним оком ледве дивлюсь в монітор, бо спати хочу, але ваш останній допис розсмішив :) то вже й сон пройшов. Дорогенька :). Ніхто вас образити тут не хотів, і ніхто не є злим. Просто іде серйозне обговорення теми. :girl_wink:

8. kergudu

kergudu New Member

сміх продовжує життя) всім дякую, далі сама)

9. terezka

terezka котяка-вишивака

просвітіть мене невже то обов"язково з кимось "жити спершу разом"?

і "під 40" - це не означає, що жінка повинна з усіма, хто натякає на певні стосунки, починати жити разом. І у 50-60-ть жінки хочуть романтики, сходити у кіно чи в ресторан із залицяльником, а не тягнуть їх відразу ж "жити разом".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. casablanka

Ні не обов'язково. Лише з тим кого розглядаєш серйозно для майбутнього. Зустрічатись ніхто не боронить, лише коли дітей родити і виховувати, в 50?
    Я справді нікого не хочу образити наголошуючи про вік, але це зовсім вже не той період коли можна вечорами зорі рахувати, суто моє ІМХО.

11. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

ну так, це дивно виглядає, але коли ж тоді люди мають зрозуміти, що підходять один одному. Має пройти якийсь час, все таки позустрічатися

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Мені запропонували руку і серце через пів року зустрічання, я була по вуха закохана і звісно погодилась, через місяць ми у церкві взяли заручини, а через пів року шлюб, на днях святкували 2 роки одруження, хоч це не великий ще термін, але я щаслива як і 2 роки тому....

13. casablanka

У мене дід після 60 пішов жити до жінки, через пів року він продав свою хату і назавжди переїхав до неї і так вони прожили ще 5 щасливих років, потім його не стало. І я щось дуже сумніваюсь що вони ходили б на побачення. Як-не-як пробували дізнаватись один про одного відразу, не втрачаючи часу.

14. AilataN

AilataN жива

клас)))
    піду розкажу своїй сусідці, яка оце зараз ( не брешу) сидить у мене під вікном з кавалером і рахують зорі ( то фігня що зорі сховалися)))
    а їм 71 і 68
    і я чую про що вони говорять)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. casablanka

Це дуже класно, справді. Але гадаю ваша сусідка вже дітей не собирається родити.

16. AilataN

AilataN жива

Нуу, дехто зустрічається коли навіть не збирається їх робити, не те що родити))
    То шо мале, шо старе))

• Подобається Подобається x 1
  17. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Зустрічалися ми з чоловіком більше ніж рік, тоді він мені освідчився. Я це відчувала якось що скоро освідчиться. Вже знала наперед відповідь, бо дуже кохаю його. І ще цілий рік далі зустрічалися (збирали гроші на весілля), і тоді одружилися. Ні капельки не жалію що вийшла заміж!

18. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Але то прекрасно, коли люди в такому віці знаходять собі пару, і на лавочці про зорі балакають, а не кістки перемивають молодьожі:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. irkazijka

irkazijka Well-Known Member

Дівчатонька Всім бажаю виходити заміж тільки по коханню !!!
    Але і кохання затьмарювати розум не має, треба ще головою думати.
    Як сказала моя кума, по великому життєвому досвіду, що Кохання це як лотерея, ніколи не знаєш виграєш чи програєш...
    Задайте собі чесно питання: Чи бачиш ти чоловіка з яким зустрічаєшся батьком своїх дітей?? подивіться що вас найбільше дратує і чи зможеш ти з цим жити все життя??.. подумайте де ви будете жити??...
    Але скажу вам чесно,от мені серце підказало з 2 побачення з майбутнім чоловіком,що хочу з ним прожити до самої старості,це людина яку я знаю дуже мало часу,а враження що все життя... Бажаю всім Вам такого Кохання!!!

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

Вчора прочитала фразу, що для дівчини кохання з першого погляду - дуже небезпечне. Кохання має прийти за деякий час, має бути свідомим. Інакше дівчині затьмарюється розум і може наробити дурниць. Закоханість варто відрізняти від справжньої любові. І тоді вже виходити заміж. До слова - закоханість триває до 2-х років, не більше. Тому й заміж варто виходити коли пройде закоханість і прийде любов. От.