Чи вірите ви у сни?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kasia, 2 Березень 2009.

1. Kumochka

Kumochka миється в бані

Відповідь: Чи вірите ви у сни?

Дуже цікава темка))
    В кожного своя думка щодо снів, бо вже скільки досліджують,а ніхто не може пояснити, що стається з людиною,коли вона спить.
    Я вірю, що є віщі сни. Але бувають вони рідко і в вибраних людей.
    Мені або зовсім нічого не сниться, або щось таке реалістичне, що деколи цілий день "затуманена" ходжу. Але згідна з

2. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А мені з 16 на 17 лютого (з чт на пт) приснилося, що виглядаю я з вікна, а під будинком стоять кавун та гарбуз. Такі величезні-величезні. Радіусом десь 2 м.
    Я стою і погляд відірвати не можу.

у тлумачники снів заглядаю рідко (раз в рік). Але сьогодні подивилися (Маю такий за 1912 рік :))) ) Пише арбуз - для женщин - беременность....

А що тоді гарбуз? Двійня?....

Одним словом, отакий сон...

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

а мені сни сняться дуже рідко..але сниться лише те що має статись...одне що печально, сниться лише щось погане. Мене сни ніби хочуть оберегти:)

4. Virna

Virna Well-Known Member

а мені сьогодні снилося, що в мене зацвіів вазонок такими гарними фіолетовими квітами. снилося ніби я купила маленький вазоночок і тут дивлюся а він розрісся так гарно-пригарно. гм... цікаво, і до чого б це? :girl_in_dreams: може, весна так на мене діє, або ж сниться, бо маю хатні рослинки пересадити:d23:

5. Hochynamore

Hochynamore Важлива кожна мить...

Це було приблизно 3 місяці тому. Приснилось, що в мене 2 зуба випало. Перший випав без крові, а другий - з кров'ю. Я відразу подумала, що це означає втрату двох людей: одного кровного родича, а другого - не кровного. Я не хотіла в це вірити... Тато був важко хворим. Підозрювала, що кровний родич - це буде... Важко...Дуже важко.... Вчора похоронила тата. А перед цим померла родичка. Несподівано. Вона й виявилась тим не кровним родичем.

6. Sertce

Sertce Member

Дуже вірю. Сни мене завжди про щось попереджають. Я вже навчилась їx трактувати для себе.

7. Gorda

Gorda Well-Known Member

І я вірю, правда не у всі, але у ті що здійснюються, не вірити не можу . Так що щось у тому всьому є.

8. spasivczanka

spasivczanka New Member

у сни вірю, оскільки моїй мамі віщі сни сняться. от їй було приснилось, коли я була перший раз вагітна і ще незнала хто у мене буде, хлопчик чи дівчинка, то мамі приснилось, що акушерка показує їй Настю новонароджену, от після того мама була зі мною на пологах, і Настю їй так само показали.

9. Herbera

Herbera New Member

Мені нещодавно снилося, що голос за кадром каже: на тебе навела порчу твоя співробітниця. Ну от я думаю, може то піти до якоїсь бабки і віск злити, чи не брати дурного до голови?

10. Gorda

Gorda Well-Known Member

Такого краще не беріть до голови, і до тих ворожок боронь Боже піти. Краще моліться більше і причащайтесь.

11. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

вірю....від тоді, коли мені приснилося, що стоя на цвинтарі біля могили свого родича, а зранку я дізналася що він помер......

Останнє редагування модератором: 16 Лютий 2013
  12. Delikatna frukta

Delikatna frukta New Member

Мені, приснилося, що чоловік купив дитячу труну. Хоч і не вірю в сни, а так якось неприємно стало. Особливо, коли прочитала Ваш допис. Напевно мама, за визначенням, спокійно жити не може.

13. ratonka

ratonka New Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Не знаю чи доречна тема, але ви вірите у правдивість снів?
    В мене недавно померла бабуся. Після своєї смерті вона часто почала снитися моїй двоюрідній сестрі (каже, що голодна, що в темному місці з великим мішком гріхів на грудях, просить допомоги ). Вся родина за неї кожен день молиться і моя двоюрідна сестра теж, але чому крім неї більше нікому ні разу не снилася??? (Протягом життя підтримувала однаково хороші стосунки зі всіма членами родини.)

14. Gorda

Gorda Well-Known Member

rata, дайте на службу за померлих, нехай у церкві помоляться за неї, але обов'язково самі будьте присутні там також. Чому лише сниться вашій сестрі, то не знаю чи правда, але чула що душа померлого шукає добру душу, щоб попросити допомоги, ну щось типу того...

15. Margarett

Margarett Well-Known Member

Взагалі сни вважають забобонами. Але так (хто б, що не думав) не вважаю. Трактую їх швидше не як пророцтво, а підказку. Хочу вам сказати, що знаю від старшого покоління таке: коли померлий в сні їсть чи просить їсти, то озн. (так мені пояснювали), що хоче молитви.
    Вірно (як на мене) Горда написала -
    .
    Це ніколи зайвим не буде, навіть тим, що й не сняться і живим, і усім. Що можна ще зробити для покійного, тільки молитва найцінніша.

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

вірю, часто мої померлі тато і баба відповідають на мої ж питання. Або тато розповідає, що мамі робити треба. Або що буде(навіть так було)...а недавно приснилось мені одне...і по трактуванню сна воно збулося...ось так...