Чи вірите ви у сни?

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Kasia, Mar 2, 2009.

1. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Відповідь: Чи вірите ви у сни?

Трохи смішного про розмови уві сні. Нині вночі чоловік до Ясочки (яка вночі разів так зо п'ять прелазить зі свого ліжечка до батьківського:8:): "Ясю,шуруй бігом в своє ліжко! Я розлядаю все тільки згідно маркетингового плану!" :xaxa: Препрацювався, однако!:xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  2. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

А мені останнім часом сниться що я нічого не встигаю підготувати до весілля.вже треба робити зачіску, а плаття ще нема!!або зал не готовий!!розумію, що то мозок знущається і викидає в сні мої переживання, але все одно прокидаюсь і кажу собі, слава Богу, ще 3 місяці!!ще встигну!

• Подобається Подобається x 1
  3. natka75

natka75 Well-Known Member

Вау, це ж класно:)чи може незбуті фантазії???:8:

А мені наснилося ж таке сьогодні: ніби землетрус якийсь і так нашим будинком хитає(а ми на 5му поверсі живемо), що він нахиляється, але не падає сам, тільки все що в домі падає на людей, всі ховаються під столи, де попало...отаке страхіття, не знаю чим навіяне...може я вчора довго пояснювала Ігорчику(він може прибігти на кухню і відкрити газ), що відкручувати газ на плиті НЕ МОЖНА, бо будинок наш розвалиться і буде великий "бабавх:sad:

• Подобається Подобається x 2
  4. Siania

Siania Love Life

оооо, знайомий сон!
    Але в мене було гірше. Мені снився день весілля. До нас не зявився ні оператор, ні фотограф, ні тамада....А причина була в тому, що я за два тижні до них не подзвонила, а ще хтось їм запропонував більшу суму!!!! І тут ми стоїмо з милим, думаєм, переносити весілля чи що, але йомайо, знов рік чекати!!!!!!!!!!!!!! АААААААААААААА, розбудіть мене!!!!!:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

5. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

І мені постійно сняться сни про весілля. І постійно якийсь кошмар. То у мене плаття червоного кольору (і то таке, що в ньому і на люди не покажешся), то сниться, що теж нічого не встигаємо.:8:
    Одного разу приснилось: день весілля: я вже маю виходити на вулицю,де вже всі чекають, але мама мені каже, що ти так не підеш,знімає з мене фату (а вона вся така брудна, аж чорна) і вдягає чорну хустку. Потім (вже після весілля) я дивлюсь на весільну фотографію, а на ній (замість мене) моя прабабуся, яка вже давно померла, а всі навколо інваліди. Дивні сни:umbrage:

6. Irusya

Irusya Well-Known Member

"Сни - відображення реальності, а реальність - відображення снів" - Зігмунд Фройд

і ще "Тлумачення сновидінь - прямий шлях до розуміння активності мозку поза свідомістю" автор той же

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А мені вже декілька ночей сниться,що я вже знов з пузіком,і то вже з таким величеньким:confused:

8. Макарена

Макарена Well-Known Member

Це ж класно! А чоловік знає про ваші потаємні бажання?:)

9. IRUSKA*8

Чоловік каже менше по ночах на форумі сидіти,особливо в гілці "для майбутніх мам":xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  10. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

І мені часто сняться, такі реалістичні.але то тоді коли довго не бачимось!!!
    :cesored::xaxa:

11. IRUSKA*8

....згадала,мені крім пузіка сьогодні ще снився Тарзан-стриптизер, Наташі Корольової чоловік:xaxa:....і про такі бажання мій чоловік точно не знає:xaxa::xaxa::xaxa:

12. галіна

галіна Well-Known Member

А мені тепер сни кожен день сняться і недуже добрі.Чи то може ближче до родів і я так боюся:no: чи що

13. мамочка

мамочка Well-Known Member

я вірю у сни
    не обвязково, що вони збдуться саме так як наснились але щось в тому є:
    1. моєму брату приснилося що він спав на скло і весь в крові... через декілька днів він загинув...
    2. приснилося що я б'юся з подругою, з якою взагалі ніколи не сварилася...
    через 2 дні ми сильно посварились...
    3. а ще мені деколи сниться Бог з якимось проханням. То я потім взагалі цілий день хожу під враженнями...

14. галіна

галіна Well-Known Member

якщо сниться Бог чи ще щось наприклад церква то треба сходити до церкви і помолитися

15. Gala

Gala Well-Known Member

Моій мамі якщо сниться щось погане ,страшне,то теж збувається...уже багато раз таке було.

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Коли вони мені снились..я про синочка навіть ще не мріяла..ладно посміялись і хватить

17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

і мені і причому пошлий:8:

18. kati

kati Well-Known Member

от в шо вірю так в сни....хоча мені ніколи віщі не снились,мені взагалі не сняться конкретні сни про щось,а так сумбур якийсь...причому завжди проснусь в годині 6-пам"ятаю сон,потім засинаю,а коли встаю згадую лише уривки....
    А от татові мому реально снились віщі сни....Снилось йому що хитається зуб,випадає,кров...він проснувся-на годиннику 4 ночі...каже так довго не міг заснути,ходив по хаті...а зранку подзвонив його брат і сказав що помер його син-саме в той час.Другого разу татові снилось що він видушує величезного прища напідборідді,з кров"ю-аналогічно на другий день взнає що в брата загинув другий син....отак.

• Подобається Подобається x 5
  19. луіза

луіза Well-Known Member

Коли сняться зуби.То тре боятися.Бо дійсно хтлсь потім помирає.Принаймі так було в мене.

20. галіна

галіна Well-Known Member

неправда бо мені багато разів снилося і нічого:xaxa:Коли бачиш зуби з кровю о тоді треба задуматись