Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Milka, 26 Грудень 2009.

1. Lesja

Lesja Well-Known Member

Відповідь: Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Я дуууже азартна людина, з мене навіть рідні сміються, але ніколи ще не вигравала(((А зараз я беру участь в конкурсі від памперсів, якщо маєте маля до 3 років теж можете спробувати, якщо захочите підтримати то голосуйте тут http://pampers.uaua.info/advice/info/id/638

2. nalia

nalia Member

Я частенько граю в Лото Забаву,найбільший виграш 350грн,того тиждня виграла 32 а потратила 6

3. IndigoChild

IndigoChild New Member

а я виграла 14 пляшок Кока Коли:girl_haha:

4. Anchous

Anchous New Member

В мене припадає пилом соковижималка від "Активії" - малий постійно їсть "класичну", треба було назбирати 40 штук етикеток :girl_impossible:. Але ж і черги були за тими призами кілометрові :girl_crazy:
    Був також гаманець від Вінстону, 5 грн від лото Забава і ... все.

5. Raven

Raven Мама малятка

Пів літрова пляшка кока-коли і диск з українською музикою від акції якогось шоколаду, здається міленіум.

6. Олька

Олька Well-Known Member

Моя мама перед новим роком виграла 5000 грн. і все витратила на свята.

7. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

А я ще коли була студенткою, то заповнювала анткету якоїсь студорганізації. То вони потім проводили розіграш призів за тими анкетами. Але прикол в тому, що приз мав бути не мій. Просто мало людей прийшло на той розіграш, а призи давали тільки тим, хто був присутній. То мою анкету вибрали десь за третім чи четвертим разом)))
    Тоді я виграла тостер. Була дуже довольна)
    А ще одного разу зайшли з мамою в універмаг і вона каже йди кинь 50 коп. в автомат. Я ще їй зі сміхом кажу "не маєш де викинути 50 коп". Тоді теж виграла 25 грн. Це для мене була така несподіванка, бо я ніколи тими автоматами не бавилась.
    Ще в інтернеті виграла айпод (взяла грошовий еквівалент 220 у.е.). Але це був чесно зароблений приз. Просто залежно від того скільки хто працював то займав певне місце.
    Всі грошові виграші витрачала на побутові потреби:girl_in_dreams:

8. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

виграла минулого літа в акції від Люкс -ФМ подарунковий сертифікат в інтернет магазині onlady на суму 800 грн. на ті гроші замовила собі купальник, набір білизни і панчохи.хотіла один купальник за ціною 700 з копійками,але оскільки мені трохи важко підібрати щось з білизни без примірки,тому подумала, що краще взяти більше речей,але дешевших і щось таки точно підійде. Підійшло все:girl_claping: радості було повні....:girl_haha:

9. JADOR

JADOR New Member

А я виграла путівку в Карпати ще в школі. За мене вчитель краєзнавства зробила роботу і послала на обласний конкурс, а моїм іменем просто підписала. І Я у цьому конкурсі стала переможицею.Друге місце взяла дівчина-заучка з паралельного класу, але не поїхала, бо не могла собі уявити, як то вона пропустить важливу контрольну з геометрії.

10. tsyganka

tsyganka Member

Я виграла абонемент у фітнес-клуб від мережі "Сільпо":girl_dance:Якраз мені було доречно, бо давно хотіла зайнятись собою.

11. Klava

Klava Member

А я виргала чашку від М&Мs. Тепер малий нею бавиться і показує де в цукерки очка

12. Lesja

Lesja Well-Known Member

Трохи раніше я писала, що беру участь в конкурсі , так от мені прийшли підгузники для малих,я вже й забула , та й не дуже вірила, а тут на тобі якраз закінчились і такий приємний сюрприз. Там ще є головний приз 100 000 гривень, то чоловік сміється з мене, що я така наївна і приймаю участь. Якщо кому буде цікаво, або маєте малюків до 3 років можете приймати участь, або підтримати мене:girl_claping: там мало львівських мамочок, переважно всі із східної України, але вони дуже дружні і підтримують одне одного.

http://pampers.uaua.info/advice/info/id/1888

13. LadyLand

LadyLand New Member

Я колись у студентські роки виграла автомобіль Ланос від "Гусаків". Збирала монетки від горілки Гетьман і відсилала на розіграші.

14. in todash

in todash Active Member

Я цієї весни (чи то літа) виграла в вікторині від ЯпониХати по мультику "Ранго" гамак))) З того дуже тішилась. А в "грошових" лотереях, найбільше вигравала 10 грн - потратили тоді на пиво)))

15. Just me

Just me Member

Колись, кинувши у скриньку в супермаркеті чек, виграла сертифікат на 1000 грн на купівлю побутової техніки. Та й лише тому, шо ті чеки мало не "виривали з рук" на вході. Не азартна я. Проте здивуванню не було меж...

16. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

І смішно, і сумно:) Вважаю, що цей конкурс мав двох переможців - вчительку та дівчинку-відмінницю з паралельного класу.
    А по темі - виграла недавно два креми від Нівеа та ювілейне видання тієї ж компанії, яке вже певне місяць безуспішно пробую комусь віддати (в тому числі і тут на форумі), бо потреби в ньому не маю.

17. Mаrsela

Mаrsela New Member

Моя свекруха виграла в лотареї 3000 грн.До речі я про це взнала тиждень тому,а вона виграла рік тому:girl_crazy: (проговорилась ) :girl_in_dreams:

18. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

Я виграла відпочинок в Ріксосі і сніданок в ресторані...ось такий період в мене зараз...до того нічого і ніколи не вигравала:girl_wink:

19. sun flower

sun flower New Member

В основному по 5-20 грн в лотереї. Не щастить напевно!

20. lawyer

lawyer Member

колись вигравала у Телефортуну: кілька разів по 3 грн (стільки ж і коштував квиток:)), один раз 5 грн, разок "три телевізори", але так на передачу і не запросили:girl_haha:
    ще маленькою вигравала якісь наклейки від газети "Казковий вечір", а так більше і нічого путнього не пригадується:girl_in_dreams: