Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Milka, 26 Грудень 2009.

1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Сьогодні дзвінок по телефону- ви заповнювали анкету там-то тоді-то?заповнювала!дайте відповідь ще на пару запитань і ми подивимось чи ваша анкета виграла приз.Ок. Далі йдуть запитання типу- де працює ваш чоловік, яким бензином ви заправляєте авто, а якої марки у вас авто, чи ви відпочивали на закордонних курортах,яких саме, і т.п. На всі питання я відповідала майже відкрито стєбаючись, тим не менше після слів "почекайте, будь-ласка ,я вас зареєструю" зазвучала мила музика і вміру радісно-офіційним голосом тьотя повідомила що я виграла путівки на курорт на вибір (Іспанія,Туреччина, Єгипет) або два тф,або купку побутової техніки, а на курорт я можу взяти ще трьох персон зі собою, на два тижні в п"ятизірковому готелі. Завтра маю прийти забрати приз ,обов"язково! з чоловіком, паспортом! і повинна обов"язково! 3,5 години мати час на урочисте проведення вручень цінних призів...без чоловіка нє...на питання-а що це ми там будем такого урочистого робити аж три з половиною години, відповідь- спонсори ,які вам видадуть путівки, будуть розповідати про свою діяльність, може вам сподобається ,ви долучитесь....:girl_impossible:
    Що це, нова хвиля доброго забутого лохотронізму? давненько я про таке нічого не чула... чи я просто не чула?
    Це було сьогодні.
    В понеділок ситуація № 12, в офіс заходить хлопець з дівчиною,дівчина улесливим голосом починає вєщать- чи вам часом не потрібен безпровідний інтернет? потрібен( мені додому потрібен) О! то ми маєм чудову пропозицію, за двісті гривень підключення, модем 1 грн ,тарифи дуже демократичні, тіко заплатіть зараз 20 грн, і ми підем, а потім вам підключать...Якщо ви прийдете в офіс то ціна на підключення буде 500 грн. Ні , якщо ви не довіряєте,то можете передзвонити по такому-то номеру тф...А, не хочете давати гроші? Ой ,ви подивіться скільки людей мені вже гроші здали (демонстрація карточок з підписами і датами)...
    Блін, це я може дуже -занадто- параноїдальна...?:girl_sad:

2. Yga

Yga New Member

5 років тому я виграла махровий халат , дуже гарної якості. Купила в Вамі продукцію ТМ Zewa, заповнила анкету в промоутера, і яким було моє здивувування коли через місяць після цього мені прийшло повідомлення про посилку :confused:

3. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Я зареєстрована у спільноті он-лайн опитувань, десь раз на 1-2 місяці на скриньку проходить повідомлення про появу нового опитування (участь у ньому добровільна і грошей не вартує). Можна виграти різні призи - від плазмового телевізора до поповнення рахунку. То одного разу я з приємністю дізналася, що стала власницею подарункового сертифікату "Космо" на суму 50 грн. Дрібничка, але ж як приємно! :girl_dance:

4. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Купую з квітня 1-2 білети Лото забави. Більше однієї лінійки не закреслювала (білет - 6грн, одна лінія - 7грн.)

Сьогодні виграла аж 2 грн. У двох білетах закреслила по одній горизонталі :)

5. Daisy

Daisy Well-Known Member

Іноді граю в лото (їх тут кілька варіантів) і купую стирачки. Вигравала від двох до сімнадцяти$, а минулого місяця на віддиху купила стирачку за 20$ і виграла 500$, а потім ще 20$.

6. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Я виграла буквально 2 дні тому ось такий палантин з валяної шерсті. :) Ніколи не беру участі в таких міроприємствах, а тут вирішила просто прорекламувати таку гарну роботу, і вона мені попала. :)

Тепер чекаю посилочку.:girl_dance:

7. Fechka

Fechka Member

Ми спеціально не ганяємось за акціями та пару років тому ,зібрали "1715" на кришечках з-під "Львівського" пива і виграли 4 кухлі!
    Від пива «Туборг»-сумочку для дисків;
    Від "КОКА-КОЛИ"-ведмедиків (1 звичайний ;1музичний-причому грали в різні роки!)
    і Ось два тижні тому писала в "ВИХВАЛЯЛКАХ" виграли хлібопічку від Gorenje!!!
    А в лотареї не граю.. Це не моє....:girl_curtsey:

8. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Ми час від часу купуємо Лото-Забаву, вчора у Забаві-плюс виграла 10грн. :)

9. Відповідь: Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

jalatan,

10. AilataN

AilataN жива

11. raspberry

raspberry Well-Known Member

Я одного разу виграла тостер від пива "Карлсберг":girl_claping:. Іноді грала в "Лото забаву" але нічого ніколи не вигравала :sad:. Та все змінилось, коли я завагітніла. Ми з чоловіком, коли прогулювались на вихідних, купували швидкі лотерейки і я почала кожного разу вигравати, по пару гривень, але ж приємно :). Народила дитину і знов стала "нефартова", містика...

12. kristas

kristas Well-Known Member

Може то не ви фартові, а ваша дитинка :) як підросте перевірете :)

13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Я теж так подумала, виросте - побачим :)

14. Kryhla

Kryhla Member

А я десь років 5 тому виграла телефон мобільний від "Джинсу" (такий оператор мобільного зв"язку був). То він ше досі працює, правда одна кнопка вже заїдає.

15. Galicija

Galicija Well-Known Member

А я колись сильно обпеклася на так званій лотереї. Правда, я тоді не знала, що то було шахрайство чистої води, але випадок запам ятався. Мені було десь років 15(кінець дев яностих). Ми з подругою пішли вперше самі (без батьків) на Краківський ринок мені за чобітками на зиму. Як сьогодні пам ятаю, в мене було 120 грн. А тут лотерея. Все стандартно - ставиш 10 грн, тягнеш з барабану лотарейку, виграєш більше. Біля нас солідний дядько (і як ми не доперли, що то підставний????:girl_cool:) витягує і виграє, витягує і виграє. Спробувала і я.... В результаті витягнули вони в мене тих 120 грн, ще й подружка 50-ти позбулась:girl_cray: Потім якась тьотя нас звідти відтягнула і ну сварити, що ми такі роззяви... Побігли по міліцію. Дядечко в кашкеті нехотячи поплівся за нами, але обманщиків вже й слід простив...:girl_cray: Дістала я вдома тоді добре....Ще десь років 2 не пускали саму нічого купляти:girl_haha:...
    З того часу більше участі в розіграшах не беру:girl_blush2: А от під час навчання в Німеччині я виграла кавоварку. Супермаркет техніки проводив акцію -купляєш щось там на певну суму, кидаєш підписаний чек, а потім жеребкування. Я саме прийшла по мобільний телефон. От мені і пощастило. Кавоварка проста така, невідомої фірми, але німці зробили файно, ще досі моїм батькам кавоварить:d23:....

16. TUCR

TUCR Well-Known Member

привіт, у лотореї граю дуже рідко але одного разу виграла 39гр, це десь років 12 тому то мама доложила гроші я купита собі босоніжки.А одного оазу було акція висилати пакетика від капучіно то виграла путівку- екскурсію на двох ПАРИЖ -ІСПНІЯ і ще кудись було вже непамятаю, але я від путівки вдмовилась а забрала гроші коло 6 тис гр, але це було років 7 тому.А одного разу мені треба було шампунь і бальзам зайшла в магазин у нас на Сихові "до Вадіка" а у них був тільки шомпунь"зайдіть пізніше бо получили тільки товар" зайшо а там акція купити на 30гр від ГЛІС КУР от витягнула купон і виграла фен PHILIPS(це був головний приз).

17. Strizonka

Strizonka New Member

І я пригадую як в школі отримувала призи і грамоти за участь в конкурсах.Я людина не азартна-але в фортуну вірю.Навесні відпочивала на морі і там була така забава-"Бінго".Я купила цю лотерейку -поки вдуплилась як в неї грати-всі толкові призи розібрали.І тут залився остянній приз-безкоштовний масаж.І вгадайте кому ж він дістався?Так мені.Я тішилась ніби купу грошей виграла, радості скільки було!!Цей квиточок не обдумуючи я подарувала -дічині з якою познайомилась на курорті-в неї в той день було день народження.

18. goriwanka

goriwanka New Member

А в мене чоловік час від часу купує "Лото-забаву". Нічого ще не вигравав, але сам процес закреслювання цифр...Ну подобається йому грати, сам процес. Вже доня навіть каже, що купить білет і буде мати гроші. Буду сподіватися:girl_bye:

19. Malyatko

Malyatko New Member

Я вигравала теж дрібнички:
    -фартушок від Галіна бланка
    -чашки від Нескафе
    -напої різні під кришечками
    Також інколи в миттєві лотерейки.
    А 4 дні тому дзвонять мені з Оріфлейм і кажуть прийдіть ,бо ваш номер виграв приз,я прийшла-витягнула з кошика крем.Дорогою додому їдемо в машині ,чоловік слухав радіо ,я щось собі думала ,тут він раптово: дзвони-дзвони ,я: куди,він каже номер, я набираю і потрапляю в прямий ефір,там виграла шампанське і парасолю.Думала може то ще лотерейку купити ,день якийсь фортовий вийшов ,але так і не купила.....:connie_pull-pigtail

20. classic

classic New Member

а я почала Лото-забаву купляти, але поки що найбільше - це 2 грн,що виграла (((((((