Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Milka, 26 Грудень 2009.

1. Lelka

Lelka New Member

Відповідь: Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

А я ніколи нічого не вигравала...
    Чомусь з недовірою ставлюсь до тих всіх розіграшів, от недавно, прийшов лист із бланком замовлення, мовляв, замовиш книжку, виграєш або позашляховик, або 150 тис грн...ну не віриться мені зовсім, що це реально!
    Або спам регулярно на електронну пошту приходить, що я виграла певну суму грошей, треба лише повідомити всі свої анкетні дані і номер рахунку, куди перевести гроші, а в дописах помилки англійською, так як після цього вірити?

2. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Я вигравала в миттєвих лотереях. Небагато - гривень 5, 10. А витрачала на якісь дрібниці, вже і не згадаю які. Виграєш менше завше, чим програєш. Уже азартними іграми не захоплююся. Інші інтереси зараз і не для нашого сімейного бюджету. Скінчилося моє захоплення.

3. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Дарма ви так думаєте:girl_impossible: Не знаю, шо ви там знаєте про акції та призи, але я була організатором мінімум десяти таких акцій, спершу це були акції у мережі роздрібних магазинів/супермаркетів, потім - одного видання. І в нас завжди все було чесно! Чеки тягнула дитина з натовпу, був барабан, який кілька разів крутили. Потім, беручи інтерв’ю у переможців, неодноразово чула, шо досі вони не вірили у справедливість таких акцій, а тепер, от, мовляв, переконались, шо в нас все чесно. Це було приємно чути.
    Мені також не віриться, шо в акціях, де призами бувають квартири і автівки, все чесно. Часом думаю, шо цей приз і не існує взагалі, так, лишень фотографія на упаковці якогось соку чи пива.
    До того ж, навіть при всьому бажанні шось "схімічити" на розігруваннях призів, ми не могли цього зробити, адже потім керівництво строго перевіряло переможців і їхні дані, чи не причетні вони, часом, до організаторів акції...:bomb:

4. пальмочка

пальмочка New Member

А я в акціях і лотереях участі не приймаю,бо недуже вірю в чесність організаторів,а от моя мама вже років 8-9 грає в одну лотерею,яку транслюють по телебаченню.Так от достойних виграші було три....перший раз 830грн,другий раз виграла телевізор,але взяла гроші за нього 1480 грн,третій раз 550 грн,ну і через раз мілкі виграші,які хоча-б частину грошей повертають за куплені білети.Переконую що це все "брєд",але азарт перемагає поки-шо.

5. Vendy

Vendy Active Member

я не граю і в лотереї, ні у всякі там розіграші, не маю до того щастя, та і вважаю що переважна більшість їх - це просто "викачування" грошей з людей

6. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

найбільше що я виграла то це були два годинники в сигаретах БОНД батьки курили а я збирала)))) вигравала в лотереї...та макимум це було 300 грн..))) але я тоді так раділа))багато чашок вигравала)))

7. Natalia

Natalia Well-Known Member

Я сама приймала участь в організації таких акцій ( в супермаркеті), то скажу, що у нас все чесно було. Повірте на слово.

8. Korona

Korona New Member

Я теж так ставилась, коли одного разу необхідно на роботі було, в черговий раз, зробити план по продажах лотарейних квитків. Залишилось 3 квитки (треба було пачку допродати), ми з моїми колегами між собою розкупили. І що ви думаєте, я виграла 500 грн. У мене був такий :eek:...... А це був час перед весільних хлопотів. Це було якраз доречно.

9. allja

allja Well-Known Member

і такої ж думки...
    ніколи не брала участі у великих розіграшах, хіба що давно вже у миттєвих лотереях 2-5 грн вигравала два чи три рази...
    немаю ніякого бажання займатись таким, можливо якби було бажання, то спробувала б, а так:girl_curtsey:

10. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

А я вірю в чесність більшості розіграшів в магазинах по чекам. По-перше, знаю, як вони в основному організовані. По-друге - вигравала сама. В розіграші від ДЦ виграла якось блендер і набір шампунів. В Арсені також був виграш - заскочив чоловік за дріб*язком до пікніка, щось там купив, за що давали талончик-лотерейку тягнути і виграв набір кастрюль. Щастя були повні штани)))) Ще в лото-Забаві виграла якось 130 грн. Так що виграти можна, не обов*язково це лохотрон. Сама не раз чула, як людина, не вигравши в розіграші, обурено висловлюється, що це все афера. Ні, це просто принцип теорії ймовірності. Не можуть всі витягнути щасливий білет. А от ті брошурки, що на пошту приходять, з джипами та 150 тис гривень - це 100%-й лохотрон. Ну і до акцій з СМС-ками я скептично ставлюсь. Ясно, що там комп розприділяє призи, дріб*язок можна виграти, а от квартири, машини - це, на мій погляд, мильні бульбашки)))

11. Annabela

Annabela Happy Member

Майже все своє свідоме життя я беру участь у різноманітних розіграшах та акція. Чоловік каже, що ці розінраші як раз для таких як я і створені. Гроші викидаю і нічого навзаєм. Але нещодавно його думка змінилась. Я виграла у трьох конкурсах в одному з журналів. Хоча точніше сказати не я , а мій синочок. Можливо він щасливчик, а не я, тому так вийшло. Спочатку фото сина надрукували у журналі і вислали нам виграш - іграшку банан від фірми Tiny Love. Пізніше ми виграли розвиваючий сортер Пелікан від тієї ж фірми! Потім ще були різноманітні каші дитячі і чайочки!!! Коли я вигравала, то моєму задоволенню не було меж!!! Мені знайома навіть порадила взяти участь у лотереї і щоби в білетик на цифри тикав пальчиком синочок, можливо щось і вийде. Але ми ще не пробували.

12. Kofein

Kofein New Member

На такі речі мені щось не везе. Вигравала в лото-забава максимум 6 гривень, тобто мені лише окуплялись білетики. В кока-колі під кришечкою вигравала іграшку йо-йо і ще одну пляшку кока-коли.:girl_crazy:
    Напевно саме тому рідко беру участь у різних акціях і лотереях....

13. LGalT

LGalT Member

І я ,ще в студентські роки, виграла пляшку коли(під кришечкою знайшла).
    А в дитинстві на конкурсі віршів перемогла (до Незалежності, у 91-ому році). Здається, то була якась грошова премія.
    Більше ніц згадати не можу))))))))

14. Melinda

Melinda Active Member

Мій один-єдиний виграш - махрове полотенце від журналу Єдинственная.:girl_yes: Так тішилася як його отримала, бо дуже добротне, користуюся вже років 5, а воно як нове. Колір червоний, але не спускає. Ще й посередині назва журналу написана, так що і похвалитися можна. Коротше, як дитина до тепер.:girl_yes2:

15. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Вже сюди писала, але пригадала анегдот в тему: мужчина ціле життя просив у Бога дати йому шанс виграти в лотерею. Тут перед смертю питає: -Боже чому? Чому я не виграв нічого?
    Голос з неба: -А ти хоть раз лотерейний білет купив? :) Отак і ми вигравати хочем, та граєм не часто:)

16. Taska

Taska Well-Known Member

я теж люблю поприймати участь у різних конкурсах, але вони явно не для мене створені, бо ще ніколи нічого не вигравала, хіба що єдиний раз у мамському журналі виграла кремчик чікко, але поки мені його надіслали, до кінця терміну придатності лишилось 2 міс, кремчик був зимовий, а отримала я його у червні:)

17. Kviten

Kviten Member

А я колись давним-давно, коли була в Криму, виграла в лотерею маленьку змійку (та не живу, не лякайтеся :) Мені десь років 10 було, то радості не було меж!
    Але виграш подарувала мамі. Правда, часом "позичала" побавитись :)
    А ще, запам"яталось, як в радіо-грі виграла ящик кока-коли (12 літрів) :) а через тиждень ще один! І то було дуже-дуже вчасно, бо наближався мій день народження, а грошей тоді було...ну, як у всіх в девяності :)
    А мій чоловік витягнув м"яку іграшку-корівку в автоматі :) Я так глузувала з того, що він, як тільки має монетку в 50 коп, йде в сусідній магазин до того автомата. Я вже вагітна тоді була, казала йому: ну от, ти скоро батьком станеш, а ще сам дитина :) Але десь з п"ятого разу таки пощастило. Тепер наш малюк бавиться тим "трофеєм" :)

Останнє редагування: 12 Грудень 2010
  18. pchilka

pchilka Member

Взагалі можна виграти будь-що, тільки треба дуже того хотіти і вірити...я перевіряла, виграла косметику від журналу, і ще святкову вечерю на двох з чоловіком. А більше і не пробую, нема азарту.

19. KrOlenka

KrOlenka Member

Коли я була вагітна,мене дуже мучила печія(до вагітності взагалі не знала що це таке:confused:)то я пила миргородську воду літрами (відправила десь 5смс) і мені прийшло повідомлення що "Ви виграли 500грн.":girl_claping:

20. Vegas

Vegas Well-Known Member

Ми зайняли перше місце у фотоконкурсі. В подарунок нам надіслали плюшеву іграшку. А лотереї не купую - не везуча я на виграш. Мій родич за союзу був виграв в спортлото 10000 руб., яких скоро і потратив невідомо на що. Так потім він став залежний від лотерей, купляв їх пачками, а можливо досі купляє... надіється на ще одне чудо.