Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Milka, 26 Грудень 2009.

1. Nirida

Nirida New Member

Відповідь: Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

ми колись відсилали штрих-коди від кави Жокей, прислали нам 6 великих горняток, 2 кави-прес, 2 горнятка з блюдцями з нержавійки....тішились. Потім чоловік відсилав коди від Вінстон - також прислали дорожню сумку, флешку і ще там щось було, вже навіть не пам"ятаю. От такі ми везучі, але чи надовго?

2. bzova

bzova Active Member

раз виграла в лотерею! це давно було. мала щось останю гривню в кишені при собі з чоловіком на базарі. кажу давай їїсюди і купила лотерею- виглала щесь 5 чи й0 рн. чоловік прозрів!!! тепер чоловік іноді згадує коли в кишені не дуже той випадок!

3. oreol

oreol New Member

Ще у школі, за часів СССР я в лотереЇ виграла 5 руб, а в лото-забава 5 грн. Тут є якась закономірність, я народилася 5 числа. Буду чекати на 5 лимонів лучше евро:girl_crazy:

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

Ще у школі, за часів СССР я в лотереЇ виграла 5 руб, а в лото-забава 5 грн. Тут є якась закономірність, я народилася 5 числа. Буду чекати на 5 лимонів лучше евро!

4. phobika

phobika Well-Known Member

Минулого тижня другий раз в житті купила лотерейний квиток і виграла 5 гривень. Тепер не знаю, де той суперприз забрати :girl_in_dreams:

5. Alonka

Alonka New Member

Ніколи не вважала себе везучою, але якщо задуматись то вигравала багато:girl_in_dreams: Ще в дитинстві брат брав мене з собою, щоб я тягнула лотерею, я вигравала, він купляв жвачки забирав наклейки (бо збирав), а я жвачкими була забезпечена:girl_blum:
    А останні виграші(це десь за років 4:girl_wink:): Праску "Філірс азур" в акції з порошок, пірамідка "чіко" - за памперси, фен дорожній "Філіпс" - купляли бритву для чоловіка і вислали, навіть і не думала..., а ще міксер у Барвінку, мікрохвильовку " ДЖ" від Вікотеку....
    Отак пишу і сама дивуюсь...:confused: і як ми то все повигравали? :ninja:

6. DoroshLida

DoroshLida New Member

я вже десь місяць граю в лотерею "Лото забава" і найбільше що вигравала це 10 гривень!!!І взагалі мені інколи здається що все це "лохотрон"!!!!

7. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

ми в суботу в антошці в крінгкросі виіграли плюшевого песика:girl_in_love: я і дівчати дуже тішились подарували синулі, а чоловік сміється :girl_haha:

8. Dimokl

Dimokl Well-Known Member

Я як мій брат: нині каже що буде грати в лотереї постійно і сестематично, купує білет, мільйон з першого разу не виграє і більше не грає. :) Ну і в мене така ж позиція. Я не стільки заробляю, щоб ось так по-дурному витрачати гроші. Найліпший виграш - це зароблені гроші. :)

9. Karrizo

Karrizo New Member

Я ніколи не грала в ніякі лотереї, в ніяких акціях участі не брала, але от одного разу в "ДЦ" при покупці товару на певну суму та заповнивши невеличку анкетку можна було щось там тай виграти. На цю суму товар я і так брала, тому анкетку заповнила але ні на що там не сподівалася. Через деякий час мені прийшла смс, що я виграла епілятор, але потрібно було подзвонити за якимось номером для уточнення інформації. Ага, думаю, подзвоню а там 10грн. за хвилину от і окупиться виграш, не дзвонила.:girl_nea: Великим ж було моє здивування, коли мені подзвонили, уточнили адресу і прислали мені посилочку, от так от я один раз в житті щось тай виграла!:girl_curtsey:

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я вчора відкрила пачку з хрумтиками і там знайшла гривню, на радостях її запропастила кудась, так що як виграла так і загубила. :girl_haha: :girl_haha:

Виграла ще банячок, он тілько ніц з ним ще не зробила бо ще не мала в руках але ней но мені попаде в руки, то йому буде весело.:girl_crazy:

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Марусю, а що в Вас в Америці пачки з хрумтиками з гривнями продають, чи то з України прислалали?

12. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Колись проходила акція від зубної пасти Блендамед "Усмішка на удачу", то я виграла 100 грн. Вислала їм свої дані і мені на відкритий рахунок в ощадбанку чемно переслали виграш. Лотареї ніколи не купую. Як на мене - це зайво витрачені гроші і час! Ну звичайно, якщо хтось хоче помріяти стати міліонером...))) то його справа - хай купує.
    Розкажу одну давню історію, яку мені мама розповідала. Було це ще за її молодості. Працювала вона на заводі і там було прийнято "втюхувати" всім працівникам лотареї. За це розповсюдження відповідала конкретна людина. І от одного разу розпродавши всі "білетики", в неї залишився один і ніхто його брати не хотів. І тут тільки з відпустки виходить один співробітник і вона насилу продає той останній лотарейний білетик йому. І що ви думаєте? Мужик виграв машину!!!! Вона потім собі лікті кусала, думала ото була дурна, краще б собі його лишила!:girl_crazy:

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ага. Продають українські хрумтики - «3 Три корочки». Тілько скажу вам по-секрету що онті всі смаки аля риба, чи ікра гадость ще та. Там ікрою і не пахне, ба навіть водорослю. Я відкрила, гривню забрала а решта в смітник. :girl_wink:

Ось таке:

14. Zhaba

Zhaba Member

Я вигравала декілька раз в лотерею. Декілька гривень виграшу. Але коли граю в непрограшну лотерею, то обов"язково виграю самий дешевий приз. Колись на відпочинку грала в лотерею: на декілька гривень можна витягнути 3 призи. Я виграла 3 брелки. Працівник тої лотереї казав, що такого ще не було, оскільки там було достатньо дорожчих призів і шанси витягнути хоча б один з них з трьох спроб великі. От така я везуча. Щиро вірю, що як не везе в лотерею, то повезе в щось інше :girl_curtsey:

15. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

В мене чоловік раз виграв поповнення рахунку і пару раз в пиві під кришкою 5 і 10. А як давав мені то вигравали велику дулю:girl_mad:. Не моє то виграші получати!

16. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

А я у "Вопаку" виграла мікрохвилівку...Розкажу вам чесно :я маркетолог і часто сама була огранізатором схожих акцій. Так вот, прийшла я у "Вопак", дивлюсь - акція зі "Світочем", треба купити "Палітру Асорті" і шото-там виграти...я, як спеціаліст, зразу подивилась у скриньку з чеками, побачила, шо їх там не так багацько:girl_smile: Читаю умови акції - як звиклє, розіграш проводиметься лише серед присутніх...вичисляю, шо це буде будній день, годинка п’ята...слєдоватєльно, всі будуть на роботах, прийде кілька домогосподарок, шанси ше більші:)) Карочє, купую шукуладки, підписую пару чеків і приходжу на розіграш, виграю мікрохвилівку!!
    Наступний раз - так само..."Вопак" і та сама акція, і ті самі висновки маркетолога! Виграла комбайн! Ура!
    А ше тато мій виграв вік-енд у Відні...а чоловік - подорож до Парижу за моїм же сприянням...я докупила собі таку ж путівку і ми мали найкращі 7 днів у столиці Франції...є щастя на білому світі!:girl_in_love:

17. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

це як?:girl_smile:

18. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

А це так, шо мені здалось, шо у даній акції не надто багато людей прийматиме участь...а значить, можна буде надіятись на успіх:)

19. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

А я один раз, ще в школі як вчилась, купила літру спрайту і виграла ще одну. От на тому всі мої виграші і закінчились

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А мені здалось, що мож ви ті акції сама і організовували або мали друзів організаторів. Я теж знаю як ті акції проводяться і хто потім призи забирає.