Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Milka, 26 Грудень 2009.

1. Turandot

Turandot New Member

Відповідь: Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Лотерейні білети не купую - якось не зкладється з лотереєю, чи то не вірю я в неї, чи що:girl_haha:
    а ось на всіляке таке інше - то будь ласка))) з мене всі знайомі, родичі, друзі сміються))))
    коли народився мій старший, я сиділа вдома і завжди було включене радіо, а там же ж завжди крутять якісь завлєкалочки, то раз я взяла і подзвонила))) Виграла 30 грудня сумку від Немирова, а в ній 5 пляшок горілки від виробника, 2 бутилки шампанського і ще там якісь делікатеси)) 31 числа, доречі, я дозвонилась туди знов (вікторина була кожну годину), але так сталось, що коли мій батько пішов забирати мої 2 призи, (в Києві) - йому дали тільки один, подумали, що то опечатка:girl_haha:
    ще на тому ж радіо виграла вітамінний комплекс з залізом для всієї сім'ї )))
    рік назад на місцевому радіо теж виграла перед новим роком кошик з продуктами:girl_claping:

потім був телеподарунок - від каналу 1+1, за відповідь по фільмам - велика упаковка цукерок рошен)))
    ще балувалась - написала в журнал галіни бланки пару своїх рецептів із фото, то прислали рушничок, прихватку і фартушок))
    від конкурсу Жокей прислали 2 дуже гарних чашечки з блюдцями - такі що тепло довго тримають)))

регулярно вигравала різні призи від журналу Единственная (за кроссворди) - один раз набор Коластіна для загару, іншого разу - ще один косметичний набір, помада, крем, лак для нігтів)))
    від ще одного журналу, не памятаю назви - теж прийшли набори кремів, косметичка ))))
    від журналу Моя сім'я - набір косметики з мінералами з Мертвого моря)))

від Ліберо - гарненька ковдра )))

від журналу Твой малыш отримали Фішеровське Розумне цуценя, Розумний стільчик, Мобіль Чарвіна симфонія, Коврик Тіні лав - Джунглі, того ж Тіні лав - бассейн з кульками - Дракоша і ще якись приз я там вигравала, тільки прислали замість нього ще один коврик Джунглі)))) і ще один приз, крем для догляду за грудьми і прокладки для грудей - випадково вислали на мене, помилились мабуть :girl_haha:

ще колись виграли від інет-ресурсу за участь у житті форуму набір для догляду за руками - креми, лаки, при чому вислали мені чомусь в подвійному розмірі )))

і ше купка всяких дрібних призів, так вже і не згадаю)))

2. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Коли займалась таеквон до, на міжсекційних змаганнях перемогла у своїй ваговій категорії, тобто зайняла 1 місце :girl_cool: зараз беру участь у фото конкурсі від адідас на сайті космополітан, ще треба чекати до 15 травня, тоді і буду знати чи виграю щось...а так хочеться :girl_in_dreams: Ще дуже тішилась, коли купила в маг. космо блиск для губ лореаль,який завжди купую і отримала в подарунок тіні теж з тої марки, то була така акція, я собі ще колір найліпший вибрала, бо тіні тіки привезли :girl_haha:

---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

:agree:Я теж так вважаю...це обідно, коли ти прикладаєш якісь зусилля, нервуєшся,хвилюєшся,мрієш перемогти...а тут на тобі, все вже було наперед роздано, обрано і тд., і тп.:confused::beee::girl_sad: а конкурс лиш для реклами зробили....

3. majolika

majolika New Member

Одного разу, років сім том,у випадково виграла золотий кулончик - купила консерву ТМ Аквамарин, відкрила кришку - а там - Вітаємо і тд.:girl_claping: Так було приємно і радісно, але той кулончик так ні разу і не вдягла, лижить собі стільки років без потреби :)

Доколи купувала лотерейки національної лотереї і лото-забави. Але нічого взагалі не вигравала :sad:. От треба зараз піти і купити один, а раптом як раз виграю свій джек-пот :girl_in_dreams:

4. Siania

Siania Love Life

Я кілька років тому з хлопцем їздила в Єгипет, по виграшу:)
    Було кльово, але виграв таки він, а не я, тоді розіграш був по всій Україні, і виграло 15 людей:girl_cool:

5. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Два рази вигравала підписку на Експрес, та золотий ланцюжок на 5граи в ювілірцівід Київського Ювелірного заваду

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я люблю всякі конкурси і лотереї...хоч і розумію , що то на лохів розраовано...
    Виграла в конкурсі Караоке, в подарунок отримала музичний ценрт ДВД+Караоке
    Отримала міс глядацьких симпатій в конкурсі "Міс ринг" (це для мене більше ніж просто "міс рингу")
    Виграла рамочку для фотографій від Белла в ДЦ
    Виграла підписку на журнал Elle в модельному агенстві
    Закреслювала в Лото забаві по дві лінії і отримувала від 500 до 200грн

от так.... на тому не зупиняюсь:girl_cool:

7. Nadinka

Я ще у грудні 2009 брала участь в акції від NIVEA "Час ЗІГРІВАТИ СЕРЦЯ ДИВАМИ" в маг. Космо...і ось сьогодні подзвонили мені, що виграла один з наборів продукції NIVEA, вартістю 300 грн. :girl_claping: через 2 тижні на пошті маю забрати :girl_smile: то мій перший виграш в подібній акції)))

8. зося

зося Well-Known Member

так купила бритву джилет, а через три місяці по почті пришла в подарунок пінка для бриття, :girl_smile:також купила котику віскас,а через деякий час по почті прийшла друга пачка віскасу і рамочка для фоток...:girl_cool:

9. mirishka

mirishka Well-Known Member

А я брала участь у фотоконкурсі журналу Космополітен і виграла духи Лакоста.

10. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я ще в школі стала одним із переможців у конкурсі від Високого Замку, то виграшем була екскурсія в Київ і у Верховну Раду :girl_crazy: і передплата на газету. Участь в конкурсі брала випадково (замість того щоб вчити уроки накатала невелике есе на конкурс :) ). Але то було давно, я була в 9 класі, здається. А потім більше щось нічого і не вигравала.

11. lerucha

lerucha Member

А я виграла сертифікат в ДЦ на 100 грн. на купівлю парфумерії, ура:clapping:

12. Pyshunka

Pyshunka Well-Known Member

Я в середу знов ходила на семінар але від іншого туроператор і там також всі давали свої візиткі і пізніше розігрувались різні невеличкі призи І Я ЗНОВ ВИГРАЛА але ого разу пляшку фірмового шампанського яке ми на кофі-брейку з друзями гарно випили :). Думаю мені треба частіше по семінарах ходити бо хочь виграю дрібничкі але потім 3 дні хожу довольна як слоник.

13. mazyr

mazyr Well-Known Member

Особисто я виграла один раз - передплативши журнал "Хорошие родители" - малій посуду: ложечку, вилочку і тарілку. Софійка дуже любить з неї їсти. А от хочу розказати за свою маму. перший виграш був ТЕЛЕВІЗОР, років 10 тому, мама передплатила газету Суботня пошта і виграла. Потім, розгадуючи кросворди виграла дуже гарну модернову люстру. А про безліч дитячої літератури, різних квитків в кіно, театри, дельфінарій я вже мовчу. Ось така фортова :girl_bye:моя матуся.:girl_in_love:

14. Олюнчик

Олюнчик New Member

Особисто я ніколи нічого не вигравала..... АЛЕ!!!!!! Мій дядько ще за часів союзу виграв у лото машину!!!!!!! Ото радість була. Доречі, вона ще й досі на ходу.

15. tunsi

tunsi New Member

Я ніколи нічого не вигравала,хоча купую іноді якусь лотерейку.Колись батьки виграли у Спортлото якусь суму грошей,а я ну зовсім не маю щастя до того:umbrage:

16. Олюнчик

Олюнчик New Member

Ото ви правду написали. Тут або воно є, те щастя, або його немає.....

17. mashka

mashka Well-Known Member

Не виргравала, бо не грала, щось я до того скептично ставлюсь, а от чоловік мікрохвильовку виграв на роботі

18. Nadinka

Ну, нарешті!!! прийшло повідомлення з пошти, піду сьогодні забирати свою Нівейку :girl_tender:

19. Darcy

Darcy Well-Known Member

А я колись дуже давно в "Суботній Пошті" кілька разів вигравала у конкурсі кросвордів. Приз був такий - збірник українських кросвордів, здається, "Забава", чи щось таке :)))
    А раз в приз дали 2 квитки в Кінопалац, навіть вже не пригадаю, на який фільм.
    А на сайті РадіоМану десь рік тому був фотоконкурс здається на тему літнього відпочинку. То я там виграла сертифікат на 200 грн в спортмагазин "Спортек", якщо не помиляюсь... То я той сертифікат обміняла на гімнастичний м'яч, дорожню надувну подушку під голову і таку "тарілочку", на якій роблять вправи для талії. Довольна була, як слон :)))

20. Dmutrivna

Dmutrivna New Member

я одного разу посилала етикетки від мінералки. Дзвонять до мене, кажуть прийти за виграшем. А я їм "то що, прикол? Де ви взяли мій номер телефону?" Ой і наржалися вони з мене,коли я забирала той плеєр....:girl_crazy: