Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Milka, 26 Грудень 2009.

1. Pazunika

Pazunika New Member

Відповідь: Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Один раз (років з 5 тому) виграла косметичний набір (з мінералами мертвого моря), але якась така затуркана була (там треба було на пошту піти щось там писати), так і не забрала (дуринда) от з того часу більш нічого не вигравала

2. zetta

zetta Well-Known Member

а я виграла набір посуду в журналі "Твой Малиш", флешку, парасолю і кепку в сигаретах, і 5 грн в пиві ))

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я тільки раз в житті виграла фотоапарат в акції від Дебет-Кредиту. І було це років 6 чи 7 тому.

4. рижик

рижик Well-Known Member

Раніше постійно приймала участь в різних акціях, але видно не моє - нічого не вигравала.
    Один єдиний раз минулого року виграла підписку на "Наталі" на рік від чаю "Майський"- тішилась як мала дитина, так приємно було.

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

я ніколи нічого не вигравала - хіба таке, дурниці, типу ще один бокал пива...
    мама раз виграла термос
    але... моя товаришка виграла раз МАШИНУ Ланос в акції від горілки Наливайко (татко пив і дарував всім наливайка а вона збирала ті монетки) - думаю мені б так не повезло:girl_haha:

6. Роса

Роса Member

Після того, як мій хороший знайомий, який працює керівником одного з банків (назву не пишу з зрозумілих причин) задзвонив і спитав, чи не хочу я "виграти" авто і сказати про цю радісну звістку по телебаченню (зрозуміло, що ніякої участі в їхній акції я не приймала і авто мені ніхто не збирався дарувати), то тепер я в усілякі акції-конкурси-лотареї не вірю.
    Можливо і є "чесні" акції, але чомусь мені здається, що все одно - головні призи йдуть "кому треба" Але це суто моє ставлення... Хоча, припускаю, що є, мабуть, виключення з правил...

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Мій чоловік виграв мобільний телефон Pantek від Мальборо, як я жартувала накурив мобільний а ще СДхолдер і реглан.
    Я вигравала по дрібницях - лосьйон і манікюрний нібір Clarins, лосьйон для тіла коли надсилала анкети у різні журнали.
    А ще два роки підряд потрапляла у 10 фіналістів у акції VIVA-найкрасивіші - мені надсилали запрошення на концерт у палаці Україна де розігрували автомобіль, але вигравала його не я... Мені перепав набір косметики Guerlain

8. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

А вигравали щось з "Книжкового клубу"?
    Щодо теми, то моя тітка виграла в ЛотоЗабаві 300 грн, мені щастить на всяких акціях-презентаціях (сережки і кулон від Оріфлейм, різна косметика), по білету на КВН брат виграв радіотелефон.
    А ще, мені говорила одна розумна людина, що щастить більше людям з карими очима, вони мають більшу космічну підтримку...

9. Bonita

Bonita Member

Мабуть на мене такий закон не поширюється хоч маю карі очі, щось ніколи не щастило в лотереї. Хоча в принципі ніколи не грала в серйозні лотереї, але навіть по дрібницях ніколи не щастило. От недавно проводили в моєму одному з улюблених кафе проводили розіграш фотосесія в лав стилі і романтична вечеря, так я декілька чеків вкинула в скриньку (умова була зробити замовлення на 50грн і далі) і не пощастило.

10. Andromed

Andromed New Member

моя мама не пропускає жодного лоХотрону - вона витрачає на білети різних забав, телнфортун, і т д
    Вигравала, 1000 рад рублів, 1000 грн, фотоапарат, мобільний тел на тоді останньої моделі, праску, тостер (дуже !!! потрібна річ), фотоапарат, ваги.... регулярно щотижня виграє 1,2,5 чи 200 грн
    Всі знайомі і друзі пробували, але так ні в кого не вдавалося.

Основна мета - виграти мільйон або квартиру в Києві!

11. WildWind

WildWind Member

Я одного разу виграла флешку на якійсь акції від МТС, через декілька днів вона перестала працювати))) А мій коханий недавно виграв на Львівській хвилі "відро" майонезу, який я ніяк не можу забрати, перший раз коли поїхала за тим майонезом, то довго шукала того менеджера, що видає майонез, врешті сказали, що нема такого прізвища в списку переможців, нині спробуй вдруге поїхати)) Хоча ще після несправної флешки в халяву не вірю...

12. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

А, ще маю знайому (мамина сусідка на ринку в Хмельницькому), її свекруха виграла 150000 у.о. в Лото Забаві., вона їздила на прямий ефір, сфоткалась з чеком. Але кажуть що ще гроші не перевели на їх рахунок (може й так, а може й ні) і вони продовжують ходити на ринок торгувати.
    На мою думку, щоб виграти що хочеш, головне "непоколебимо" вірити, або навіть ЗНАТИ, що ти виграєш, але без емоцій (як в магазин по хліб).
    Але, класно, нам би квартирку.... емоції...

13. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а я виграла в акції ейвон золотистий айпод на гігу...Користуюся ним вже декілька місяців і тьфу-тьфу ще гарно все працює))) Дуже задоволена виграшем..відчуваю якість епплівської техніки..

14. Lerusja

Lerusja Member

В лохотрони не граю.В "Арсені" виграла набір кастрюль(за чек більше 100 грн.)Користуюсь звичайно!:girl_crazy:

15. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ой,згадала ще!Виграла в космополітен цього серпня дві класні олійки для волосся Semi Di Lino Milano, які в брокарді коштували мінімум 120гривень...Одну ще й досі не закінчила,хоч користуюся майже щодня..і на волосся дуже файна..

16. WildWind

WildWind Member

Забрала нині виграний майонез: 1 банка 1400 г, 1 - 900 г, 1 - 400, і ще пакетик)) 3 літри майонезу! нині буду робити багато салатику... і завтра... і після завтра, і ще протягом пів року))))

17. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

А я одного разу виграла телефон в супермаркеті "Вопак" - п"ять років уже звонить. Малий ним кидав об підлогу - а йому хоч би що ! І ще одного разу виграла 600 гривень в Лото-Забаві.Ото було щастя !!! Чоловік довший час мріяв виграти мільйон , але ми лишились того ровера :girl_wink:

18. Натуля

Натуля Well-Known Member

Мій чоловік страшний любитель лотерей. Недавно виграв в миттєву лотерейку 100 гривень. Купив квитки в театр і ще навіть на каву трошки залишилось. Зібрались ми з ним в театр, приходимо, а виставу відмінили бо актор ногу зламав:girl_cray:. Гроші нам повернули. Я їх потім на косметику потратила.

19. Milana Y

Milana Y New Member

Я працювала у західній компанії, де проводились різні акції. І призи справді чесно видавались (джип, ноутбуки, дом. кінотеатри, телевізори...). Думаю, що є варіанти де це відбувається чесно, але і багато лохотронів де розводять народ, також є. Сама раз виграла підписку на пів року на Космо, при покупці моб. телефона.

20. Pyshunka

Pyshunka Well-Known Member

А я взагаліто ніколи у всяких акціях участі не приймала і лотереї не купувала. А в понеділок ходила на семінар від Туроператора (це по роботі) і там давали заповнювати картки ніби на розіграш вкінці семінару. Я заповнила але була впевнена на 100 % що нічого не виграю (бо зі 100 людей було лише 3 виграшні картки) і тут першу картку витянули з моїм прізвищем. Виграла 50 у.о. знижки на поїздку і ще 25 числа буде розіграш путівок на 2-х закордон. Буду надіятись що і там пощастить. Бо це був мій перший виіграш. Хоть і не великий але радості не було меж :girl_tender: