Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Milka, 26 Грудень 2009.

1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

А я практично ніколи нічого не виграю :sad:

2. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

За останні роки досить часто вигравала мотиваційні конкурси на роботі – призи були різні – шоппінг - сертифікати, бізнес-тренінг, тижнева поїздка в Європу…
    Найбільше мені сподобався приз – сертифікат на зміну «іміджу» - стрижка, макіяж, підбір та купівля комплекту одягу з професійним консультантом у Києві… (ех, гарний день був! після того півроку не стриглась, така задоволена була :girl_in_dreams:)

Останній мотиваційний виграний приз на роботі - вечеря з біг босом... криза, блін…

А от лотерей жодного разу не вигравала… напевно треба лотерейний квиток для початку купити… :)

В конкурсах від виробників участі жодного разу не брала – при чому майже завжди збираю обгортки, кришечки, чеки і т.д., а от відіслати – часу катма або забуваю…

Серед наших родичів є 2 гарні виграші – один брат мого чоловіка виграв однокімнатну квартиру у Києві (акція від виробника цигарок), інший – сімейну путівку на відпочинок в Єгипет (акція від виробника олії)

3. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

мобільний телефон - це єдиний виграний приз)))))))))))))))

4. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Геть забула. Я виграла конкурс "Я люблю Хауса" на Стб. Обіцяли фото з підписом усіх акторів.. прислали фото і підписи - роздруковані на лазерному принтері, я таких по 5грн за штуку тисячами друкувати можу. ось така я "щаслива".:girl_sad:

5. Galysik

Galysik Well-Known Member

знайомий придивлявся у київському автосалоні машину, спитав про можливу знижку, то йому запропонували опустити кілька тисяч, якщо він підпише папери, ніби виграв її через якусь акцію від якоїсь фірми..
    після того в ігри і акції не вірю і не бавлюся

6. Canary

Canary New Member

А наше сімейство виграло лотерею Грін Кард:girl_flirt: Заявку відправляла я, виграш прийшов на чоловікове імя, довго не думали, вирішили їхати. Перший рік не думалось, що це виграш,бо всі хотіли назад(крім чоловіка). А тепер чи то звикається, чи то і насправді не так і зле, вже ніхто не хоче повертатись, хіба що в гості, Змін в Україні ніяких не відчутно, та й тепер вже страшно повертатись, зрештою пройшов час і ми всі змінились. Вчимося жити в чужій країні:girl_sad:І тепер вже і я схиляюсь до думки, що це все таки був виграш:girl_wink:

7. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

вигравала в лото забаві 2*4 і 2*6 грн:girl_crazy:
    раз виграла йойо гелаксі, але стерла картинку з кришечки, то й не змогла обміняти її на ту омріяну штукенцію:girl_crazy:

і здається, все:)
    чоловікові більше щастить на такі штуки - позаминулого року виграв телевізор на власному корпоративі, правда цього - лише ліхтарик))

8. Megan

Megan Well-Known Member

А я недавно в Львівському пиві під кришечкою знайшла 20грн. Так тішилась ніби це мільйон. Але ж приємно було. А на решті лотерей я якась невезуча чи шо...

9. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

"Тяжелый случай, я невезучий")) Вообще ничего ни разу не выигрывала, и думаю с моим везением и не выйграю) а вот моя подружка постоянно выигрывает футболки, потом их дома носит и кепки)) А так хочется джек пот:girl_cray:

10. Котя

Котя Оптимістка :-)

Колись виграла в газеті книжечку......і все. Зато мій чоловік виграв фотоапарат на заправці ОККО, вот так

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

Забула написати,що постійно граю в Лото Забаву, десь 3 роки. Ех , "надежда умираєт последней".:girl_in_dreams:

11. Indi

Indi New Member

Чудеса тай годі. Хтось виграв телевізор , хтось телефон , машину. Але мене, ті чудеса обходять стороною :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

12. Люша

Люша Well-Known Member

я один раз виграла рюкзак від мальборо, давно, і 5 гривень у лото -забаву. Все. Не виграю навіть в "дурня", про шашкі чи нарди - взагалі мовчу. :girl_cool:

13. UnLikE

UnLikE Фотограф

Особисто я ніколи нічого не вигравала..
    Але звичайно що хочеться...
    Купила би собі спалах, об'єктив, і всякі там штучки до фотіка.. а решту би поклада в ящик з тру*ами, хай лежать собі... колись пригодяться :)

14. носик

носик New Member

2-е місце у конкурсі міс вуз. виграла кухонний комбайн, сертифікат " липовий" на журнал "Наталі", браковану книжку з казками, 2 пляшечки кефіру:girl_spruce_up: і упаковку прострочених цукерок. це так на виграшу зекономив профком))). комбайн згорів відразу ж як увімкнула...стоїть як трофей))))

15. Anaid

Anaid New Member

Ну я думаю треба мати віру,що ти колись таки виграєш,мабуть і не такі дріб"язкові речі як телевізор,телефон,машину і т.д.Хто знає може набагато більше.....:girl_curtsey:

16. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я навесні 2009 року була на "Міс факультет міжнародних відносин", спонсором була фірма Мері Кей. От там під час показу ходили і на карточки записували імена і номера телефонів, я взагалі тоді десь льотала, мене перехопила коліжанка, щось прощебетала, я на автоматі сказала свій номер, і всьо, забула))
    і тут - конкурс... я кажу "ай, тьфу, і так в таких конкурсах ніколи не вигравала", а інша коліжанка каже "ну от зараз виграєш" і тут зразу називають моє імя! я була в шоці! виграла то дрібничку: крем для рук, тіні для очей (одну пластиночку ледь рожеву) і пудру (пудра суперська, мого тону). І все маленьке, але шалено рада була і дуже приємно!

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

а так то вигравала: в танцях, колись друге місце по Львові з малювання мала, виходила у фінал з перекладу французької, ще виграла конкурс малювання "Снід не передається через дружбу", ще якусь там олімпіаду з англійської і якби мені не забули сказати про вигріш, пішла б на районну ..., ще в Монарху колись виграли, подарунок був на вибір, словом, трошки було :girl_cool:

17. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

щодо акцій на всяких товарах - беру участь у всьому, що так чи інакше купила би :) але досі нічого в тих акціях не вигравала, ну хіба поповнення якесь, на десятку чи шо, і ще раз пляшку кока-коли 0,5.
    колись - думаю, не без допомоги знайомого журналіста - виграла 100 грн на кросворді в одній чернівецькій газеті, треба було явитись особисто, а дорога з Донецька до Чернівців майже 50 грн по тих часах виходила :) от я й поїхала - фактично той виграш мені оплатив омріяну поїздку :)
    ще пару разів дрібно вигравала на автоматах, трохи на суперлото... а так щоб серйозне щось - ще не бувало...

18. Milka

Milka Moderator

А я якраз виграла в такій лотереї(щось навіть призабула похвалитись) від NIVEA, треба було купити якийсь їхній продукт і заповнити анкету, дуже мало в це вірилося, але коли я себе побачила переможцем (якщо не помиляюсь єдиним у Львові:girl_crazy:)була в приємному шоці. А надавали мені.....стільки всього(правда по чоловічій лінії):girl_cool:....пінка для гоління, бальзам після гоління, крем для лиця, дезодорант роликовий, все навіть не пригадаю...:girl_in_dreams:, чоловік як побачив що я притащила додому не зовсім до кінця вірив що то я не купляла. Було десь на суму 150грн(до кризи).:girl_haha:

19. Koketka

Koketka New Member

Мій перший і єдиний серйозний виграш (ну то що я памятаю) - це колись років може з 10, а то й більше була акції від прального порошку Tide - купуєш пачку порошку і приймаєш участь в безпрограшній акції. Суть полягала в крутінні барабану де були різні подарунки від брелків і ручок до футболок, рушників, прасок і пральної машини. Памятаю тоді були великі черги, я разом з братами і сестрою брали участь і от я одна з них всіх виграла великі рушники махрові і праску! Мене ще навіть тоді фотографували як переможця :girl_claping: Рушники ми поділили між всіма, а праска лишилась мені і ще досі вона в нас є як допоміжна. От з того часу в нас сімї вважалось, що я везуча. Хоч більше я ніби нічого великого і не вигравала :girl_smile: Хоч завжди мрію виграти мільйон!!! :girl_haha:

20. bora

bora Well-Known Member

В конкурсах вигравала всілякі дрібнички. Нещодавно - 4 місяці тому, виграла у конкурсі Космополітену - досі подарунок не прислали. Думаю годі вже і чекати. На форумах багато пишуть про те, що в іногородніх конкурсах годі потім правди шукати.