Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Milka, 26 Грудень 2009.

1. Міла

Міла Member

Відповідь: Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Час від часу купуємо з чоловіком Лото-забаву, частина з яких буває виграшними (2, 7 грн.). Двічі закреслювали дві лінії і отримували трохи більше 100 грн, хоча раз лише однієї цифри не вистачило до трьох ліній - мали б мільйон. Тиждень в шоці ходила. Матеріальна мрія одна - ВЛАСНЕ ЖИТЛО!

2. kristas

kristas Well-Known Member

Я вчора чекаючи в черзі до i-box купила миттєву лотерейку за 5грн. Прийшла до дому, стерла, і винрала 20грн. Така щаслива була, ніби мільйон виграла, бо вже давноооо нічого не вигравала (ще колись-колись 3 грн. в телефортуні :) ). Правда сьогодні забираючи свій виграш купила ще одну, то вже ніц не було :sad:

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я колись мріяла виграти там, накупляла білетиків і жоден не був виграшним:sad:
    +пробувала грати в лото-забаву.і так нічого не виграла:sad:не щастить мені в такому...

4. Virna

Virna Well-Known Member

теж час від часу лото забаву купуємо, 2-10 грн., і більше ніц. а коли була мала в бабусі в селі через миттєві лотереї виграла 28 гривень, тоді це було не мало.:girl_cool: бігла додому така щаслива, ніби фортуну за хвіст зловила. а зараз згадала і думаю, як мені продали тоді ці лотерейки, адже була неповнолітня:d23:

---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

а, і ще згадала. виграла якось від "рафаелло" сертифікат на купівлю ювелірної прикраси,, але мені запізно зателефонували, я вже чек викинула. і виграш не отримала. :girl_cray:вовком хотілося вити

5. pyzurj

pyzurj New Member

в лотозабаві кілька грн виграла. ніколи не щастило, а може це тому - що я не вірю в це ?
    а от сестра завжди гарні виграші забирає ...)

6. Virna

Virna Well-Known Member

Похвалюся, а ми вчора виграли 2500 грн на побутову техніку в "Лото-забаві". Завтра йду виграш забирати. Щаслива. Вчора цілий день виграшний білетик в руках носила, навіть вчитися не могла:girl_dance:

7. dantist

dantist New Member

А я от не граю, а виграші ходжу забирати(мої родичі полюбляють мене вказувати) Так в GALA я виграла пральну машинку,а брат купував порошки на якусь суму і дав одну пачку ,а там виграш Далі сестри чоловік відправляв sms і виграв тел PANTEK і знов ходила я забирати бо там були внесені мої реквізити

8. LuBimaya

LuBimaya New Member

я теж в "лото-забаві" пару разів вигравала по 10-15 грн.
    а ось моя бабуся виграла одного разу 16 тисяч там!
    роздала усім дітям по якійсь сумі, і оплатила мені рік навчання в універі... ех, саме блін обідне, що вона тоді закреслила три горизонталі, і одночасно з нею ще 7-ро гравців... а так виграш був би чималенький... (то ще в 2001 році було)

9. marika28

marika28 Well-Known Member

Я один раз виграла 100 євро білетик коштував 2 євро я така щаслива була. Але додала ці гроші до суми яку я відправляла додому на лікування дядькові і все по моєму виграші.

10. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

А мені, дівчата, як пороблено, ну ніколи нічого не виграю. Взагалі-то я і не азартна людина, кілька раз тільки білетики якоїсь лотереї купувала, але щоб хоча б якісь 5 гривень виграти чи ще одне пиво під кришечкою чи жуйку в сухариках:smile: Так ні ж, ніц то є ніц:smile:

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

і на таке можуть поробити?)))Хто зацікавлений в тому? (то я шутя питаю).

12. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

От і я думаю, кому то треба:)))

13. shocoladka

shocoladka New Member

А я колись давно виграла листівки з фото і автографом Ані Лорак, Лободи, Козловського і ще когось одного там( не пам"ятаю вже кого), також вигравала різну косметику ( дуже добре пам"ятаю духи, про які довго мріяла), горнятко, сумку в різних журналах для дівчат.
    Також вигравала в миттєвих лотерейках 10-15грн, а раз навіть 50 було. Ой як я тоді тішилася. Купилатоді собі, пам"ятаю. обруч і перстень :girl_cool:
    А ще цього року в день театру виграла два квиточки в театр, а на день міста 2 батончики і шоколадку і в групі в Вк також виграла сережки (це для мене був сюрприз, бо я вже й була про той конкурс забула) . В всяких передачах на львівському каналі останнім часом часто виграю всякі квиточки. Дуже вже мене радують такі моменти :girl_claping:

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я недавно стояла в черзі, щоб оплатити комунальні і щоб не скучати купила собі миттєву лотерейку і виграла 400грн:):):) Комунальні вийшли безкоштовні (верніше 5 грн - вартість лотерейки:) )

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я напередодні весілля виграла путівку на двох до Грузії, в Батумі...розіграш був від телеканалу Інтер

16. shocoladka

shocoladka New Member

Ой, хочу щераз вам похвалитися :girl_crazy: Щойно у Вечірньому просторі виграла книжечку, яку недавно дуже хотіла купити в книгарні, але гаманець забула дома. Тішуся... :girl_claping:

17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

як була студенткою, то балувалася трохи лотереєю. але виграла кілька разів десь по 5 грн :girl_crazy:

18. gredita

gredita New Member

А я минулого року взяла участь в конуцрсі від Памперс, основний приз не виграла, та за свої три поради отримала три прии по 111 памперсів. Ще було доречно, правда одна неповна пача лишилася, ще в суперлото виграла 240 грн - купили малій одяг, ще чоловік виграв фоторамку(електронну) на роботі в фотоконкурсі(2 місце).
    А взагалі, якби виграш був великий - тепер обов'язково частину витратила б на благочинність

19. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

А я досить часто вигравала в конкурсах на радіо "Люкс", правда то вже трохи давно було, але... Найціннішим виграшем вважаю посуд від Zepter (лазаньєра(ціна її в магазині на той час була 450 грн), 2 пари щипців(по 250грн), підставка під серветки(200грн), декоративний корок для шампанського(90грн))та ще купа дрібниць типу кави, ящик мінералки, пасхальні набори, набір з насіння різного для городу:connie_pull-pigtail

20. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

О, я теж люблю на Люкс дзвонити, часто там виграю, особливо сертифікати на сніданки і вечірні призи. Ще кілька років тому від Світоча годинник наручний виграла. Ну і в клубі одному, чисто випадково виграла пляшку *Перлової*.