Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Milka, 26 Грудень 2009.

1. Відповідь: Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

Я 2р. тому виграла 2 квитки на концерт Океан Ельзи у VIP-зоні, на концерт сходили, оскільки-це моя улюблена група.
    А в п’ятницю виграла від Львівської хвилі подарунок за правильно відгаданий фільм. Правда спочатку прослухала який приз, дзвонила, перепитувала. А виграла-"очистку повітря вашої оселі-консультанти прийдуть і 20 хв. пропилососять ваше повітря". Довго думала, що це означає))) Це просто якийсь фільтр, який зволожує і очищає повітря в квартирі.

2. smilee

smilee New Member

Відповідь: Чи вигравали Ви у конкурсах/лотереях? Що з виграшем зробили?

місяць тому виграла в лото-забаву 9 грн))) тішилась:girl_crazy: обміняла на ще 2 білети з доплатою..

3. Drongo

Drongo Well-Known Member

А я колись ( років два тому ) виграла піццу у "Хіт-кафе".
    Ото малий тішився:yahoo:

4. LadyLand

LadyLand New Member

от і я на той мільйон ой як налаштована :)

5. Masterpiece

Masterpiece Member

Два роки підряд вигравала парфуми (на сайті інтернет-магазину парфумерії та косметики) у конкурсі до Дня святого Валентина) А кілька років тому, серед передплатників журналу "Пані", виграла поїздку на спа-курорт Буймеровка) дуже гарно відпочили з чоловіком) Найцікавіше, що у цьому випадаку я інтуїтивно відчувала, що пощастить і навіть уявляла, як купую журнал, а там - моє прізвище серед переможців) Так навізуалізувалась, що мрія стала реальністю)))

6. New look

New look Well-Known Member

А я рідко коли щось виграю , але то тому що не часто в щось граю. В наші лотереї щось не вірю...не знаю чому.
    А от в мами моєї легка рука, коли що не візьме де проходить конкурс завжди щось тай виграє...в лотереї правда вона не грає ,треба намовити))
    Недавно знайомий покликав піти в одне місце де проводилась лотерейка,а вона не хотіла і каже йому "ну от я зараз виграю а ти ні)))"... так і вийшло мама виграла пару грн а той нічого))то якісь сумочкі,то косметички то підписку на журнал ..

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Колись не раз вигравала дрібні суми в лото-забаву або хто-там. Коли ходила вагітна з малим виграла аж 100 грн. то потім чоловік чуть не силою тягнув купувати лотореї. Набрав азарту) Добре що хоч з другим тепер мене не чіпає

8. Roxie

Roxie Галицька панянка

Вигравала.. не скажу, що часто, але бувало..

Розповім найбільш цікаву історію. На 5 курсі в нас була олімпіада з економіки (я сама економіст). І зібрали 2 чи 3 груди, добровільно-примусово роздали аркуші з питаннями і сказали "Хто напише, здавайте аркуші і вільні". А я вже працювала, ітак відпросилась з роботи, щоб прийти на пару, а тут сказали, що напишеш і можна йти. Ну я перших 5 питань почитала, відповіла як знала, а решту просто ставила "галочки" біля букви яка мені подобалась (то були тести і десь коло 100 штук)..

Приходжу наступного дня в політех, а там всі мене вітають, бо в мене 2 місце, а 1 і 2 місце мали їхати в Донецьк на всеукраїнську олімпіаду.. Правда потім інститут затиснув гроші, щоб оплачувати поїздку двом студентам і відправили тільки дівчину, яка 1 місце зайняла..

Недавно збирала "ведмедиків" з підгузників Памперс, то виграла дитині розвиваючий килимок (який в магазині 700 грн коштує), а потім соковижималку (яка 600 грн коштує)..

Ці 2 історії запамятались найбільше..

9. zabawa

zabawa Member

Єдиний раз у житті... Це була польська акція, чоловік привіз з Польщі каву, там була наклейка "шукай 100зл.в пачці". Кави було 3 пачки, дві з них помандрували до наших батьків, одна лишилась нам...І треба ж таке, саме в ній я знайшла в самій каві, так акуратно складені, запаковані в кульочку ці гроші....Наша сім"я тоді дуже потребувала фінансів, на той час це було 20$, було то у 2000році... Ми були дуже щасливі!

10. purse

purse Member

Виграла согодні річний запас фарби для волосся, від Watsons))) Спочатку раділа, а тепер сижу і думаю, що я знею буду роботи... навіть не знаю, сама фарбуюсь в перекурні, мабуть мамі або сестрі на 8 березня подарую))))

11. Metaxa

Metaxa New Member

Я одного разу відгадала кросворд і відіслала на відкритці в журнал Ліза. Причому жіночими журналами особливо не страждала. Чого я його купила досі незнаю. Виграла 50 грн. Тішилась ...Ще виграла перлове намисто, відсилала яксь фантіки, вже й не памятаю з чого.

12. bobryha

bobryha Well-Known Member

Я позавчора виграла курку в акції від "нашої ряби")

13. Holly

Holly Moderator

пару днів тому купила 2 лотерейки, заплатила по 5 грн. за кожну. Виграла аж 10 грн. :girl_haha: тепер ніяк не дійду, щоб поміняти на гроші

14. Bublyk

Bublyk Member

Я виграла сковорідку в акції від Тефаль. В дитинстві в лотерейку 25 рублів виграла, ну і ще там всілякі дрібнички часом вигравала.
    Одногрупниця моя колись Шкоду Октавію виграла від Фуджі.

15. SashaV

SashaV New Member

В лотереі вигравала сумму, яка дорівнювала вартості нового квитка)

16. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

мені днями прийшло повідомлення від Нівеї, що виграла крем - гралася в них на фейсбучній сторінці. тепер чекаю самого кремчика :)

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Ми часто граємо в Лото Забаву, але найбільше вигравали 120 грн, а потратили вже на білети.... А моя ссідка виграла колись машину в лотерею "Бінго Бум", була така колись на Інтері здається!
    А ще ми вигравали багато призів в сигаретних акціях: пікніковий рюкзак з усі в середині , набір стаканів, спортивну кофту і дорожну сумку на колесиках!

18. smallyUa

smallyUa New Member

я минулого тижня виграла міні-кремчик від Nivea :girl_in_love:

19. kati

kati Well-Known Member

Місяць тому знайома виграла в лотереї "Хто там" квартиру однокумнатну в Києві.Оце дійсно фарт!

20. virysichka

virysichka New Member

І я колись часто в акціях різних вигравала,але нічого серйозного так дрібниці