Чи важко жінку розуміти?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Liliyah Romanova, 15 Лютий 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Чи важко жінку розуміти?

Ну, так мій підпис і є з того фільму. "Сексмісія", зі Штуром у головній ролі.
    І слова про те, що чоловіки не мамонти, теж звідти. :)

2. Мих

Мих Well-Known Member

ЕЕЕЕЕ, то провокація....
    Католицьким?

3. Liliyah Romanova

А яка різниця яким?

4. Оля

Оля Well-Known Member

:):):):):):):):):):)

5. Мих

Мих Well-Known Member

велика.
    і я іду до Вас на сповідь, та?

6. Оля

Оля Well-Known Member

:y: :D

• Подобається Подобається x 1
  7. Liliyah Romanova

Думаєте, я би до вас до сповіді пішла?

8. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Guest

А чи? Недаром є такий тост-: Люди кажуть: Якщо ти дурний спитай поради в своєї жiнки; одначе люди кажуть i таке : послухай жiнку i зроби навпаки; Отже все що нам залишається сказати: спасибi нашi жiнки, ви дiсно допомагаєте нам вирiшувати нашi проблеми.:)

Додано через 3 хвилини
    А тепер самi подумайте. Якщо чоловiки стануть жiночнiшими, вам нездається що у вас буде бiльше суперниць ше i чоловiчої статi. Вам то треба? Невже вас приваблюуть ружовi хлопаки бiльше а нiж кубики на животику?
    2 TEMA . Жiнку не важко зрозумiти лише тодi, коли вона сама того прагне. Їм же притаманно шось собi фiльозофствувати, надумувати, робити завчаснi висновки,а ше лiпше-iти по граблях-то є їхнє любиме. Нє шо би обiйти так треба обов'ясково десь влiсти, бути слiпою аж до поки не лусне по лобi,а потiм иииииииии боить i саме головне шо всi зразу стають винними у тому. О тодi вже її точно нiхто не зрозумiє, навiть рiдна мама.

9. bora

bora Well-Known Member

З усього цього так виглядає, що ВАм крепко не везло з жінками)) Ну справді, Ваші приклади навіть мене лякають. Після таких розповідей з "тупими" жінками просто не хочеться спілкуватись. Але для чого ВИ з такими спілкуєтесь і чекаєте доки її щось лусне по лобі і т.д.?? То Вам тільки здається, що всі аж такі недолугі. Хоч бери і знайом Вас з моїми подругами)))

• Подобається Подобається x 1
  10. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Guest

Ой лiпше не треба.Тримайте їх бiля себе чи для себе вже як получиться.
    Бора ви часто переживаєте? Що думаєте тодi?

11. bora

bora Well-Known Member

Переживати можна по якійсь причині, а не просто так щоб попереживати.))) Коли хворіють близькі - мене це вибиває зі звичного ритму, звісно переживаю. Але здається я не зрозуміла питання.))

12. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Guest

Ну я мав наувазi, не хворих а таки живих, от наприклад коли коханий(є такий) неприходить довго з роботи а телефон наспiвує :"в нє зони доступа".Вашi мислi ;)

13. bora

bora Well-Known Member

А які тут мислі?? Прийде - запитаю чому затримався. І край. А тим часом буде нагода ввечері вдома щось нове смачненьке приготувати або з дівчатами по телефону попліткувати. Ви мабуть мене з 15-річною дівчинкою плутаєте якщо думаєте, що мене запізнення чоловіка можуть хвилювати))
    З гультями я не зустрічалась, а псувати собі і комусь нерви без причини - то перепрошую дибілізм якийсь.))

14. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Guest

Ви ше скажiть шо не плаксивi, то тодi я вас запросто запрошу на пиво.Неперший раз таке чую вiд жiнок, але таких далеко небагато. Рiспект.

15. bora

bora Well-Known Member

Ну точно не плаксива))) Але на пиво хіба з коханим зможу прийти)

Додано через 36 хвилин
    Колись і капризувала. А в якийсь момент я стала більш розуміючою..завдяки чоловікові. Я побачила, що він мало не ідеальний і мені просто захотілось не відставати від нього..Щоб мені також нічим було докоряти.. Добре коли можна позмагатись - а хто кращіщий у стосунках, хто золотіший.)) Взагалі у стосунках має бути така ціль.. Я розумію, що є жінки які ставлять за ціль вийти заміж, а після цього факту їм здається, що вже більше нема чого старатись. А є і чоловіки, які мають на увазі роботу, футбол, друзів, а стосунки для них річ другорядна і така, що все одно якось буде.. Тоді і з"являються взаємні образи..

16. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ой, а я така переживалка що не повірите, якщо той запізнюється а я не знаю де і телефон не бере, то я мало в міліцію у розшук не подаю. Я вже 100 дурних думок що з ним щось сталось передумаю. А як прийде я перше насварю чого не піднімав трубку, а потім сижу обнімаю :sad: Отак зі всіма - мама запізнюється - переживаю, брата десь нема - теж хвилююсь. А за дочку напевно з розуму зійду. Псіх :D

17. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я вас розумію, також дуже переживаю в подібних випадках. Правда, нікого не сварю - я тоді неймовірно щаслива, що пропажі знаходяться! :radist:

18. Melody

Melody Well-Known Member

1. А де я казала, що мені подобаються жіночні чоловіки? :eek:

2. Я ж не на війні, щоби боятися суперників ;)

19. шахрай

шахрай Active Member

Дивно що в цій гілці про жінок жінки(їх переважна більшість),обговорюють
    самі себе.Хоча нє,це не дивно-це закономірно:borat:

20. Melody

Melody Well-Known Member

А хто ж зрозуміє жінку краще, ніж інша жінка? ;)

• Подобається Подобається x 2