Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? Мені теж один на нашій роботі таке каже.... Мо, то один і той же?
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? Ммммм,я так люблю комплiменти!!!от тiльки недавно навчилась нормально на них реагувати,наприклад ,ранiше я казала-та що ви,нi-нi,я не виспалась,ця кофтинка вже п'ять рокiв тому куплена за 5 грн,i взагалi-додому далеко.))А тепер,навiть коли вiдчуваю,що лукавлять,тiшуся,дякую,кажу,що дуже приемно!люди так тiшаться разом зi мною!чомусь сидить у нас цей комплекс,треба себе зразу принизити,коли тебе хвалять-не так вже це й важко було,та що ви,я зовсiм не така... просто з посмiшкою сказати-дякую,дуже приемно!
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? Сьогодні робили компліменти моїй кофтинці(ніжний бежево-рожевий колір) і загалом погляди кидали) Найкращий комплімент - це коли дівчата розглядають, і видно, що їм подобаються, хоч і не кажуть)
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? і мені дуже часто доводиться чути компліменти,як від жінок так і від мужчин (знайомих і незнайомих)...переважно це компліменти стосовно зовнішності.А от чоловікові компліменти не зрівняються з нічиїми,бо в шлюбі живемо вже 10 років,і він не перестає мені говорити ,що я найгарніша і найфайніша і просто найкраща в світі ,як жінка,так мама ну і господиня...це так приємноооо!!!бо бачу ,що це так щиро....ну і маю крім чоловіка ще двох менших мужчин в хаті...то старший каже :мама ти прікольна...а меншенький ще не вміє говорити ,то тільки рученятами обнімає і цьомає...це для мене найбільші компліменти в світі!І ще ,був такий випадок...старшенький синочок навчається у 4-му класі ,то коли я зайшла в школу ,щоб його зустріти після уроків охоронець сказав:прошу показати ваш учнівський!ООО!чим не комплімент...!значіть добре збереглася!!!
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? Найприємніший комплімент був особисто для мене -це коли я прийшла забирати малу з садочка, а вихователька,яка була на заміні, запиталась, чи я по сестричку прийшла? І ще на роботі не раз дівчата казали, що я зовсім не виглядаю з дітьми,як мама, скоріше,як старша сестра. Мелочь, но приятно.....
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? А мені навіть пиво часто не хочуть в супермаркеті продавати - ось це комплімент! І це в мої "майже 24". Інколи навіть паспорт ношу з собою.
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? На морі цього року старша жінка довго розглядала мене з синочком,а потім підійшла і запитала, чи то мій братик. Сказала, що я дуже юною виглядаю ))
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? мені роблять дуже часто, то приємний бонус, бо навіть як настрою немаю - допомагає. чоловіки навіть в маршрутках частенько місцем поступаються....
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? Мені також не продають Завжди запитують: "А вам вже є 18"? Хоча мені вже 22 роки. На рахунок волосся роблять компліменти. І ще часто чую в свою сторону, але не знаю чи це можна вважати за комплімент, фрази: "Ти дуже кльова дівчина" А хто ж їх не любить?
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? Ой, як я люблю компліменти... Коханий вміє похвалити мене, компліментики кинути, яка я у нього красуня і так далі... Та ще приємно, коли хтось незнайомий зробить комплімент, особливо протилежна стать, так би мовити "незалежний експерт". Мені, наприклад, достатньо одного приємного компліментика - і у мене піднімається настрій на цілий день. Може це не в тему, але мені дуже подобається, коли хлопець або мужчина пропускає мене, або відчинить двері чи руку подасть ... Це додає такої галантності... Таких чоловіків є мало.
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? хе хе)) Мені Коханий заявив: "Навіщо Тобі казати компліменти? Ти й так гарна, це факт, я це раз сказав = ти це вже знаєш, то навіщо повторювати?" зате регулярно чую ввечері, вертаючись додому, на вулиці "О, кАкая дЄвочка краСівая!" :bor:
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? Скали мені співробітники: "Ти справжній мужик" )))) Сприйняла як комплімент
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? Найбільший комплімент, який уже кілька років допомагає мені був: "... у тебе в очах такий вогонь, дивись не втрать його ніколи!". А загалом компліменти чую від коліжанок. Від чоловіків не вмію їх приймати, дуже ніяковію.
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? Мені останнім часом всі в маршруткаї місцем поступаються... Мовляв - пані вагітна, сідайте)) приємно з одного боку, але з іншого - може треба попрацювати над пресом?))) А загалом погоджуюсь з думкою про те, що приємно, коли дівчата оцінюють і розглядають, але нічого не говорять... найбільше компліментів, як не смішно, про сідниці і часом про груди. Кажуть що дуже гарні. Хоча мені вони такими й не здаються, приймаю компліменти з радістю
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? Від коханого компліменти чую часто. Та особливе задоволення отримую від компліментів незнайомців. А саме від тих, які не очікують подальшого спілкування: просто йшов назустріч і сказав "Девушка, вы прекрасны". Як же тут не посміхнутися і не купити собі цукерочку
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? Мені 25, а мені по телефону кажуть поклич маму або тата Я завжди кажу зараз покличу діда, і кличу свого чоловіка. Це комплімент?
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? Сприймаю компліменти в серйоз лише тоді коли чую однакові слова чи думки про те чи інше,але від різних людей.Наприклад усі знайомі і нові знайомі завжди мені наголошують,що я дбайлива мама-для мене це звучить як комплімент.....
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? Зараз менше роблять компліментів ЧОЛОВІК на ділі показує Свою Любов, компліменти дарує коли справді красуня і не сказати комплімент неможливо. Часто самостійно напрошуюсь на комплімент ) Залицяльники робили компліменти, що "красиві очі, розумні очі, красива посмішка, біленькі зубики, красиві туфлі (в метро незнайомець), старший пан в нічному клубі сказав, що косметика мене псує, моя природня краса є більшою))) зараз на роботі клієнти роблять комплімент - красива, усміхнена, весела, приємна У Львові недавно мужчина на вушко в маршрутці сказав "Ви чарівна" так от ...
Відповідь: Чи роблять Вам компліменти? ага, і я таке люблю)))) а що робити, поки сама не напросишся, мало хто здогадається приєднуюся.....я вже бачила стільки (!!!!) форумлянок, Іруня - одна з найкрасивіших .....От тобі і ще один щирий комплімент))))