Чи роблять Вам компліменти?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Кольорова, 7 Вересень 2009.

1. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Відповідь: Чи роблять Вам компліменти?

Та я зрозуміла, шутю я так :girl_crazy:

Спочатку був начальником, а потім став чоловіком :girl_cool:

• Подобається Подобається x 3
  2. Siania

Siania Love Life

І я люблю компліменти:) Переважно чую від наших гостей на роботі, від шанувальників, ну і від коханого. Наразі не скупий на копліменти, там побачим:girl_smile:
    Останній комплімент був на сальса-вечірці в Динамо блюз, сказав мені парубок що я найчарівніша в цілому закладі:girl_in_dreams:, я в таких випадках теж стараюсь дотепно відповісти, заодно нарватись на ще один комплімент, наприклад "І скільки чарівних дівчат вже це почули від тебе сьогодні?", звичайно почула що я перша і остання:girl_cool:
    Дрібничка, а приємно:girl_flirt:

• Подобається Подобається x 13
  3. pruzhynka

pruzhynka Active Member

вчора в трамваї якийсь мужчина п"яненький сказав: "Ви така класна кубіта", правда, мій вчорашній пмс-ний настрій це не покращило.
    А так - то коханий робить компліменти часто:)
    Дуже було не по собі, коли прийшла якось першого вересня в універ і мені одногрупниця каже: "Ти так схудла", а я ж тоді насправді поправилась на 6(!) кг після того, як курити кинула( Хоча дівчина насправді непогана і в добрих стосунках ми... Може, їй справді здалось, що схудла, бо, може, одяг такий був)

• Подобається Подобається x 3
  4. nattsol

nattsol Well-Known Member

моя свекруха мені часто каже, що я схудла, хоча я вже років зо 2 ні туди, ні сюди - вага стабільна. просто сприймаю це як свого роду комплімент: отже я знаю, що одягати, щоб видаватися стрункішою :)

• Подобається Подобається x 5
  5. Надька

Надька Well-Known Member

А мені зроблять комплімент хіба чужі мужчини, мій чоловік може сказати або коли я сама напрошусь, або коли вже дйсно там кудись ну так начепурилась :sad:

• Подобається Подобається x 2
  6. popelushka

popelushka Well-Known Member

Мені сьогодні цілий день робили компліменти, не знаю, що з тими хлопами робиться... :girl_flirt:Один прийшов начальник підписувати з нашою організацією угоду, сказав, що підпише мені все, що скажу, бо він не може відірвати від мене очей, що я така прекраста і т.д... Другий прийшов і сказав, що такої гарної бухгалтерки він ще не бачив... Начальник сьогодні цілий день закидує, що в мене якісь не такі феромони, що його притягує до мене. А про чоловіка взагалі мовчу.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 12
  7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Аж заздрю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:girl_flag_of_truce:

• Подобається Подобається x 1
  8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Zoryankaзізнавайтесь, що за парфуми :)?
    А насправді, всі тебе люблять за те, що ти сама собі подобаєшся і впевнена в собі, в такі моменти жінка світиться з середини.

9. Галченя

Галченя Well-Known Member

А мій чоловік такиииииииииий скупий на компліменти, що просто жах.
    Іноді, як бачу що в нього очка загорілися, щось сподобалося, то сама напрошуюсь на ті компліменти... але це, напевно, не правильно якось. Хочеться щоб сам. І часто:girl_smile:. А він не навчений мабуть:girl_sad:

Тому несподівані компліменти іноді чую від інших:girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  10. Morada

Morada Well-Known Member

А я би з радістю якийсь комплімент від свого коханого почула б, але жаль що він мені їх не говорить (говорить але дуже дуже дуже рідко)останній памятаю сказав мені що я гарно виглядаю і то це було дуже давно, втішають мене друзі лише, це і добре :)

11. Oriana

Oriana Well-Known Member

Приємно дівчата коли Вам роблять компліменти. От і мені теж їх доводиться чути від друзів чоловіка, іноді і від незнайомців... Найчастіше їх чути на адресу усмішки:rolleyes:. Та й чоловік на них, на щастя, теж не скупмться.

12. Dobra

Dobra Well-Known Member

А мені чоловік ще в інституті зробив досить незвичний комплімент, тому я його стільки років памятаю:
    У тебе очі крокодильчика, який щойно вилупився.
    Якби я не знала, який він закоханий у всю акваживність, могла би і обідитись.

13. Hruska

Hruska Well-Known Member

Файно-файно.....:girl_crazy::girl_crazy:
    Може трохи незвично, але ж так щиро...:girl_claping:

14. Люша

Люша Well-Known Member

У мого чоловіка, у пору залицянь "коронний номер" після зробленого компліменту було сказати - це не комплімент, я просто кажу те що бачу.:girl_spruce_up:

15. Волошка

Волошка Well-Known Member

Мала такий випадок. Спочатку один мужчина (працівник державної установи) мені нагрубіянив, а коли я йому відповіла, чому він був неправий, то він сказанув: "Ой, а чому така гарна дівчина і така зла?" Де йогог вчили робити компліменти?!:girl_smile:

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мені мій коханий сьогодні зранку сказав, що я найкраща у світі. І це сталось просто на зупинці, коли я сідала в маршрутку, так несподівано. Ех...життя прекрасне!

17. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Супер! Коханий Ваш рулить :) Тішить, що чоловіки у цей непростий час не забувають хвалити кобіт :)

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я часто чула,чую і думаю буду чути компліменти, причому найрізноманітніші і від різних людей,близьких ,не дуже і взагалі від незнайомців:)найчастіше то, це "виглядаєш гарно, як завжди"," не ходиш, а пишеш" часто про очі,вії,погляд,посмішку,зачіску,одяг, вміння керувати авто,за обєктивність і чесність. Колись хвалили за ініціативність, активність, знання, відповідальність і пункнуальність (зараз страх лінива), але готую смачний борщ:) дівчата часто хвалять вії і ... шию:)Чоловік засипає компліментами, сказав,що зачепила його розмовою, а вбила тим як пройшлась біля нього,каже,що вже не міг відпустити таку дівчину:)а зараз хвалить все:попу,груди,очі(називає лупастиком),шкіру,руки,те, як сміюсь,як поводжусь, як всіх "строю",але я то все пишу щоб сказати Вам найголовніше, кілька хвилин тому сказав " ти в мене вже така вагітна виглядаєш "!

19. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Клас! Захотілося Вас наживо побачити :)

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:girl_claping: Чи означає це, що вас вже можна привітати???:girl_claping: