Чи роблять Вам компліменти?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Кольорова, 7 Вересень 2009.

1. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: Чи роблять Вам компліменти?

те саме! і ще стосовно ніг - всі хлопці хвалили ноги, а Коханий свариться, щоб я міні-спідничку не вдягала, бо то тіки для нього. Тобто щоб вдягала тільки в хаті, коли їсти готую :girl_cool:
    А я сміюся - то хай бачуть, які ти ноги маєш і заздрять! Але я знайшла компроміс - тепер міні-спідничок не вдягаю, ношу шортики :girl_in_dreams:

Ще хвалять очі, фігуру, нігті, вії, особливо останнє хвалять дівчата і питають, а чом в тебе такі нігті, ніби в тебе фран. манікюр? і вії чорні?що за туш? а я їм "та я просто взагалі ні нігті, ні вії не малюю":girl_cool::girl_cool:

ще один хлопака колись сказав, що в мене "рокенрольна попа".. оскільки я люблю рок"н"рол, то сприйняла це за комплімент :girl_flirt::girl_flirt:

ще Коханий каже, що я не ходжу, а літаю, тобто по повітрю йду, бо така плавна і тиха хода, і взуття не псується. Доволі часто говорять власне про якусь плавність рухів, один казав, що навіть пиво беру не так як усі :girl_cool:

А взагалі компліменти сприймаю лише від одиниць - від тих, від кого це правда і щиро. Все решта - так, для колекції :girl_cool:

• Подобається Подобається x 5
  2. Hruska

Hruska Well-Known Member

Оце так комплімент....І я такі компліменти люблю...невимушені, ненадумані (адже, коли сидиш біля дзеркала пів години, то чоловік так чи інакше скаже, та ти в мене й так найкраща), а тут просто так сказав, що думав:girl_curtsey:...а про попу....то для мене один з найпріоритетніших компіментів:girl_smile:...не знаю, чомусь люблю, коли на сексуальність мою звертають увагу!!!:girl_spruce_up::girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 4
  3. бетменша

бетменша Well-Known Member

О! і мені таке часто казаали. ще зі школи. і то дівчата! вважаю, що комплімент від жінки інколи має більшу вагу, ніж чоловічий

• Подобається Подобається x 6
  4. loreniya

loreniya Well-Known Member

щирі компліменти це сила... бувало на роботі - нічого не кажуть жінки - значить добре виглядаю... а часом бувало голову не встигнеш помити і цілий день дискомфорт, а тут візьме хтось та й ляпне - яке в тебе гарне волосся - як пательньою по голові гримне... ні то дякувати ні то шапку натягувати...:girl_cray:

5. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Дівчаточка, ну чому брехня? Тим більше від рідних чоловіків? :) Правильно тут хтось сказав, що багато з нас просто не вміють вислуховувати компліменти:
    "В тебе гарна блюзка" - "Ой, та ти що, вона стара, як світ!"
    "В тебе гарна фігура" - "Ой, та де там, я ніяк не можу скинути зайвих три кіло"
    І теде, і тепе.. І чому ми так відповідаємо? Вважаємо себе недостатньо красивими?
    Я сама не вмію добре реагувати на компліменти. От вчора каже мені коліжанка (не дуже щедра на компліменти): "Ти схудла, так сексуально виглядаєш", а я їй - "Та ні, я не схудла, яка була, така є!" :haha:))))))

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Мені вчора теж форумляночка і навіть власний чоловік сказали, що я схудла. Ну і я... теж "по-людськи" не зреагувала...:girl_crazy: чесно призналася, що це заслуга блузочки, купленої в Лії - 3 кг з мене візуально "скинула":girl_claping::girl_claping:.

• Подобається Подобається x 2
  7. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я під настрій відповідаю "дякую, я знаю" або "дякую, стараюсь"

• Подобається Подобається x 1
  8. loreniya

loreniya Well-Known Member

в фільмі якось почула
    - божественно виглядаєш!
    - тоді моліться!

• Подобається Подобається x 3
  9. Олюська

Олюська Well-Known Member

А мені чужі люди дуже часто роблять компліменти:
    - що у мене дуже гарний природній колір волосся (всі завжди перепитуються, чи то не фарбоване:girl_haha:);
    - від хлопців - про гарну фігурку і ножки:shy:;
    - від робичів - що я файн господиня;
    - що довго годую дитину грудьми;
    - колись від вчителів, що я дуже серйозна і відповідальна дівчинка:girl_haha:
    Можна й ще пригадати багато, ну це такі найтиповіші:)
    А ось чоловік майже ніколи не робить мені компліментів:girl_cray:, хіба відносно кухні, теж хвалить, що я файна господиня:) Але я себе заспокоюю, що він просто не любить говорити компл., а насправді я для нього - НАЙЛІПЧІША:p

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Коханий робить рідко, але мітко, а чужі люди набагато частіше. але звісно, що набагато приємніші ті "рідкі" компліменти :)

11. Mokka

Mokka Well-Known Member

Я нормально можу сприймати компліменти хіба від коханого (якраз він їх правда рідко робить :sad: ), а від всх інших - я чомусь починаю червоніти і си дуже встидаю. І зразу чомусь починаю переконувати, що "ні-ні, то я не гарно виглядаю, просто тоналку купила дорожчу чи виспалась на півгодини довше". І чому так?

• Подобається Подобається x 7
  12. Волошка

Волошка Well-Known Member

:girl_smile:Мені часто роблять компліменти, але я їх сприймаю чомусь скептично. Не люблю пусткі в тебе стрункі ногиих слів по типу "Які в тебе гарні очі", "Які в тебе стрункі ноги".:girl_smile:
    Буває, кажуть чоловіки, чи мені хтось казав, що я гарна. Я кажу, що взагалі мені кажуть, що я дуже гарна :girl_haha:, але якщо він вважає, що я просто гарна, то нехай буде так.
    Завжди намагаюся якось дотепно відповісти на комплімент, якщо дозволяє ситуація.

13. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

Мій чоловік такий скупердяй на компліменти шо капєц! і знає що я цвіту і пахну від тих слів хороших, але так а в нього натура, і такого я його люблю, що вже поробиш :)
    зате чую від інших , така собі компенсація)

14. natka75

natka75 Well-Known Member

АНАЛОГІЧНО!!!!

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

Коханий деколи мені говорить "Ти така гална))))" особливо коли я одягну шось з того що він вибирав. Такий комплімент буває десь раз на 1-2 місяці. От такий він щедрий!
    Зате маю повну компенсацію на роботі від студентів! 95% студентів в мене хлопці:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: То вони просто засипаюсь компліментами:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 6
  16. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А я люблю компліменти і тану, коли їх чую.
    Ще класі в 11 навчилася не віднєкуватись від компліментів.
    однак мій чоловік такий саимй,як в vitalinka - жаднюга на компліменти.

17. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Чолвік мовчить як риба об лід... Коли питаю - чи я вже така негарна, каже що завжди звертає увагу, але не озвучує... Ну що зробиш? Як кажуть - "Я солдат, и незнаю слов любви"... :girl_crazy:
    Завжди довіряю маминим компліментам. Вона завжди зауважить будь-яку дрібницю! А якщо тато скаже... :girl_in_dreams: То це напевно найприємніші слова для моїх вух :girl_cool: Напевно і найдорожчі та найвідвертіші.
    Але і на компліменти оточуючих я дуже реагую. Навіть настрій на цілий день можуть підняти, особливо коли невимушені та неочікувані.

18. Яська Березнева

Злісний оффтоп: як я вам заздрю! Бо від свого тата вже давно не чула не те що компліментів, але й просто спокійно сказаних слів:confused:
    От хто не скупиться на похвали, так це начальник:girl_claping::girl_claping:. Відчуваю себе на голову вищою:girl_smile:.

19. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Хм. неправда. Мій начальник так само мовчить. Мабуть тому що і є моїм чоловіком.... :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

20. Яська Березнева

Я мала на увазі свого начальника:girl_smile:.

Пи.Си. Начальник - власний чоловік? Це цікаво...:girl_smile: