Чи роблять Вам компліменти?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Кольорова, 7 Вересень 2009.

1. Alias

Alias Well-Known Member

Відповідь: Чи роблять Вам компліменти?

Люблю компліменти:)І ніколи не віднєкуюсь, бо то якось не щиро...мені ж приємно, то чого я буду робитии вигляд , що ніяково мені?

• Подобається Подобається x 8
  2. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Мені колишній коханий говорив : "Як любити - то королеву" :) Я себе тоді почувала Королевою...

А раз була історія, яка була для мене суцільним компліментом. Гуляємо з малими по Кайзервалду. Йде бабця з внучкою і каже до неї: "Дивися, хлопчик маленький, і дівчинка йде - його сестричка, і ще одна... А мама, певно, вдома відпочиває..." :))
    А на майданчику одна няня казала про мене : "Дитина має дитину".
    Ох, яка ж я молоденька! :haha:)))))))

• Подобається Подобається x 11
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Вже півтора року всі знайомі роблять мені комплімент " Виглядаєш так,ніби й не родила",а незнайомі,як правило,запитують:"Скільки твому братику(а ,насправді,то синочок) рочків?")))))))))))))))))))))))))))0

• Подобається Подобається x 10
  4. Vika

Vika Well-Known Member

а мені всі кажуть що в мене гарні нігті і шкіра.а чоловік хвалить груди(але каже щоб декольте не вдівала бо ВОНИ тільки його)

5. Oddly

Oddly Well-Known Member

мені, як і всім жінкам, компліменти подобаються. брехати не буду. але - мені неприємно, що у більшості своїй ми всі слухаємо, чи самі говоримо компліменти не зовсім щиро.
    хіба ні?
    комплімент - це не тільки особлива форма висловити похвалу, визнання чи там схвалення, але і потужний засіб налагодження хороших стосунків з потрібними людьми.
    недаремно, роздавати компліменти рекомендують всі порядні посібники з ефективного спілкування.
    тому не завжди буває приємно мені чути компліменти від тих людей, для яких це просто робота. наприклад, від продавців, які, може, й не брешуть, але насамперед прагнуть, щоб ви у них купили їх товар.
    в таких випадках, мене це навіть дратує.
    саме тому я надаю перевагу похвалі, а не компліментам - в них завжди є доля нещирості.
    у цьому вірю 100% своєму чоловікові - він, як то кажуть, хвалить, рідко, але чітко )))))
    на роботі чую часто компліменти, саме компліменти, а не похвалу від тих людей, для яких це буденне заняття - від секретарів, наприклад
    мені дійсно найважливіша похвала не щодо зовнішності (мабуть, переросла вже, та й і так добре знаю, що до чого в мене), а щодо того, як працюю і чого досягаю.
    на жаль, сім"я і чоловік не зовсім здатні це оцінити, бо на тому нічого не розуміються, але у всьому решта (домашні справи, готування, вигляд) - то дійсно їх прерогатива

• Подобається Подобається x 7
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ой, ви мені пригадали...
    Познайомилися зі старшим панством, і пан до мого Романа: "о, яка в тебе жінка молоденька, тінейджер ще". (я там мало не плакала, бо то не перший такий випадок)

Поїхали на празник до одної парохії. Всі стоять в черзі по каву й солодке, ну і я теж там стояла. Тут раптом підходить їхній парох, розвертає мене лицем до людей і каже: "дивіться, яка в нашого о. Романа гарненька їмость! навіть не знаю, чи може вона їмостю бути, бо кажуть, що їмості мають бути старі й страшні, а тут - така красуня!" (я там ледь не згоріла й зробилася під колір до своєї блюзочки червоної:girl_crazy: але чемно відповіла "дуже дякую, отче")

На тій же парохії один пан мене після Літургії спинив і каже: "коли вас не побачу, то ваша дитина все доросліша, а ви все молодшаєте й гарнішаєте". (я подякувала, а подумки собі пожартувала: виходить, що скоро ми з Дарком будемо одного віку :girl_crazy:)

А один комплімент мені дуже запам*ятався тим, що мене образив. "відколи з тобою познайомився, ніяк не зрозумію, як така жінка могла вийти заміж за священика, тобі треба було бути дружиною крутого бізнесмена або якогось мільйонера". :girl_devil: Люди часом взагалі не думають, що говорять. Навіть не пригадую, як я тоді відреагувала.

• Подобається Подобається x 18
  7. Annette

Annette Well-Known Member

На весіллі своєї ліпшої подружки , де я була за дружку, як зазвичай: "Не будемо пити ту гіркую юшку...і т.д.". Перша пара дружбів поцілувалася в щічку - все як треба. А мій встає і говорить "Не буду я її цілувати", а потім тихше додає "Бо вона така гарна, що не насмілюся". Правда, другу частину чули тільки пару людей, що біля нас сиділи. Я ще так ніяково ніколи не почувалася! Ось такий "комплімент" :)

• Подобається Подобається x 13
  8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

До компліментів щодо зовнішності я ставлюся завжди спокійно, сказала б навіть байдуже, може тому що їх часто говорять. А от коли хвалять мої професійня якості завжди приємнюче.

• Подобається Подобається x 10
  9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Був один комплімент, що відкрив мені очі, так би мовити. Мені сказали, що в мене на руках дуже ніжна шкіра. Я завжди мала такі комплекси щодо своєї шкіри, що ті слова мені страшенно запали в серце. І постійно мені пригадуються, коли хтось потискає мені руку, чи навіть коли я сама торкаюся своїх рук. Отака от дивна реакція, бо ніколи не думала, що хтось на таке може увагу звертати. :girl_flirt:

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

виділись те мою нову аватару??? то я нині дістала ТАКІ компліменти:girl_curtsey::girl_cool:, що зрання очі на лоба ледь не вискочили( добре що то були письмові компліменти - бо застидалася б на ніц), але я вам не скажу.:girl_haha:
    короче - Я ЗВЕЗДА!

Останнє редагування: 11 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 9
  11. loreniya

loreniya Well-Known Member

я сьогодні дістала майже комплімент - я на 6 місяці вагітності, от стараюсь одіватись так щоб живота не надто було видно... Іду собі на ринок ранком за продуктами - машина з пацанятами зупиняється і до мене дєвушка, дєвушка... А я їм кажу а що вже невагітних не лишилось? вони мол яка ж ти вагітна... я маєчку на животі в обтяжку притисла і кажу - в мене є пацан - хай ще і маленький:girl_haha: Таких розгублених пацанів я давно не бачила :girl_cool:... вони втекли а я сьогодні в хорошому гуморі!!! не так вже значить той живіт видно!!!

• Подобається Подобається x 15
  12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Суперово сказали мені аж настрій піднявся

• Подобається Подобається x 5
  13. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Ага, точно! Класно, Loreniya, Ви порозмовляли із залицяльниками :)
    100 балів за відповідь і маленького пацана :haha:)))))

• Подобається Подобається x 6
  14. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

мені сьогодні сказали, що в мене красиві руки :shy: Брехня, а приємно )))))

• Подобається Подобається x 4
  15. Лія

Лія Well-Known Member

Вчора мені сказали шо я після пологів покращала,приємно було,бо чомусь після пологів одні комплекси на рахунок зовнішності,а чоловік невміє говорити компліменти,
    і на форумі ще два сьогодні почула,і вже приємно!

16. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Раніше мені робили компліменти про мої ноги і фігуру, на роботі хвалили моє відповідальне ставлення до своїх обовязків, а чоловік говорить мені такий комплімент:"Ти в мене найгарніша в світі"(знаю що брехня, але так приємно).
    Зараз я чую такі компліменти:"А я думав ти за вагітність більше набереш","В тебе напевне буде хлопчик, бо на лиці не змінилася", "Ого, який в тебе живіт!!!!!"

17. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Десь я читала, що найбільш цінний комплімент - висловлений об"єктивно, а не суб"єктивно. Тобто не "ти для мене найкраща" а просто "ти найкраща". Для мене ця штука справлжується - я копліменти аналізую і позбавляю себе частки радості від них, мабуть...

18. kati

kati Well-Known Member

сьогодні йшли гуляти, я вдягнула нові лосіни, то чоловік сказав,що в них в мене дуже гарна попа:).... а чом не компламент?!

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

хм, а я б навпаки сказала - "та найркаща" - субєктивний, "ти для мене найкраща" - обєктивний. Тому що неможливо бути найкращою, а для когось - реально.

• Подобається Подобається x 1
  20. Златка

Златка Well-Known Member

І мені так всі без винятку говорили під час вагітності :girl_flirt: Пра, те що на лиці не змінилась, всіх ввело в оману, бо родилась дівчинка :girl_haha:

А тепер кажуть, що й не видно, що я недавно народила трохи підбріхують, звичайно, але приємно

• Подобається Подобається x 4