Чи роблять Вам компліменти?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Кольорова, 7 Вересень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Чи роблять Вам компліменти?

посиденьки поза конкуренцією. Направду дуже приємно читати гарні слова в свою сторону.

• Подобається Подобається x 8
  2. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Дівчаточка, а де ж ПРИКЛАДИ компліментів??? Пліз, побільше конкретики і випадків із життя!
    Я згадала ще свої компліменти, бо про "зовнішні" розповіла, а от про "інтелектуальні" забула :)
    Один дуже авторитетний викладач на нашому факультеті , коли на першому курсі перевіряв наші творчі роботи, сказав, що я - "майже ідеально грамотна" :) (таку похвалу було втішно почути з його уст),
    у школі вчителька із зарубіжної літератури завжди хвалила перед усім класом мої твори і зачитувала їх,
    "погані" хлопці з нашого двору пропонували вийти заміж,
    сусіди завжди говорили батькам, які ж ми із братом чемні та виховані діти,
    а ще мені троє зовсім різних людей сказали, що я схожа на Мадонну :)
    О, а щойно муж зробив компліман: файний фаршмак зробила ;)

• Подобається Подобається x 7
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Колись мені один хлопака сказав, що такі пташки, як я, довго вільними не літають, бо кожен порядний хлоп хотів би таку окільцювати. :xaxa:
    А ще з таких, що запам*яталися: жінка має бути вбрана так, щоби її хотілося розібрати, або щоби одяг здавався її шкірою, от ти вмієш і одне й друге.

4. Ірена

Ірена Well-Known Member

нещодавно до моєї подруги приїздив її закордонний залицяльник, то казав, що такої привабливої вагітної жінки ще не бачив... от.:girl_smile:
    а так, то мені зараз тільки жінки компліменти робять:girl_haha:

• Подобається Подобається x 9
  5. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

І ще згадала (до теми про пташок) :)
    Один одокурсник, який до мене залицявся, сказав моєму колишньому (тоді ще чинному) : "Бережи цього метелика" :)

6. popelushka

popelushka Well-Known Member

Мені сьогодні зробили комплімент, що я здібний бухгалтер і будуть ще з мене люди. А начальник сказав, що: "Коли немає нашої Зіроньки, гроші на рахунок фірми не поступають".

• Подобається Подобається x 10
  7. Liliyah Romanova

А є комплімент, від якого мене просто нудить, і який вважаю навіть некультурним: мені подобається запах твого волосся. :bad:

• Подобається Подобається x 3
  8. popelushka

popelushka Well-Known Member

А мені завжди не подобається такий комплімент: "Ти сьогодні дуже гарна", завжди хочеться відповісти: "Що я завжи гарна і не тільки сьогодні".

• Подобається Подобається x 6
  9. Зануда

Зануда Well-Known Member

Роблять. Але я зі своїм музичним слухом відчуваю фальш і тому немаю звички "розпливатись" і танути від, нехай солодкого, але яду. :)
    Але щирі компліменти, то як бальзам. Покращують настрій, піднімають самооцінку і просто підгодовують самолюбство ;) Ну нє?
    Але мушу додати: якщо я сама собі подобаюсь, якщо я гляну в зеркало і мені хочеться до себе посміхатись, то і компліментів не треба, а якщо гляну на себе і бачу, що сьогодні я вно "не у формі", то ясно, що які б не були компліменти, то з правдою нічого спільного (це щодо зовнішності :) )

10. kati

kati Well-Known Member

найприємніший комплімент, це коли чоловік каже до сашки" Дивись яка в нас мама гарна!!!!"
    Найбльш напрягаючі, це комплвменти від незнайомих мужиків, які клеються в кафешках, коли ти,наприклад, сидиш з подругою, спілкуєшся, а тут підрулює "тип" і починає виспівувати а ви такі чудові, а які очі/ ноги/руки........ ще притому завжди попадаються"слабочуючі" до яких недоходить, що заважає....

ну і по ходу, отримала сьогодін компліман від злючки і занудки....дякі:)

• Подобається Подобається x 11
  11. Маруся-мама

Це дуже відчутно коли ти сама себе любиш і сама собі подобаєшся, тоді оточуючі тобі хочуть на це ще більше звернути увагу.
    А он мені нині сусідка сказала комплімент що я сильно схудла, а я не зуміла його сприйняти і гордитись своїм досягненням. Зразу почала віднєкуватись. Так як нераз жінці кажуть, у тебе дуже гарна блюзка а вона починає, та... ця блузка у мене вже давно, така старенька!:girl_flirt:
    А треба навпаки, задерти носа догори і запишитись.:girl_claping::girl_haha:

12. Зануда

Зануда Well-Known Member

У мене був викладач, який казав, що коли роблять компліменти, а людина починає віднєкуватись, щось там бурмотіти, то тим самим вона ставить під сумнів ті таланти, якими обдарував Господь. Треба завжди казати: "Дякую!" І гарно посміхатись. Я собі то запам"ятала.

13. Liliyah Romanova

Правильно казав, а от українські жінки дуже люблять віднєкуватись. Не звикли до компліментів!

14. Зануда

Зануда Well-Known Member

Приходить одна співробітниця з шикарною укладкою. Всі відразу зауважили, давай її компліманами засипати, а вона:
    -Та яке, та я просто голову помила! :girl_crazy: :girl_crazy: :girl_crazy:

15. kati

kati Well-Known Member

100%%%%%%%%%%%%%% так:haha:))))))

• Подобається Подобається x 3
  16. Зануда

Зануда Well-Known Member

Пригадала собі один кумедний випадок:Якось встаю зранку і бачу, що проспала, а води в крані немає, голову мити немає чим і гріти нема коли. Я в шоці. Взяла гель і зробила "творчий безлад". Приходжу на роботу така собі "кудряшка С"ю", а всі: Вау! Ти так прикольно вклала сьогодні волосся! А я: Та яке, я просто голову не помила...

:xaxa::lol::D

• Подобається Подобається x 14
  17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Чиста правда.
    Колись мала одну знайому вона півгодини захоплююче розказувала в якого майстра робить педікюр..як..скільки вартує..а потім я кажу:ну так дуже гарно зроблено!
    І у відповідь та де та нє,а буває краще ....ну в тому руслі.ОТ!
    Про себе:Роблять часто,як правило:Яка ви відповідальна мамуся:)Гарний макіяж:)гарно виглядаєте:)Більше за останній час "іновацій"не було:sad:Але я невмію приймати компліменти.По перше-ніяковію.Подруге-вони мені чомусь дуже не щирі здаються.завжди.Батьки, чоловік -не рахуються, їм вірю:girl_in_love:.

18. Маруся-мама

Та так, бо вбили в голову що не можна виділятись і треба бути «поскромнєй».

• Подобається Подобається x 2
  19. Smerfetka

Smerfetka Well-Known Member

Я також зазвичай віднєкуюсь та дуже ніяковію, коли мені роблять компліменти! Але дякую завжди, бо після цього на душі якось тепліше... :)

• Подобається Подобається x 2
  20. Hruska

Hruska Well-Known Member

О, і я згадала ще один, прочитавши Лілін допис...
    Один знайомий хлопець сказав..." Я б не проти таку лошатку приборкати і осідлати" ...- ага не для тебе мамусичка плекала доцю..!!!:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

Це точно...це підтверджує те, що вчора я була не в формі...:girl_haha:

Останнє редагування модератором: 10 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 4