Чи роблять Вам компліменти?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Кольорова, 7 Вересень 2009.

1. Доця

Доця Active Member

Відповідь: Чи роблять Вам компліменти?

Компліменти - це супер:girl_spruce_up:. Однак маю з цим проблему: не вмію я їх приймати, одразу ніяковію і не можу видавити з себе і двох достойних слів у відповідь:umbrage:, ну прямо як в 15 років:sad:

• Подобається Подобається x 4
  2. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Справді, говорити компліменти - це мистецтво. Думаю, для чоловіків мають бути якісь спецкурси, де би їх вчили то робити. Бо на банальні комплімани кобіти не ведуться :))

Останнє редагування: 7 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а мені зробили кумплімент :).
    сказали шо я гарно ескізи малюю і моделі цікаві... От тікі не знаю в яку тему скани тих ескізів дати шоб ше тут похвалитися

• Подобається Подобається x 12
  4. Кольорова

А я хочу зробити комплімент нашій форумлянці Жасмін: Ви дуже щедра на подяку :)) Стільки мені "дякую" у карму накидали, що аж незручно :) Дякую

• Подобається Подобається x 7
  5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Мені роблять! І я їх дуже люблю! А ще більше люблю цікаві компліменти!
    І яка проблема в їх прийманні???? Хіба "дякую" не досить? Ну на фразу "ти сьогодні гарна" я відповідаю, що завжди гарна і просто то треба зрозуміти і вловити, бо кожного разу по-іншому (в спортивному костюмі з коляскою і в мокрій кепці - хто сказав, що якось негарно? :girl_devil:)

• Подобається Подобається x 10
  6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ну і я похвалюся...:shy::shy::shy:
    Компліменти, які мені робили, коли я була ще школяркою: така вихована дівчинка, така хороша, це в наш час така рідкість, тра-та-та, ля-ля-ля...
    На роботі (шеф): вона така старанна, так добре працює, що не доручиш -все зробить, і пам"ять таку хорошу має, і так гарно робочий процес організувала, відповідальна, порядок в неї всюди, тра-та-та, ля-ля-ля...
    Мій колишній: вона одна тут порядна, решта всі бл:cesored::cesored::cesored:, тра-та-та, ля-ля-ля... І багато інших компліментів на рахунок волосся, очей, характеру, шкіри, комплекції, п"ятої точки, способу життя і взагалі всього.
    Чоловік: див. вище (до весілля). Після весілля трохи то все "згорнув". Тепер у нього "в компліментах" ходять в основному мої груди. "Народи хлопчика, народи хлопчика, будеш годувати - груди збільшаться!" (коли годувала Яньку - збільшувалися на розмір).
    Вось!

• Подобається Подобається x 18
  7. Hruska

Hruska Well-Known Member

Ой, така цікава тема:girl_smile::girl_smile::girl_smile:....
    Я також дуже люблю компліменти і стараюся завжди тримати себе в "тонусі"...Найбільше чомусь люблю компліменти від сторонніх людей, адже вони тоді якісь такі щирі, наївні, прямо "з рота злітають"...
    Люблю, коли в маршрутках знайомляться...після того, як довго на мені "дірку витруть"... :girl_smile:
    люблю, коли додому ввечері іду з роботи і під`їжають шикарні авто, а звідти - "Гарно виглядаєте"...:girl_spruce_up:
    Люблю, чути - "мав би такі ноги - на руках би ходив..."
    А найбільше люблю, коли ті компліменти від сторонніх людей чує мій коханий, тоді я прямо на очах бачу, як в нього "піднімається голова все вище і вище":girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    А від нього все рідше чую компліменти - певно вже привик мене бачити "всю такую раз такую":no:

• Подобається Подобається x 11
  8. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

найкращий комлімент на моїй пам.яті "Тобі так личить танцювати" - і знали куди кольнути - танці - моя нездійснена мрія
    від сторонніх людей компліментів не приймаю, от просто не приймаю і все..)
    люблю коли хвалять зовнішність,
    ну а найбільш ціную компліменти моїм мозгам від дійсно розумних і багато чого досягннувших людей:)

• Подобається Подобається x 18
  9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

мені на роботі часто робили компліменти як керівнику (з мене хороший керівник, я так думаю)
    зараз обожнюю, коли хтось мені робить комплімент на рахунок нас з донечкою "які ми файненькі, гарнесенькі"...
    люблю почути від сторонніх "гарно виглядаєте"... Часто таке чула на роботі...
    А чоловік то окрема тема...:girl_smile: - він майстер справи "зроби жінці комплімент". Оскільки ми деякий час разом працювали, то можу зізнатись, що комплімент з його уст з приводу жіночої зовнішності, виконаної роботи чи ще чого-небудь завжди звучав як ОДА.
    ото я таке часто чую "моя киця", коли макіяжусь "ой ну красунечка, файнюня...", коли десь ідемо і я "огого кіко часу вибиралась" - "можем на забаву не йти, ти і так найгарніша" - взагалі, щоб не сказав, якось так вміє це сказати, що я завжди почуваюсь королевою на свому святі ЖИТТЯ:girl_cool::girl_cool:

• Подобається Подобається x 15
  10. mamatu

mamatu Well-Known Member

Мені після літнього відпочинку усі роблять компліменти, як я гарно виглядаю. Я й сама відчула, як позитивно на мене подіяли відпочинок та зміна оточення. Але як приємнооооо... Одразу розтікаюсь в усмішці (і мабуть починаю трохи світитись від щастя).

• Подобається Подобається x 11
  11. popelushka

popelushka Well-Known Member

Роблять дуже часто... А особливо, як вийшла заміж:confused: Але чоловіку я про це не розповідаю, хоч сам добре знає, що в мене день без компліментів не проходить... Але не завжди я вмію їх приймати: червонію і якось аж ніяковію.... Вчора взагалі була шокована, коли пішла по роботі в одну установу до свого начальника здавати звіт, він завжди такий для мене був злий і нервовий, вертав мене по декілька раз, щоб я перероляла звіти, а тут признався, що в мене закоханий....:shy:

• Подобається Подобається x 15
  12. Кольорова

А розкажіть, плз, які саме компліменти Вам кажуть? Що людям у Вас подобається?

• Подобається Подобається x 1
  13. popelushka

popelushka Well-Known Member

Сьогодні почула таке (дослівно правда не пам'ятаю):" Красуня, розумна, вихована, господиня, хороша мама і любляча жінка... жаль, що так пізно я Вас зустрів...."

• Подобається Подобається x 8
  14. Кольорова

Мені таке говорили знайомий скульптор і викладач в універі. Все ті хлопи ніколи не встигають зробити все вчасно :)))

• Подобається Подобається x 6
  15. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Вчора купляла собі блузочку і міряла всі підряд.То наслухалась від продавщиць,яка у мене гарна фігура,тонка талія :girl_haha:,Свої гарні груди (насмішило,що саме свої ) і всі речі на мені ідеально сидять.Хоч і неправда,але приємно,ще й змусило мене справді задуматись про свою талію і обмежити вживання солодкого.:girl_crazy:

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені доволі часто компліменти роблять: за зовнішність (очі та посмішку найбільше виділяють, здається), за те, що смачно готую, за мудрість (хай і категоричну часом) та розсудливість, і за те, що маю перцю в характері багато. :girl_haha:

• Подобається Подобається x 10
  17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

ага, як Маруська в примірочній, наприклад.:girl_haha:

Мені як коли і як хто. Для мене чомусь дуже важливе визнання моїх заслуг моїми близькими, але окрім чоловіка і тети наразі ніхто мене дуже не розхвалює.
    А ще я сама напрошуюсь на компліменти, кажу чоловіку - ну скажи яка в тебе жінка файна, а нє?:girl_cool::girl_cool::girl_cool: ЙОму тоді нікуди діватись.:girl_haha:

• Подобається Подобається x 9
  18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ага, Маруська мені там сказала, що я "файна зараза". :lol:
    Бо решті заздрісно, то чого би вони хвалили те, що їм очі коле. Так що їхнє мовчання - то вже великий комплімент!

А мій Роман тебе побачив на знимці й сказав, що ти супермолодець, бо дуже файно схудла й дуже тобі така зачіска, як зараз пасує! О! :girl_cool:
    Він і без того каже. Сама чула.
    "Бачиш, Лілю, як в мене жінка розцвіла як рожа, а я он старію й сивію". :girl_haha:

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Марусю а про рідні посиденьки забули????????????

• Подобається Подобається x 3
  20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І я так деколи говорю!!:girl_spruce_up:
    Мій чоловік трохи скупий на компліменти:girl_mad:так що від нього не часто чую!а так, то говорять, про зовнішність( очі ), характер, інтелект( надіюсь не лестять!):girl_cool:

• Подобається Подобається x 3