Чи робите ви щеплення? (опитування)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Almariel, 17 Жовтень 2012.

?

Чи мають ваші діти щеплення?

1. так, усі

15,3%
  2. має лише БЦЖ з пологового

44,0%
  3. лише вибіркові

7,9%
  4. дитина мала ускладнення, тому більше щеплення не робимо

2,8%
  5. припинили робити, бо дізнались більше інформації

7,9%
  6. ні, жодних

27,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Чи робите ви щеплення? (опитування)

Тільки БЦЖ в пологовому , гепатит відмовилась. Більше не робила, не роблю і не планую.

2. Tagonga

Tagonga New Member

Щеплень не робила і не роблю жодного, але трохи вагаюся щодо дифтерії і правця. Ще в роздумах...

3. roma roma

roma roma Member

Ще під час вігітності дуже цим питанням була стурбована, але начитавшись тих страшних речей про наслідки цих хвороб вирішила зробити і не жалію

4. SOLOdenjka

SOLOdenjka New Member

Так,усі) Уже упродовж десяти років. Жодного разу не було нарікань чи ускладнень.

5. veronka

veronka зла друзя

ні, нізащо, впродовж останніх 5 років бачу наслідки щеплень(((

6. Talibamina

Talibamina Member

В роддомі зробила БЦЖ, а потім в 4,5,6 місяців зробили прививку інфанріксом
    З ускладнень хіба що невеликий набряк у місці ін"єкціїї на другий раз було, а так все добре.
    Є багато думок з приводу щеплень,перечитала купу інформації,поспілкувалась з різними лікарями і прийняла рішення на користь щеплень.

Останнє редагування: 23 Листопад 2012
  7. Galin Max

Galin Max Member

аналогічно.
    Після першого один раз піднялась температурка до 37,5 (практично невідчутно для дитини)
    І під час останнього (в 1,5 року) - було невеличке почервоніння і невеличке підняття температури, що швидко пройшло. Тож можна сказати, обійшлись легким переляком :)

8. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

В нас та ж сама ситуація, тому мої діти обоє щеплені і обом імпортні вакцини ми купляли самі. Жодного разу ніяких ускладнень не було.

9. Mawa

Mawa Member

Ми щеплення всі робили правда купували інфрансікс гекса. Ускладнень не було. Все добре.

10. KitiKet

KitiKet Member

Мы тоже делаем все прививки. И выбор для меня однозначный. Четыре года училась в химико-биологическом классе и вопрос иммунитета рассматривали подробно. Старший брат закончил медицинский и полностью меня поддерживает. Есть пример моих родителей, которые в советское время работали несколько лет в Африке и видели на свои глаза как болели привитые и не привитые: малярией, желтой лихорадкой и т.д. Все их друзья из Швеции и других стран так же были привиты и продолжают это делать до сих пор.
    Не скажу что мне совсем не страшно делать прививки, риск есть всегда. Но и давая сиропчик от температуры - вы принимаете решение (а есть же те дети которые умирают от простых и "безопасных" лекарств). Думаю тут только решение самих родителей. Никому из друзей не советую делать и не отговариваю. Это сложный вопрос. ИМХО Стоит помнить только, что все "движения" (прививочные и антипривочные) всегда кому-то выгодны.

11. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Я не є категоричним противником щеплень.
    Але я категорично проти того, що щеплення проводяться масово (без детального обстеження, зокрема на антитіла) та з перших днів життя.
    З огляду на багато факторів, які стосуються в першу чергу мого сина, жодного щеплення у нього немає і найближчим часом не буде.

У доньки із щепленнями повний кавардак (то хворіла, то не було вакцини, то щось дописали), проте декілька щеплень робили їй лише після року. БЦЖ також мала.

12. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

у нас є лише БЦЖ. лор і невролог порадила робили щеплення після року бо мали деякі проблемки. а зараз я в роздумах.

13. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

І у нас тільки БЦЖ з пологового, хоч активно всю вагітність вивчала інформацію про щеплення і прийняла рішення не робити ніяких, таки якось мене всі переконали то БЦЖ зробити... Більше ніяких прививок не плануємо

14. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

В мене двоє мають тфльки БЦЖ в пологовому. Старшій я робила добровільно, а меншому вгатили без мого відома (про це писала в іншій темі).
    Не роблю і не планую!!!

15. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Маємо тільки БЦЖ і дуже жалію, що зробила, довго вагалися з чоловіком чи робити, в останній момент вирішили що так (кожного разу як дивимося на його ранку від щеплення, серце країться), але більше щеплень робити не будемо! І наступним діточкам, як дасть Бог, теж ніяких щеплень і БЦЖ в тому числі.

16. maxtess

maxtess New Member

Зробили всі щеплення. Коли були перебои з вакциною купувала їі сама.

17. Veselivka

Veselivka Member

моїй доці 3 роки, зробили всі шеплення, крім гепатиту

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

Робила тільки БЦЖ в пологовому. Щодо гепатиту сумніваюсь. Всі кажуть робити зараз бо потім зуби і т.д.

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

не робимо і не радимо

20. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Цитата
    " Всі кажуть"
    Йой, хто всі. Нам сам лікар казав не робити