Чи приходить до ваших дітей Святий Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Mariya, 14 Грудень 2006.

1. мамочка

мамочка Well-Known Member

Відповідь: Чи приходить до ваших дітей Святий Миколай?

А де купляли? Коли? Ціна?

2. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

і в нас такий...купляли в Карапузі на Володимира Великого...

• Подобається Подобається x 2
  3. Златка

Златка Well-Known Member

На Шевській є магазин розвиваючих іграшок "Знайка". Недавно купувала там для своєї похресниці подарунок - набір білого посуду з фарбами: розмальовуєш його і вигріваєш, то візерунок залишається твій власний, "авторський". Малій 6 рочків, їй сподобалось :) Ще можна на їх сайті подивитись асортимент продукції і ціни одразу ж взнати

• Подобається Подобається x 4
  4. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

А можна фото того веселого столика?

5. Nadijka

Перерила всі фото...виявляється повністю сфотографованого немає, ось такий кусочок знайшла... http://i035.radikal.ru/0811/82/cd7bdf1f645d.jpg

• Подобається Подобається x 4
  6. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Дуже симпатичний! Деревя'ний чи пластмасовий, і скільки коштує?

Останнє редагування: 12 Листопад 2008
    • Подобається Подобається x 1
  7. Nadijka

Дерев'яний стіл і табуреточка...пластмасовий стілець докупили(для гостей)
    От не можу згадати коли ми його купили...здається цієї весни за 190 грн.(ціну точно пам'ятаю!!!)

• Подобається Подобається x 5
  8. natka75

natka75 Well-Known Member

Я на Миколая купила малому книжечку-абетку музикальну за 95грн (на базарі), натискаєш на кнопки (як на піаніно)і кожна кнопка відповідає певній букві, тут же озвучення укр.мовою "буква А, буква М"і малюнки зі словами до цих букв.Не знаю чи зацікавлять його ті букви, думаю швидше музикальний супровід і кнопки різнокольорові, але з часом як не доламає, то вивчимо і всі букви з тою абеткою :)

• Подобається Подобається x 9
  9. molcha

molcha Well-Known Member

а нам бабуся купила скарбнички для обох діток (копилки). взяла на mojahata.com.ua
    Буквально, як в Пласті, нехай привчаються мати "свої" гроші, бо ж треба

10. kati

kati Well-Known Member

А ми купляли на Шуварізі в Карапузі, в вересні малому на 2 рочки. Платили 125 грн.за стіл і табуретку( комплект) + докупили окремо стілець 65 грн., зі спинкою, теж деревяний. ось фото

[​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 11
  11. Ольга

Ольга Well-Known Member

ми частинуподарунку вже віддали - парта, яку можна ставити на різні рівні і під кутом для малювання, а також супер пластилін ... радості дитині і спокою батькам принесли подарунки :xaxa:
    до Миколая ще чекає конструктор великий...

• Подобається Подобається x 15
  12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ольго, а давайте детальніше про столик -де, скільки???:):):):)

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Класнючий столик! І теж цікавить: де, скільки?

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

На жаль все куплено не в Україні :sad:

• Подобається Подобається x 3
  15. bzovq

bzovq Member

ну щодо ідей - то книжки, пазли та плакати. сама ламала голову що купити - бо машинок та інших іграшок має багато, а от щоб іграшки заставляли думати і вигадувати більше - то не знаю, що можна було купити. маєму малому 2,3 місяці. можна по книгарнях пошукати великі пазли ( В антошці бачила сьогодні). в книгарні по бічній вулиці Городоцкій, де є інститут внутрішній справ, я прозріла від дитячих великих плакатів - казок, правил безпеки тощо, книжечок на логіку. супер!!! Бабця десь купила дитяче лото - як на мене гарний подарунок. На джамбула, перший від Кривівської магазин, бо далі є ще один), там забавки з картами є. теж щось нове.

а ще мене цікавить, чи хтось планує запрошувати додому святого Миколая для своєї дитинки? якщо в садік ходить, то може там і буде бачити того святого, а якщо домашня дитина, то варто б було якось з ним побачитись!

Останнє редагування модератором: 15 Грудень 2008
  16. Gala

Gala Well-Known Member

Святий Миколай приходить до діток у ночі,коли вони міцно-міцно сплять.

• Подобається Подобається x 7
  17. bzovq

bzovq Member

У деяких садочках готують святоМиколая, де він і приходить до діток. а потім і Дід Мороз і Санта. для когось з батьків ще один ітой же персонах, а де хто визнає лише одного. тому я так думаю треба з малку вчити хто такий Миколай і як від виглядає.

18. Зая

Зая Well-Known Member

В нашій родині так само: СВ.Миколай приходить у ночі, а Діда Мороза ми замовляємо на НР. Для Св.Миколая ми пишемо листа ,а для Діда Мороза вчимо вірші(скільки віршів стільки буде і подарунків):xaxa:

• Подобається Подобається x 8
  19. okodemig

okodemig Well-Known Member

Вітання всім на Дівич-Форумі!
    Знаю, що прихід святого Миколая є унікальним практично до кожної родини. До прикладу мій тато - Микола - дарує всі діткам та внукам даруночки з вафельками. Правда робить це без риз. :xaxa: А так сам Святий якось так невидимо вночі підкладає дарунки під подушку. Одного разу мамі поклав в баняки!

Цьогоріч з друзями ми допомагаємо Святому та його команді і до хатинок і до ваших бюр може завітати Святий із помічниками

Радо допоможемо Вам організувати свято спільно із професійними аніматорами-ігротехніками.[​IMG]

Чекаємо на Ваші відгуки та побажання

Ігорко

Останнє редагування модератором: 13 Серпень 2009
  20. bzovq

bzovq Member

Я вперше робила Миколайчики. зараз мої ще всі сплять.Миколай десь ходить по Львову, на Сихові ще не був:xaxa:. а я вже все зробила. рано всі дуже тішитимуться, особливо мій син, адже для нього я ще зробила ангелятко Акварельку, адже буде любить малювати!! рецепт ат технологію виробництва Микоалйчиків знайшла в інеті. тепер те буде сімейна традиція!