Чи приходить до ваших дітей Святий Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Mariya, 14 Грудень 2006.

1. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Відповідь: Чи приходить до ваших дітей Святий Миколай?

На жаль, саме такого десь здибали. SOS. Такий вже був, але присутніх потішив. Справа у тому, що саме свято мало відбутися на неділю пізніше, але певні обставини спонукали організаторів провести його завчасно. Малих дітей попередили, але змогло прийти мало сімей. А мої "красуні" (дякую:shy:) прийшли, як на звичайну пробу, тому й у буденному вбранні. А нагода послухати , як грають і співають ще неодмінно буде- вони ж тільки-но починають вчити бандуру, але з великим досвідом гри на фортепіано і скрипці!
    Але Ваш Святий Миколай-то да-а!! Можу уявити той трепет малечі, що охоплює в Його присутности!

• Подобається Подобається x 3
  2. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

До мене прийшов Святий Миколай :) Правда, він не знав, що я переселилась і прийшов до батьків. Але нічого, мама передала мені подаруночки :) Вже не такі кольорові книжечки, як в дитинстві, а книжечки для дорослих: про таїнство шлюбу і по куховаренню :) Ну і без цукерок не обійшлось :)

3. Deus igrok

Deus igrok Well-Known Member

) А мені подушку приніс ...

4. Melody

Melody Well-Known Member

Поклав подушку під подушку? :)

• Подобається Подобається x 4
  5. Alias

Alias Well-Known Member

А мені нічого не приніс і не поклав під подушку.Може через те, що я сплю без подушки?:))
    Ось завтра приїду додому, то вже мабуть десь подаруночка знайду.
    Вчора мама подзвонила, так розчулена. мало не плаче.До молодшої сестри із школи прийшли старшокласники з керівником акторського гуртка привітати її з днем св.Миколая.Вона ж у нас навчається вдома, вчителі приходять, бо в школу не може ходити через стан здоров"я.Там стільки було враження! Діти співали, розповідали про це свято, подарували подарунки.
    Я уявляю як то малій було....вона ж майже з дому не виходить:sad:А зараз ще й через те, що можемо підібрати взуття, проблеми з ногою...але то вже зовсім інша історія...сумна..

• Подобається Подобається x 4
  6. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Можливо хтось допоможе.
    Вже 19 грудня, можна сказати, не за горами. І потрібно готуватись. Хтось має якісь ідеї?
    Я шукаю якийсь цікавий подарунок для хлопчика 4 рочки.(машинки, книжечки, палатка і мячі вже не цікавлять, можливо гру?)
    Буду дуже вдячна за поради.:)

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

Для такого віку є чудові конструктори малого фізика, або на магнітах. Ті з яких можна справді щось зробити цікаве :)

• Подобається Подобається x 1
  8. марта

марта Well-Known Member

Порадьте мені будь-ласка, як ви вирішили у сім’ї з подарунками на Миколая від бабусь і інших родичів. Бо наші вирішили для себе, що мусять неодмінно в цей день прийти з подарунком від Миколая. Мені це не подобається.
    Мені в дитинстві тільки батьки клали подарунок під подушку і я б хотіла так само для малого.

9. МарянаК

Якщо дитині до 7-8 рочків, то вона тільки рада буде, що Миколай стільки подарунків їй приніс. А моя коліжанка сказала так: "Хочете дитині принести Миколая, приносіть до 18 грудня, а я потім все разом покладу під подушку."
    А мої дід з бабою подарунок подарували на Новий рік. Дід передівся у діда Мороза (хоча малий все одно назвав його Миколаєм).:p:xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  10. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

А у нас Святий Миколай до всіх приходить - і до діток, і до тата-мами. Тільки не просто так приходить, він у нас хитрий. Всі спершу заглядаємо під свої подушки, а там святкові пакуночки. У пакуночку цукерки (шоколадка, апельсинка тощо) і записочка, типу : "Хто був слухняний цілий рік, хай загляне у свій чобіток". Біжимо до чобітків, там знову такий же пакунок: "Хто цілий рік мив після себе посуд, хай загляне в супницю на кухні, хто не мив - бігом мити - і теж до супниці". І так записочок зо сім-вісім, поки до головного подарунка доберемось. Хоч донька вже майже доросла (за тата взагалі мовчу), але гру граємо із задоволенням ось уже 10 років.

• Подобається Подобається x 12
  11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я ще не вирішила що буду купляти цього року малому на Миколая. Знаю, що він найбільше буде тішитися іграшкам....але в нас їх просто напросто вже немає де ставити. Що йому можна таке купити, щоб була і користь і щоб йому було цікаво? Допоможіть порадами.
    Крім малого маю ще двох племінників (одна з них похресниця), похресник чоловіка, племінниця чоловіка, ну і ще зовсім манюнька доця кума. Отже цього року в мене шестеро дітей (з кожним роком прибавляється по одному :)).Окрім дітей ще є ми (я теж дитина і хочу ще подарунків :)) і хоча б якісь елементарні подарунки батькам, а сестри і брати??? Щось кучерявий Миколай в нас цього року.......

• Подобається Подобається x 5
  12. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Допоможіть будь ласка св. Миколаю з ідеями подарунків для чемних !!!!! діточок віком - прошу глянути на лінієчку

13. мамочка

мамочка Well-Known Member

Я своїй доні хочу купити столик з кріселками, де б вона могла малювати, чай з подружками пити. Але ще не дивилася в магазинах. Може хтось порадить де його можна купити???
    А ще дуже би хотіла ляльку, яка пісяє, бо вже ніяк не можу миритися що дитина так довго в штани мочиться. Але ті ляльки по інтернет сайтах поза 300 грн....

14. Ная

Ная Well-Known Member

В звичайних магазинах такі ляльки бачила по 60-80 гривень.

15. нталька

нталька Well-Known Member

Дітлахам від 1,5, напевно, можна купити мольберт. Моєму буде 2, можливо куплю. Там і крейдою можна малювати і на ватмані олівцями-фарбами, і на білій дошці фломстерами, ще й на магніти можна ціпляти що хочеш. Правда, ціна немала.

16. МарянаК

А я своєму Ромасику вже купила Миколая: машину на радіопульті (в нього ще не було), з модельок машина і автобус в комплекті (збираєм) ну і солдатиків (набір такий разом з кониками).От, це по іграшках, лишилось ще солодке, фрукти (то вже ближче до Миколая) і хоче ще рукавички (типу лижних). Бачила в Антошці, але трошки вони там за дорогі , пошукаю на базарі ще.
    Можливо когось надихнула?

• Подобається Подобається x 2
  17. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Непогані варіанти є від IKEA. А на Пекарській магазинчик відкрили з їх продукцією. Можна за каталогом замовляти. Я скористалась, і задоволена.

18. kati

kati Well-Known Member

В нас є такий столик з кріселками, кругленький, розмальований як Божа коровка.....малому дуже подобається, він там і гамає, і малює, і пластиліном бавиться.

• Подобається Подобається x 1
  19. kati

kati Well-Known Member

А ми вибрали ось такі подарунки свому сонечку. Чекаем відповіді з магазину , чи є на складі[​IMG][​IMG]

20. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А я далі не можу вирішити, що купити свому карапузу :sad: В нас є все, нам вже нічого не треба, та й немає мвсця де то вже ставити (4 кімнати!!!!!!!). З одягу надумала тільки шапку :sad: Що йому купити я без поняття. Допоможіть мені своїми ідеями!!!