Чи приходить до ваших дітей Святий Миколай?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Mariya, 14 Грудень 2006.

1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Гора подарунків - яка з неї користь?

А мій Петро попросив у Миколая залізницю і... котика або півника :) І ж знає, що мама не хоче котика купити, то він Миколая попросив :)
    От так дитина і переживає перші розчарування у житі (не принесе йому Миколай тваринку)

Цитата:
    Допис від Liliyah Romanova Переглянути допис
    Бородінка (якщо пам*ять не зраджує) мені підкинула чудову ідею: ховати частину іграшок на якийсь час, а тоді витягати їх, а інші ховати. Таким чином дитина не буде всі свої забавки закидати й вважати нудними.
    Я так постійно роблю. Спостерігаю чим саме зараз бавляться діти і решту ховаю на балконі.
    А перед дитячими святами ховаю більше забавок, бо знаю, що будуть нові. І діти тішаться кожним пакунком, отриманим впродовж дня.

Останнє редагування: 27 Листопад 2009
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Чи приходить до ваших дітей Святий Миколай?

Мій Дарко цього року отримає пряникову хатку (це те, що попросив), ковзани (так татко вирішив) і книжку, про яку вже тут згадувала.
    А в церкві дістане набір Playdogh. Дякую Ользі, що нагадала. :girl_claping:

3. Alles

Alles New Member

напишіть будь ласка як ви будете робити пряникову хатку може й я зроблю за власною ініціативою а там дивись може малому сподобається то й на другий рік попросить в св Миколая ту хатку .Бо купити то просто якщо єгроші звичайно а так хочеться зробити для дитини щось своїми руками щось таке казкове щоб дитина запамятала це надовго

4. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Мій попросив кран на пульті, великий локомотив з пасажирськими вагонами,Сирника з тачок,Рефрежератора Мака(з тачок) і багато маленьких тачок:)
    Уже нині все купила крім крана...на великий грошей нема, а маленькі -якісь дефіцит:sad:Купим йому на іменини певно.
    Кожен вечір перевіряє чи стоїть на вікні лист і каже.."Ще не прийшов Св.Миколай,але я чемний:)"

5. Megan

Megan Well-Known Member

А мій уваги не звертає на Миколая. Тобто каже, що буде чемний, і я куплю йому іграшки. А ще, він має багато іграшок, бо йому тьотя Оленка (хресна) купила на ДН.
    Я йому розказую за Миколая на небі, що він засмутиться, коли Остапчик буде нечемний, а він навіть голови не повертає, не слухає мене.

6. Zlju4ka

Може десь почув що то батьки купують?
    Бо він начебто ще маленький,мав би вірити:)
    ООО.Нині в магазині почула як мама звонила дівчинці і каже:" я тут щойно побачила Св.Миколая кажи скоро що хочеш я його дожену і передам:)"

7. Megan

Megan Well-Known Member

Та нє, не думаю. Просто йому, мені здається, всерівно Миколай чи мама. Він просто іграшки хоче. Я думаю, що він ще не знає, що зранку встаєш, а там біля ліжка іграшки, які приніс Миколай... лише так зрозуміє..

8. пандочка

пандочка Well-Known Member

а наша донечка нічого не просила бо ще говорити не вміє :girl_smile:але св.Миколай про неї не забуде і обовязково щось цікавеньке принесе:girl_claping:.

9. Ная

Ная Well-Known Member

От свідома дитина:girl_claping:,ше такий маленький,а вже знає шо хотіти:girl_smile:. Як питаю про подарунок від Миколая,то Софійка хоче тільки цукорка:girl_smile:.

10. Zlju4ka

11. natka75

natka75 Well-Known Member

я свому теж про Св.Миколая розказую, він тільки слухає уважно, ніби уявляє собі!
    Минулого року він отримав подарунок,але то ще було несвідомо, цікава мені його реакція тепер, коли побачить, що там під подушкою?я ще правда ніц не купила,але він радіє від мотоциклів/машинок/поїздів, сьогодні татко завчасно приніс йому екскаватор, то радості було!!!!

12. Pavytunkа

Pavytunkа миється в бані

До нас теж приходить св. Миколай, перший Миколай приходив до нього в 5 міс. подарунки були біля подушки. Минулого року було дитині 1р.5 міс. подарунків Миколай приніс цілу велику торбу і залишив в коридорі бо дуже квапився, діток же багато, знімали ми на відеокамеру ту радість і великі очка, як в двері постукав хтось ми відкрили, а на порозі цілий великий кульок подарків,як малий смішно волочив то всьо в кімнату, спочатку розкладав на диван, а потім з татком все розпаковували. Цього року мама вже в піддиктовку писали листа до Миколая, таткової зарплати не вистачить, бо круте замовлення, крім машинок з мультика Тачки, книжок, цюців багато, палицю щоб мама била дупку як він буде нечемний, надивилася моя дитина 2р. 4 міс. тої реклами, і попросив ЗОТО БАВАТО - багато золота, що я маю йому купити на то місце поняття не маю ?!?!

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

походіть по іграшкових магазинах - може найдете якусь скриню скарбів ( є ж ігри піратської тематики)

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

о, або накупіть багато чоколядок у формі золотої гривні!

14. Zlju4ka

ой то дуже ризикована покупка..бо має можливість відразу З"їстися:):)

15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

знаю, теж про це думала, але на крайній випадок може підійти. Так чи інакше солодощі ж купуватимуться, то й буде 2в1 :girl_wink:

16. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

ми минулого року так і зробили, мій менший дуріє від піратів і хотів скриньку з скарбами,то ми і купили цукерки в коробці у формі скрині. Отаке

Останнє редагування: 1 Грудень 2009
  17. Pavytunkа

Pavytunkа миється в бані

Дякую дівчатка, дійсно гарна ідея, відразу він того не з"їсть бо знає що від цюців в животику зявляються жучки, а в дупці хробачки. Слава Богу в нас нема з тим проблем. І зубки йде чистити без проблем, бо знає що коли їсть цукерок то його зубки їдять мікроби (малий бачив сусідського хлопчика в якого в 3 рочки вже передніх зубків небуло всі чорні пеньочки), то не хоче щоб таке в нього було.

18. Олюська

Олюська Well-Known Member

Кидаю щесюди посилання, може в "Оголошення" не всі заглядають:
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=47445

19. lewandiwkowa

lewandiwkowa Well-Known Member

Гарно, дівчата ви про все-все пишете...моє настроєніє десь пропало...але, в тему. Я пам"ятаю з дитинства два свята - ДН и Св.Миколая! Скільки мені на тих дві оказії дарували подарунків!!! Не було інакших днів в році на подарунки, зате в оці дні їх дарувалося СТІЛЬКИ....Розкажу, як це було (мрію це воспроизвести зі своїми дітьми,-не получаєцця). Ми (діти) збиралися всі ввечір 18го у Влодзька вдома,була ще там Ромка,його сестра,Оленка,Наталка,Орко...я, ще купа-купезна дітлахів,всі ми тихенько сиділи в кімнаті,чекали на Св.Миколая, слухали чи не було чути дзвіночка (Миколай ж їде на санках,а чортики(?) дзвонять в дзвіночки) нарешті БУВ! дзвіночок, і заходив до хати Св.Миколай (довкола нього бігав-скакав чортик). Миколай витягав з вееее!ликого мішка подарунок (їх могло бути кілька,так ще дітям було цікавіше,-бо шось поклали мама з татом, шось цьоця Марта,шось цьоця Люба...) і дитина виходила на середину кімнати, розказувала віршик. От таке було свято в мене..класне свято
    З приколів. Обов"язково під столом стояв ноцник. Якби хтось з дітей мав забагато емоцій,- про всяк випадок.
    І ще. Всі діти розказували віршик "ой,хто,хто Миколая любить.." Я хтіла-м соригінальнічать. Думаю собі - ну,шо вони весь час один і той самий віршик розказують,Миколаєві вже набридло його,певно,слухати. І давай розказувати те,що вивчили в садочку "Хто це дивиться на мене..це ж Ілліч,наш рідний Ленін." пауза. а потім - регіт стояв, дорослі мало не...

20. loreniya

loreniya Well-Known Member

так гарно написали... думала що то свята помінялись, а то ми міняємся... Діти якось по іншому то все сприймають, в тому і дитинство полягає - чекаєш Миколая, листа пишеш, переживаєш за "грішки"... І ТАК віриш що він тобі "то" принесе що ти мрієш!!! Дорослим тоже приємні подарунки, але якось не то... В нас подібна була традиція, але всі діти ішли до бабці, дорослі мали собі стіл святковий а ми мали костюми типу карнавальних, підготовані віршики, танці, співи... Дідо ще любив заховати кожного подарунка і ми шукали - тепло-холодно - є така гра якшо знаєте /віддаляєшся від місця сховка - то холоднішає, а приближаєшся то теплішає/ дорослі знали де що сховане а ми ні...
    Миколай має ходити до дітей - їм треба справжнього дитинства...