Чи потрібна дітям вища освіта (повна)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем New Shrek, 28 Червень 2007.

1. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

Відповідь: Чи потрібна дітям вища освіта (повна)

Что застряло в желудке и голове -то мое,как говаривал дед,моей жены.За поляков между прочим закончил Висшую политехническую школу в Варшаве.Это замечание конечно больше к ветке про оккупантов относится.

2. afterstep

afterstep Well-Known Member

то сучасне бачення, Степаничу ;) то зара молодь не розуміє, що після школи можна ще 15 років навчатися, і працювати за переконання, а не за гроші ;)

3. New Shrek

Це точно,але могли бі комуняки трішки "детишкам на молочишко "підкидувати,але де там! ми ж були прослойкой общества между пролетариатом,передовім классом,і коммунизированнім крестьянством.На зарплату в останні часи работяга вже 100 пляшок горівеги міг купити ,він її не встигав випивати.Туть комуняки прорахувались с "человеком труда,которій звучал у ніх гордо"

4. Степаныч

Степаныч Well-Known Member

Я б сказав ПОТРІБНО. Але чи можна молодь за це звинувачувати? Сьогодні нормальний лікар у віці 45-50 років офіційно отримує більше 3 тис зарплатні. Але ж дожити та допрацювати до цього віку потрібно! При радянській владі можна було піднятись. А зараз що ловити молодому лікарю на 500 грн?

5. New Shrek

Ну как-то Вы все возьмете и опошлите....то

6. afterstep

Степаничу - то від "щастя" залежить ;) тобто - а якщо не повезло в "блатний стаціонар" влаштуватися? а якщо - дільничий терапевт/педіатр, а не вузький спеціаліст? а якщо хірургом при тюрмі - і там же ж лікарів треба?
    То все відносно, Степаничу ;) і залежить не від віку - а від місця ;)

7. New Shrek

Членам райкому партії

8. Степаныч

Драсть! Я опошлю! Жизнь, итить...

Я ж написав НОРМАЛЬНИЙ ЛІКАР. А якщо до 45 років залишився дільничним... Ну то його проблеми.

9. Степаныч

НєтЬ! Пам"ятаю, на півтори ставки отримував 220 рублів. Можна було жити. Враховуючи "блат", подарунки вдячних хворих... А зараз?

10. Ksani

Ksani Well-Known Member

Скільки людина під час навчання у вузі відвідала лекцій, стільки вища освіта додала бонусів до її майбутньої роботи. І справа навіть не в застосуванні отриманих знань, а у гнучкості підходу до них, швидкості і якості виконання. Тут і рівень спілкування на порядок вищий, і сприйняття світу більш життєрадісне :)

11. Степаныч

І це головне!!!

12. afterstep

не всіх кар'єрний ріст цікавить - раз. Не всі "вузькі спеціалісти" - два. І знання та досвід - якщо й оцінять, то пацієнти, а не начальство. А от з/п та "тепле місце" - це не від пацієнтів залежить, а від начальства ;)

13. New Shrek

Умніца!!!!!!!

14. New Shrek

Ось туть трохи не згідний "Знания-преумножают скорбь"

15. Степаныч

Я не про кар"єрний, про профессійний. З/пл та тепле місце залежить від самого лікаря. А якщо він ніхто і звати його ніяк, то він і буде ніким.:p

16. New Shrek

Еккл.1:18 потому что во многой мудрости много печали; и кто умножает познания, умножает скорбь.

• Подобається Подобається x 1
  17. afterstep

ні - скорше заввідділенням, головою облздороввідділу чи великим цабе в міністерстві.
    Бо у фахівця немає за роботою часу перед начальством викаблучуватися ;) А пацієнти - в більшій своїй масі вдячні люди, але вдячність залишають при собі. Зате на поверхню, як завжди, випливають "крикуни" - і ця стадія дилетантизму, коли крикуни керують, та направляють процеси - вона присутня в керівництві державою, в освіті та медицині ;) Тому маємо - криза освіти, криза медицини, і проффесорів при владі - хоча й пасічники не менше зло, ніж проффесори ;)

• Подобається Подобається x 2
  18. afterstep

забув відгукнутися на першу частину фрази ;) з/п та тепле місце - це саме кар'єрний - ну, принаймні, так завжди вважалося ;) Крім того, при певній межі для подальшого професійного росту потрібне відповідне обладнання. Тобто доводиться таки запхати свої амбіції та гонор куди подалі, попередньо пересипавши їх нафталіном, і сподіваючись, що після кар'єрного ривка самоповага та гордість не розчиняття в здобутках ;) або не будуть знищені методикою досягнення тих здобутків ;)
    --
    Зараз дисертації (в тех. науках, а особливо - в економіці) захищають не знання, а гроші ;) а за гроші завжди можна найняти розумника, у якого є знання ;)

19. Мих

Мих Well-Known Member

Згоден, навіть якщо Ви нею не користуєтесь у роботі.

20. New Shrek

Ассоциация- пестня:Ти-мій Ірина Білик

Вона мені сьогодні подзвонила,
    Сказала, що не може більше так.
    Сказала, що вона - твоя дружина,
    А я - ніхто, і звуть мене - ніяк.
    Вона мене благала зупинитись,
    Віддати, що належить тільки їй.
    Та як на тебе можу не дивитись,
    Для мене ти - один, ти - тільки мій!

Приспів:
    Ти - мій!
    Ти - мій!