Чи отримали ви тих, кого хотіли?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Un.Known, 12 Червень 2009.

1. Волошка

Волошка Well-Known Member

Відповідь: Чи отримали ви тих, кого хотіли?

Звісно, що збуваються, просто не завжди і не одразу. :girl_smile:

2. agalinka

agalinka Active Member

А я хотіла блондина з голубими очима, але коли за мною став бігати хлопець блондин і з голубими очима, я злякалася бо він мені зовсім не подобався, от я і вирішила не загадувати, а зараз маю брюнета з карими очима і дуже щаслива:girl_in_love:

3. inchik

inchik New Member

так :)
    коли зустріла свого майбутнього чоловіка, то відразу в голову прийшла думка: я хочу від нього діток; і то мене не злякало і не відлякало... от тепер думаю: добре, що послухалась свого чи то серця, чи то внутрішнього голоса, чи то інтуіцію - одним словом доля, як не крути....

4. TASJA

TASJA Well-Known Member

Довго думала що тут написати.
    Перша думка - мій чоловік зовсім не схожий на того ідеала, про якого мріяла з дитинства, хоча якщо про це не думати, то він мені дуже подобається у всіх напрямках.
    Але Бог послав мені мужчину моєї мрії - мого синочка. У нього усе з моїх мрій - і сині очі, і русе волосся, яке злегка в"ється, і пухкенькі губки, і ямочки на щічках і борідці... ну все-все!
    Але якщо добре замислитися, то син багато в чому схожий на тата, значить моя половинка не так і відрізняється від моїх мрій! :girl_claping:

5. romawka

romawka Member

Перше кохання завжди найказковіше і найзахоплююче, але як всі знають незавжди виходить щасливе. Так і мене було, хлопець, увійшов в мою душу і ніяк не міг з неї вийти! Але життя ніяк нас не могло зєднати! Пройшли роки і ми зустрілись і зрозуміли що неможем один без одного!Зараз ми разом вже два з половиною роки і плануєм одружитися! Такщо і моя мрія і його повністю здійснилась, бо вияснилось, що він всі ці роки теж думав про мене! Так що в мене перше кохання повернулось на остання!!!!

6. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

завжди мріяла про муглого, брюнета, високого і обовязково розумного. Маю високого і розумного :girl_cool:

7. meros

meros New Member

я завжди хотіла високого, з гарним темним волоссям, та вийшло все навпаки...
    коли зустрічаєш свою половинку, то зовсім над тим не задумуєшся, про якого мріяла чи уявляла...
    тому...

8. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

мій чоловік високий і брюнет - я мріяла про високого, але чомусь блондина. Напевно - вплив першого кохання, щоправда до весілля навіть не згадала про свою мрію - закохалась і все. До речі, завжди мріяла, щоб не курив - так і є. Щоправда це лише зовнішнє, а з внутрішнім світом людини знайомишся все життя і розумієш - що принци лише у мріях, а це сімейне життя:)
    Зате мій синочок з оченятками як у мами - теж буде чиїмось принцем:)

9. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

10. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Завжди подобались високі,"здорові",чорні,ну і звичайно з інтелектом ще й романтики.Нічого собі" смєсь":girl_cray:.Мій чоловік повна протилежність,окрім інтелекту і романтики,але я його дуже-дуже :girl_in_love:Зате маю свого Брендона з Беверлі Хілсу:girl_crazy::girl_in_love:

11. IvannaSS

IvannaSS New Member

так, отримала:girl_in_love:)
    навіть ім"я в мого чоловіка таке, яке мені найбільше подобалось, але найголовніше, що він розумний, добрий і не курить:girl_claping: , а ще - гарний - особливо подобається бабусям після 70-ти:girl_haha::girl_haha:.

12. Diamond

Diamond New Member

Як я Вам заздрю! Я б за такий ДАР БОЖИЙ все віддала, що маю:girl_tender:

---------- Додано в 03:36 ---------- Попередній допис був написаний в 03:32 ----------

Дуже за Вас рада... зустріти долю і бути з нею поряд - моя мрія... долю зустріла, дуже вірю в це, але поряд от ніяк не можемо бути, такі проблемні стосунки... розбіглись, але тягне одне до одного, хоча й скриваемо це :girl_sad:

13. inchik

inchik New Member

14. Diamond

Diamond New Member

Ну, як вам пояснити... просто в його обіймах для мене не існує весь світ... тільки я і він

15. Текіла

Текіла Well-Known Member

Отримала, але не всіх)

16. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

в мене деколи складається таке враження, що Бог людей зводить за їхніми недоліками, тобто так, щоб вони доповнювали один одного. Ну принаймні, в нас так:girl_wink:
    За зовнішністю мої уявлення не зовсім співпали(мені чомусь раніше блондинчики подобалися, а коханий чорнявий, тепер мені чорняві подобаються), а от по характеру - на 98%(хоча деколи ЗАБИЛА Б:girl_cool:)

17. Dimokl

Dimokl Well-Known Member

Ну не те щоб всіх принцес отиримав, яких хотів але трохи таки було :)

18. Natalya

Natalya Well-Known Member

Я не отримала 100% те, що хотіла, і дуже з того тішуся. Зате отримала те, що мені самій не вистачало.

19. Олюнчик

Олюнчик New Member

Я точно отримала такого чоловіка, про якого мріяла. І навіть більше. Кожен день дякую Богу за такий дарунок. Хоча бувають і прикрі ситуації, але попри це ми швидко знаходимо спільне розумне рішення. Дуже з того тішуся!!!

20. tunsi

tunsi New Member

Я отримала все як хотіла,але з часом зрозуміла,що хотіти треба було зовсім іншого.Так що мрії збуваються-мрійте правильно!!!