Чи отримали ви тих, кого хотіли?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Un.Known, 12 Червень 2009.

1. shkodnica

shkodnica New Member

Відповідь: Чи отримали ви тих, кого хотіли?

я коли його побачила, в голові як у фільмах пронеслось: то мій майбутній чоловік....це за секунд 5 після того як нас познайомили...на той момент і в нього і в мене були довготривалі стосунки....разом 3 роки)) любкаю його

2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

по зовнішньості вісотків на 50... А от все решта 100 раз перевершило мої мірї та побажання! :girl_in_love:

3. Santanka

Santanka New Member

Згадую, що на випускному вечорі відеооператор запитував, як уявляєш своє майбутнє, якого чоловіка хотіла би мати... Я й кажу " Високого брюнета, і щоб з ним була як за кам"яною стіною=)". Такого і маю баскетболіста трошки)))...

4. bigbossmama

bigbossmama New Member

Я отримала, років 10 тому, чорнявий, смуглявий , кароокий, впливовий, багатий, розумний але отримала та не змогла втримати....та про це не жалію бо отримала ще кращого...чорнявого, кудрявого, смуглявого, кароокого, розумного, доброго, Знає такі слова як Люблю, куплю, обовязково зїздим!!! І отримала я від нього донечку о це точно та яку хотіла.... смуглява, голубоока красуня з чорненькими кудряшками Люблю їх обох і ні на що не проміняю!:girl_in_love:

5. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Я й не очікувала що мій коханий буде настільки кращим ніж я собі уявляла :girl_in_dreams: А для мами зять вопше, найкращий в світі (більше ніж мене любить) :good:

6. Bublyk

Bublyk Member

Я не отримала тих, кого хотіла. Зате отримала того, хто дуже хотів мене і згодом зрозуміла, що він саме той, що мені і був потрібен :)

7. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Так само не отримала тих, кого хотіла. А хотіла, як вже тепер розумію, зовсім не тих, бо дивилася на зовнішні ефекти, а з людськими якостями і характером там було таки тєжко. Зараз би задарма того щастя не хотіла :).
    А мій чоловік мені спочатку зовсім не сподобався (візуально). Перша думка: "Ніколи б з ним не зустрічалася!". Він на мене взагалі дивився на першій зустрічі, як на дитину.. Але в процесі спілкування ми одне одному стали такими рідними.. Він закохався в мене майже одразу, це було помітно і тішило моє самолюбство, аж поки я сама не закохалася - десь через 3 місяці після знайомства. І люблю досі - вже 9 років!!

8. MyDream

MyDream Member

Я завжди отримувала тих, кого хотіла (хіба крім Джекі Чана і Брюса Вілліса :girl_haha:)

Але то все було не те. А подобались мені завжди чорняві, кароокі, мускулисті, не дуже худі. Але я свою думку змінила, коли зустріла свого чоловіка - ті дрібні ледве помітні весняночки мене причарували:) Тож маю світлого, голубоокого, точно не худого (як тут вже писали, 90 кіля живої ваги), і з мускулами теж непогано склалося. Такшо я довольна. І відноситься до мене саме так, як я б хотіла. Тож мрії збуваються!:girl_in_dreams:

9. Олята

Олята Member

отримала, правда після того як певний час сама не захотіла його. каже тепер що тим я його і покорила, що ні з того ні з сього забила на нього.

10. natiok

natiok Member

І я отримала, побачивши свого, ще на той час майбутнього чоловіка, я зрозуміла, шо ось воно, моє СПРАВЖНЄ і нікуди тепер від мене не дінеться:girl_haha:

11. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Знаю точно одне - якщо б я не була з ним, я би була сама, бо більше настільки близько мені ніхто не підійде. Хоча деколи так виведе, що думаю, що мій чоловік міг би бути хоч трошечки, але кращим:girl_blush2:

12. Олята

Олята Member

всі вони могли б бути кращими.

13. KitiKet

KitiKet Member

Я всегда мечтала, о темноволосом, карезеленоглазом и высоком парне и за такого в итоге и вышла замуж ))). А еще он очень похож на моего папу. Не столько внешне (хотя и папа темненький), сколько внутренне. Папа закончил мехмат, муж - прикладную математику. Оба преподаватели. Оба обожают учиться. И тот и другой предпочитает почитать, чем сделать что-то по дому (муж уже второй год замок меняет :xaxa: ). Любят шахматы и как всегда говорил мой папа: "Самый сексуальный орган у мужчины - это мозг". С чем я полностью согласна :)

14. svetka

svetka New Member

Мій ідеал - високий русявий чоловік міцної статури і з голубими очима, скандинавський тип. В душі добрий, лагідний, але водночас вольовий, мудрий, вміє іти на компроміси, ну і звичайно з почуттям гумору. Мій чоловік зовні точно так і виглядає, але от характером зовсім не такий: властний, рішучий, останнє слово завжди за ним. І ніяких тобі компромісів, якщо чогось хочу проти його бажання, приходиться ох як викручуватись щоб добитися свого. Почуття гумору лише з окремими людьми.

15. Mammy

Mammy Well-Known Member

А от в моїй голові з дитинства засіла ідея- не уявляти свого майбутнього чоловіка... чому-не знаю,мабуть,боялась в майбутньому розчаруватись:) і подружкам,які "донімали" словами :"Якого ти собі уявляєш...?",довелось змиритись :i-m_so_happy:
    Ну,а тепер... я найщасливіша дружина в світі:kiss3:

16. RamirZ

RamirZ New Member

Фраза про сексуальність мозку - одна з моїх улюблених. Хлопці подобалися різні. Але чоловік виявився врешті (заднім числом це усвідомила) дуже схожим на дитяче моє кохання, що було невзаємним і навіть невідомим тому хлопчиську. Ось тобі і Фрейд :)

17. malunka

malunka New Member

я так, дуже в нього закохалася і не дивлячись на багато перешкод одружилися, зовнішність повністю відповідає тому які чоловіки подобалися, а от на характер нарікаю, а потім одразу задаю собі питання- А чи інший би був кращим? і однозначно відповідаю собі, що НІ, що мій чоловік таки для мене Найкращий!

18. bora

bora Well-Known Member

Отримала того, кого хотіли оточуючі. Таке зараз якесь враження. Мабуть, довколишні охи-ахи не мали б так впливати на особистий вибір. ІМХО, мус до глибиніших мотивів прислуховуватися. І дивитися чи тебе так люблять, як про то розповідають. Чи то та "любов" надто незбагненна.)))

19. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

не можу точно сказати про зовнішність чоловіка, бо якихось особливих "критеріїв" ніколи не мала. а щодо характеру, то маю того як хотіла - сильного і надійного (можу спокійно сховатися за його "затишною" спиною :connie_pull-pigtail, розумного, з почуттям гумору, а ще творчого (якось в мене так вже долеє визначено мабуть, що до мене творчі лічності чогось тягнуться :girl_blush2: ).