Чи отримали ви тих, кого хотіли?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Un.Known, 12 Червень 2009.

1. Snigurochka

Snigurochka New Member

Відповідь: Чи отримали ви тих, кого хотіли?

А я завжди мріяла про те, щоб було взаємне кохання, і то таке що аж подих захватувало..... І ось маю, це моє єдине справжнє кохання, люблю його безмежно, і не можу себе уявити без нього!!!! Він мені такий рідненький, такий приємний до душі!!!! Високий, спортивний, кароокий брюнет,і дуже-дуже симпотичний!!!! У всякому випадку для мене :) Якщо б він ше був більш романтичний, працелюбний, ніжний, м'якіший трошки, а то він свої почуття не любить показувати, і весь в собі, а я люблю вухами як то кажуть :)

2. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

Я колись мріяла про смуглявого блондина з голубими очима. Отримала смуглявого та кароокого брюнета. Люблю його безмежно, він розумний, працьовитий, щедрий та люблячий чоловік та батько.

3. Veselivka

Veselivka Member

А я ніколи не могла собі намалювати портрет майбутньої половинки. Все життя мріяла про люблячого чоловіка, здоровеньких діток і щасливе безтурботне життя. Сьогодні замужем, кохаю і кохана, виховую маленьку донечку, а над забезпеченим безтурботним життям працюємо разом. Можу впевнено сказати, що моя мрія збулася, я щаслива, чого і всім бажаю !!!

4. karavanochka

karavanochka New Member

Ніколи конкретного образу в уяві не мала. Але чомусь хлопці завжди попадались маленькі, тому першим пунктом в моїх мріях було, щоб чоловік хоча б трішки був вищим за мене. Що і отримала)) в мене ріст 1,65, а в нього - 1,85)) Побачила, познайомились і закохалась... Щодо сімейних стосунків, то для мене завжди прикладом були стосунки моїх батьків. Тому в цьому плані хотілось би кращого саме в моїй сім'ї...Але ми над цим працюємо і помало до цього йдемо))) Бо не все так погано у нашому домі...

5. Lustig

Lustig New Member

А я все мріяла, що в мене чоловік буде з густим чорним волоссям і голубими очима...правда з чорним волоссям таки є, а от очі не голубі....хоча , я думаю, що це не так уже й важливо...головне, що він мене поважає і кохає...

6. Venezianka

Venezianka New Member

А я все життя хотіла високого стрункого брюнета... Отримала середнього зросту, спортивної статури шатена (хоч маю підозру, що були в нього родичі руденькі)...

7. robik

robik Member

А я мріяла про синьо-сіро-зеленоокого прінця з густою шевелюрою.
    І що. Про що мріла - те і отримала. Але от не на довго. Віддала, чи то забрала "маладая-інтєрєсная" сивого-лисого. От чи мріяла вона про такого принця?:biggrin::biggrin::biggrin:

пс. А я далі мрію про синьо-сіро-зеленоокого з густою шевелюрою :rofl::rofl::rofl:

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мій такий якого хотіла, подібний на мого тата. Але щось він дуже швидко постарів :sad: Щось роки його не люблять, може через злість?

9. Shprotka

Shprotka Active Member

Я зарікалася, що ніколи не піду за програмера )))) От і маю тепер ))) А ще школяркою, приснився мені сон - виносить мене з РАГСу на руках хто не бачу, але питаю його, яке буде тепер моє прізвище. Сказав, а я лише запам"ятала, що два склади мало і закінчувалось на "юк". Збулося! Цікаво, що згадала про той сон вже після одруження.

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Ой, у мене якісь такі побажання були - щоб був не такий як усі, самобутній, обовязково розумний і веселий. А щодо зовнішньості - чомусь завжди мліла від патлатих рокерів-панків :girl_cool: і ще задивлялася на хлопчиків світлооких і ясночолих :) такого собі і вхопила :girl_in_love: от тільки мій патлатий панк підріс, підстригся, набрався солідності і вже не надто нагадує того мого "принця" в якого з першого погляду закохалася....але кожного разу коли дивлюся в його сірі оченята, бачу його сонячну посмішку й милий носик - переконуюсь що таки отримала того кого хотіла!:girl_dance:

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

завжди подобались хлопці, які носили плащі, костюми, словом любила діловий стиль. А мій чоловік після роботи в банку зненавидів той діловий стиль. І не заставиш його виглядати так, як про то міряла.
    Коли мене в студентські роки питали, що найбільше подобається в чоловіках, відповідала - ніс з горбиком. Придивилась я днях уважно до носа свого чоловіка і зрозуміла, що отримала те, що хотіла :girl_haha:
    А ще колись писала, як би мав виглядати мій майбутній чоловік, не стільки зовнішньо, а описувала який би у нього мав бути характер , коли перечитую - то все як про мого чоловіка, тільки з кольором волосся промахнулась :girl_cool:

12. MoNa

MoNa New Member

Мені завжди подобались блондини... десь, мабудь, років у 13-14 подобався мені один іноземний співак. Уся моя кімната була обліплена постерами з його бузьою (ну і не тільки його, але він був у фаворі). Одного разу у новорічну ніч я загадала бажання, а саме якого я хочу мати коханого..Є така чарівна процедура у цю ніч)) - на клаптику паперу писати бажання, потім його спалити під час того як бамкає годонник, кинути у шампанське цей попіл і скоро випити. Отже, на папері я все в деталях описала і зовнішність того улюбленого співака теж)).... Десь через 3 роки я його зустріла))).. :kiss3: І він став моїм чоловіком))) От і ще одне підтвердження правдивості візуальзації)))

13. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

Колись я загадала бажання на падаючу зірку, щоб був в мене хлопець, з сильним характером,(не розмазня) міг постояти за себе і заступитися за мене,щоб любив мене. От і маю я тепер всьо що хотіла, ну майже все))))

14. Galicija

Galicija Well-Known Member

Я все життя чекала на високого брюнета, який би був чудовим чоловіком та татом. Здійснилося!!!
    Мріяла, що народиться хлопчик - його копія, але "отримала" дівчинку - цілковиту копію коханого :girl_in_love:
    А от зі свекорами все навпаки вийшло:girl_cool: Ну, зовсім не ті, кого я б хотіла "отримати":girl_cray::girl_cray::girl_cray:

15. misss

misss New Member

Все життя подобалися лише високі чорняві хлопці.
    Все життя подобалися хлопці у класичних костюмах.
    Все життя подобалися хлопці із класичною стрижкою.
    Такого хлопця я знайшла і зробила своїм чоловіком:girl_haha:

16. Winter

Winter New Member

А моя мрія не здійснилась десь на 40%, мріяла про:високого чорного - маю високого але світлого; мріяла про довше волосся - а маю майже лисенького; хотіла щоб ходив в костюмі - ходить в джинсах і майці. Але головне, що 60% я отримала сповну: добрий, мужествений, чуйний, розумний, реаліст, ну і добре забезпечений. І рада тому, що є

17. Mаrsela

Mаrsela New Member

А я все життя хотіла людину вільну серцем і душою, пристрасним в ліжку, вірним в житті, опорою в старості, а отримала маленьку ксерокопію, але люблю без пам"яті:girl_in_love:

18. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Я мріяла :girl_in_dreams: про доброго, милого, працьовитого, романтичного, чуйного чоловіка. Отримала те, що хотіла. В моєму чоловікові поєднані усі ці риси характеру. Щодо зовнішності то він у мене чорнявий, смуглявий, кароокий, спортивний :girl_in_love:. Пам"ятаю, що мріяла про високого хлопця, мій чоловік є невисокий.

Як про мене написано. Завжди молилася за те, щоб в своєму житті зустріти свою половинку.

19. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

після останніх не надто вдалих стосунків я вже точно знала, якого хочу чоловіка. щоб не був скупий, щоб руки з задниці не росли, щоб не був російського походження.
    мій чоловік високий брюнет, нічого мені не шкодує, він значно добріший за мене, у нього є та м"якість і ніжність,якої бракує мені. я знаю,що в будь-якій ситуації можу розраховувати на його допомогу. і він вміє робити дуже багато речей.
    так собі подумала,що на 90 процентів люблю свого чоловіка за характер, а решта за якісь незначні дрібниці.

20. taniarz

taniarz Active Member

я точної моделі чоловіка не мала,але деякі моменти повинні були бути присутніми: щедрий,щоб розумів,що мамонта приносить тільки він в дім,щоб не пив пива,і щоб не був худющим,а з животиком.Такий він у мене і є,але звичайно не без мінусиків,але люблю його:girl_flirt: