Чи отримали ви тих, кого хотіли?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Un.Known, 12 Червень 2009.

1. arison

arison New Member

Відповідь: Чи отримали ви тих, кого хотіли?

Так звісно,отримала,і безмежно його кохаю.

2. Gygy

Gygy New Member

Я мріяла про такого, щоб мене кохав і на руках носив - кохає і носить. :girl_tender:

3. Bobas

Bobas New Member

:girl_bye2: А я отримала те, що планувала... собі подумки. Завжди знала, що для подружнього життя потрібний сімейний добрий.....(купа позитивних рис) чоловік, а не "мачо", і "мучачо" .:girl_cool:

4. Sophistication

Sophistication New Member

І я так думала - теж отримала вимріяного чоловіка:), бо дивлячись на знайомих, переконалась, що мачо і науковці - то не для сім"ї.

5. kawwa

kawwa Active Member

Зовнішності свого майбутнього чоловіка я собі ніколи особливо не малювала. А от він каже, що приблизно уявляв собі, якою б мала бути його дружина, і я є власне така.

6. Yarmila

Yarmila New Member

я завжди хотіла високого і голубоокого)))) і отримала!!!

7. JADOR

JADOR New Member

Швидше чоловік отримав таку, як хотів. При першому погляді, він сказав собі "Вона буде моєю" Так і сталося.Зі мною би,мабуть, також так було, просто він мене перший побачив:)

8. Tsypulka

Tsypulka Member

А то неправда. В мене науковець, ну просто чудовий сім"янин. Він готує мені сніданки і деколи вечері, прибирає по суботах і завжди старається ходити по закупах, щоб я не носила важкого.

9. xdusia

xdusia New Member

Пів на пів :) після довгого й невдалого зустрічання з першим хлопцем уявляла що мій чоловік має бути схожим на нього - голубооким блондином, худим, курносим, з дводенною щетиною, з доглянутими нігтями (ну от маю такий бзік), гарно співати + знати фізику. Досі не розумію і як я закохалась в мого чоловіка :girl_in_love::girl_in_love: - брюнета, з шоколадними очима, зате він мені співає кожного дня і дитинці нашій вже зараз починає пояснювати фізичні явища (він в мене якийсь напрямок фізичний закінчував і страшенно любить цю науку), і голитись не спішить бо знає що мені так подобається. Люблю його безмежно!!!

10. TUCR

TUCR Well-Known Member

Я ніколи не уявляла собі свого чоловіка, коли я побачила його вперше то подумала "це точно немоє", але почали зустрічатись (років 2- 2.5) розійшлись, я мала виходити заміж за іншого, не склалось, з першим ми з часом знову зійшлись, моє ставлення до нього змінилось я думала,що маю самого самого був хоч до рани прикладай, а виявилось, що ні, ми одружились і він став зовсім іншим, треба йому усе говорити зроби це...., принеси це......,допоможи...,а тепер говорить, що я нічого не роблю і нічого не вмію, а мене це так дратує. Ось читаю інші дописи всі хвалять, а я не маю чим, лише один негатив, не знаю чи на довго вистачить!:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

11. Lacy

Lacy New Member

Хотела высокого, бородатого и с миролюбивым характером-такого и получила,правда, получила его только во втором браке!!

12. Valeria

Valeria New Member

Так,отримала.Безмежно рада цьому,люблю його дуже сильно.Ми разом вже майже 10 років,з яких-майже 5 одружені.

13. Anchous

Anchous New Member

Як каже моя мама "Я любила високих і чорнявих, а вийшла заміж за твого тата":xaxa::xaxa::xaxa:
    Так і я... Хотіла високого і кремезного, а маю - середнього зросту і худого:girl_blum: Але не шкодую анітрохи! Розмір, як то кажуть, не головне:mocking:
    Хотіла, щоб на руках носив - він і носив... поки не набрала під час вагітності лишніх 30 кг:blush:. Тепер не носить - боїться, щоб пупець не розв"язався :lol::lol::lol:

14. Fechka

Fechka Member

Я мріяла про принца...:girl_in_dreams: Такого високого, красивого брюнета з карими очима.., а вишла заміж за невисокого, світленького, сіроокого але дуже привабливого хлопчину....:girl_claping:
    Він- уважний, чуйний, терплячий, милий ... він мій...ще з дитинства молилась (так вчив татко) аби Господь подарував мені доброго і здорового чоловіка... Таки маю - ЙОГО:girl_in_love:!!!

15. Sitara

Sitara Active Member

Я дуже мріяла мати чоловіка схожого за характером на маминого брата, тобто на свого дядька.:girl_in_dreams: Дядько для мене був ідеалом! :cowboy:А тепер думаю, шо маю ще кращого! Навіть колись підпис на форумі використовувала "Я шукала чоловіка з яким зможу жити, а знайшла такого, без якого жити не можу...":girl_in_love:

16. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Коли була молода/мала,то хтіла, шоб майбутній чоловік був симпатичним і гарно вдягненим (часи тоді були скрутні). Такого і отримала, правда, окрім "симпатичності" і купки гарних лахів у шафі, були присутніми і такі риси, як деспотизм, обмеженість, схильність до випивки:girl_devil:
    Потім помудріла, і захтіла, аби другим обранцем був серйозний, порядний і навіть трошки забезпечений чоловік. Коли такий в мої сіті не потрапив, бажання змінились - бажала, аби був просто порядним і розумним...не було і таких! Пройшов час, самотність забембала...Захтіла просто чоловіка!!! Аааааа...нема! Навколо - "водітєлі діванов":suicide:
    А коли "забила" і забула, з’явився...! І чоловік (справжній!), і забезпечений, і високий, і стрункий, і американець...от воно шо значить "сбича мєчт":radist:
    І ще...колись, в отрочєстві, була ледь не закохана в актора Олександра Збруєва...пригадую перше побачення (ми на сайті знайомств познайомились)...стою біля Грушки - глип, йде Збруєв!:khomyak: А єта був він, мій принц! І шо з того, шо він часом прикрий, шо він прівєрженец ідеального порядку (пригадуєте фільм "У ліжку з ворогом" з Д. Робертс? - так це про нього), шо пиляє мене інколи, але водночас і ніжний, і щедрий...от така я тепер щаслива!:xaxa:

17. Valeria

Valeria New Member

Отримала те, що хотіла. Симпатичний, добрий (деколи аж занадто), спортивної тілобудови, спокійний (на відміну від мене), працює ( а не лежить на дивані), і ще ціла купа позитивних якостей. Насправді, принца ніколи собі не малювала, тому не була зациклена на чомусь конкретному.

18. Julia Poll

Julia Poll New Member

Колись мріяла про ідеального зі всіх сторін: красивого, розумного, любив мене сильно-сильно. Маю того, кого хотіла, хоча зрозуміла це зовсім недавно, бо десь прочитала фразу: "Люби мене тоді, коли я найменш цього достойна, бо саме тоді я цього найбільш потребую". А мій чоловік мене любить і підтримує завжди, постійно уважний і турботливий - саме це робить його красивим і розумним в моїх очах. Ще в нас багато спільних інтересів, що додає йому додаткових балів :girl_dance:

19. Sela

Sela New Member

Коли мене просили розповісти якого коханого я хочу, то я уявляла високого брюнета з зеленими очима, розумного і з почуттям гумору. По опису все збігається, але картинка зовсім не така:)) Та насправді головне відчувати кохання, пристрасть, повагу до своєї половинки, а вигляд не має ніякого значення.

20. siriuska

siriuska Member

а я із початку хотіла,сама незнала чого,потім взнала що хочу,та всьо щось мені було не то і не то,пройшли метелики в голові,хотілося просто,щоб кохала і була коханою,а не тут то і було,відпустила я свої мрії на самотік,і все вийшло,правда він трішки не такого росту,як би мені хотілося,але людина розумна (інколи аж занадто),одним словом то любов.