чи можливо кохати двох?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем samaPoSobi, 5 Березень 2013.

1. Divchinka

Divchinka Well-Known Member

Ми говоримо) Вірніше, говорили місяць тому, все вияснили, зараз спілкуємось нормально, парктично, як раніше.

Дякую за запрошення, до Львова нам надто далеко і зараз неможливо.

2. marianast

marianast Well-Known Member

У вас дуже чітко сформована позиція, не виглядає щоб ви в чомусь вагались. Зі сторони виглядає, що справа не в іншому чоловіку, а в вашому. Просто на фоні яскравого і чуттєвого мужика, ваш муж сильно програє. Ну але то точно в іншу тему, бо коханням до двох тут не пахне.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Divchinka

Так, він програє, але це не озанає, що він (чоловік) гірший. Тим більше. що ту людину я не знаю так добре, як свого чоловіка. І знову ж таки повторюю: до цього випадку мене все влаштовувало, я пишалась своїм чоловіком.

4. Skifia

Skifia миється в бані

Або тема фейк, або Дівчинка таки не стала по- справжньому мудрою жінкою (не зважаючи на "довге сімейне життя і наявність двох дітей", як пише цей анонім:girl_crazy:). Тут вона писала про численні зриви, скандали, тому однозначно шкода чоловіка, і треба памятати, що у вміх є своя межа. Про жінку воїна вона здогадується, щось додумує, словом людина тішить себе ілюзіями. А сам прикол, що вона писала вище "Я хочу щоб він (себто воїн) визнав, що мене любить і скучає, що у нього теж почуття є до двох":girl_impossible: Ага - сщас)) Виглядає що він просто мудріший за вас. В будь-якому випадку там є над чим працювати:girl_yes2:

Останнє редагування: 18 Травень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 3
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  5. Ari

Ari Well-Known Member

справа не у чоловіку, а у чоловіку+дівчинка, з самого початку було закладено фундамент, на якому і вибудувались ті стосунки, які є зараз наявними.
    та чого не можна, він же ваш чоловік, а не друг, якого ви образите, і він від вас може відвернутись, власне недомовки і доводять до подібних ситуацій.
    так дізнайтесь про нього більше, бо гра нечесна про чоловіка знаю все, а про воїна "+" які вас збивають з толку.

6. Orman

Orman Модератор-бомба

ой, та можна. "все мені можна, але не все корисно". Можна любити двох і розлюбити теж можна. Головне не переплутати кого треба розлюбити.
    Якийсь реально рівень розмови підлітковий люблюнімагу і винічогонерозумієте

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  7. Divchinka

Є речі, про які неможливо розказати, та й чи варто, судячи з того що тут надто багато праведних чи принаймні, таких, які намагаються такими здаватися, бо завжди можна використати шанс піднятися за рахунок когось?

Я дізнаюсь в спілкуванні, в друзів. мені самій цікаво чи насправді бувають такі люди (настільки правильні) в житті, чи це обман або я чогось не знаю.

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Втікаю звідси.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  9. Ari

Ari Well-Known Member

а ви спробуйте, тоді дізнаєтесь варто чи ні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Margarett

Margarett Well-Known Member

Ви знаєте оце народ всякий буває.

Цікавий взагалі трафунок. Хочу сказати, що от для мене така ситуація - типу все ін-клюзів (діти, /суперовий хоч не горячий/ та супер-чоловік і взагалі ми живемо нормально) в плані сімейного життя і тут воїн (геракл нашого часу, людина яка говорить зирканням очей, бо то й розмов не траба, глянув і життя перекрутилось) на горизонті, вроді горячий (але точно не знаю...) = мусить бути переоцінка цінностей життєвих, яка виливається у дії, не слова, а саме дії (то є скандали, зради, розмови, вияснення стосунків і там і тут, ін. уклад життя, розлучення, нове життя). Тобто перекреслюється частина звичного буття і це все не може не вилитись у щось більше ніж траскання словами на клавіатурі в повній анонімності всіх сторін. Вам не тут треба шукати відповіді, а в собі, в свому житті, якщо дійсно уся ця історія не є фейком, а в першу чергу фейком для вас, бо може той хлоп-солдат нічого аж так і не мав на увазі, коли ви балакали, а просто від втоми перебування без сім"ї, дому і взагалі у важких умовах , просто щось там сказав зайвого. (людина може вже не раз з життям прощалась та й занесло його) А ви як жінка, можливо в ту хвилю були найчутливіші, прийняли то все до серця. Ще якась добра українська душа вам наплела про його дружину басні, що вам додало впевненості ніби ж то він може вас крепШе полюбити ніж її, з якою має діти + нажився далеко не один рік (так зле йому видать було!) і ви щось трохи сплутали поняття і почали самі оту гру (з своїми почуттями і думками), яку все одно треба закінчити. Як це зробити, то вже ви самі мусите знати ?
    І ще не всі чоловіки (точно так як і жінки) є в сімейному житті "ураганом Катріна", то не всім далеко і треба. Може вам того й не треба було ніколи ?! Зрештою шлюби укладаються на небесах і як то кажуть ПОДЛОК-ВЕДЛОК, Бозя знає кого з ким парувати... Просто подумайте над цим.
    А ще подивіться фільм "Зависть Богов", трохи про ін. час там йдеться, але суть яка ?!
    Думаю любити двох на раз - неможливо, можливо зайти в перехідний стан.... між почуттями або ж геть не любити нікого !

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  11. Divchinka

Загалом трохи "утріровано", але суть є)
    Я і не шукаю ту відповідей, хоча цікаво було б почути якщо в кого були подібні переживання. Та вже зрозуміло, що якщо навіть і так, то тут цього не напишуть, бо всі всіх знають)))
    Собі я вже на все відповіла, або майже на все.
    А виговоритися потрібно було, та й вам, судячи з усього, тема сподобалась)))) Інакше просто б проігнорували))

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  12. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

13. Orman

Orman Модератор-бомба

--- дописи об"єднано, 18 Травень 2015 ---
    певно що сподобалась, в нас і тема підходяща є куди потім таке носять.

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я не розумію одного, невже якщо хтось випадає з рамок форуму, то відразу троль, флуд, фейк?
    Так, ми всі тут конче пУрєдні дами))) і ми того не розуміємо, а якщо розуміємо, то не скажемо, бо, є частка правди в словах автора затії, всі всіх знають, ну, як не всі, то майже всі, а ше родичі читають іт.д., і для більшості то фу, фе, бе і тому подібний, але людина має право писати що хоче,, незалежно від того, вкладається це в чиєсь розуміння, чи ні. І вона НЕ шукає підтримки, як мабуть і поради серед нас, їй просто важливо вислухати думку, може шось для себе зрозуміти цим самим хоче, або самому Богу відомо для чого цій жінці оприлюднення свого потаємного. Але реально, якшо комусь та тема конче не приємна і не зрозуміла, то для чого самі то все роздуваєте, висміюєте, ну і решта? Можна ж просто не відписувати і ця "ісповєдь" заглохне сама по собі.
    --- дописи об"єднано, 18 Травень 2015 ---
    Реально, тут Вам НІКОЛИ того не напишуть, хіба в ПП, або хіба людина від 0 до 10 дописів.:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. shparynka

shparynka Well-Known Member

Жанна озвучила мою думку))) я не наважувалась писати, взагалі тяжко мати одну правильну думку на все, а на таку ситуацію тим більше. Дівчинка заслуговує поваги, що намагається розібратися у собі, і не робить гарячих кроків. А деяким не варто засуджувати, бо життя довге, і ніхто не знає, чи не трапиться щось подібне у їх власному житті.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Уважно ще раз перечитала всю цю історію від початку. З самого початку дзвонив багато і часто сам Воїн, так? Все-таки то не дуже гуманно з його боку - пробуджувати почуття в заміжньої жінки (ну хіба би не знав про це) частими дзвінками і відвертими задушевними розмовами.. Що-то ті чоловіки з нами роблять.. А тепер може й не здогадується, до наскільки сильних і сумбурних почуттів вас довів. Не робіть різких і необдуманих кроків. І спробуйте дійсно на якийсь час обмежити спілкування, щоб побачити це все "зі сторони".

17. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Якщо без подвійної моралі, то хіба не було порад, і на загал, і в карму: що давай ворушись. Якось так; але людину не цікавить конкретика, тому я маю свою думку ще з 3 чи 4 допису Дівчинки, що це
    або" іже с німі".
    І ніякі ми тут не "пурєдні", хлопів "забиваєм", по п*ятницям бухаєм, і "рагулюємо" по троху.

• Смішно Смішно x 2
  18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

19. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Нє, Жанн, не можу з тобою погодитись. Тут не про випадіння з форуму, а про тупий развадняк: а придумаю я історію, а заодно перевірю, чи правда, що на форумі всі злосні і пуредні.
    Мені по барабану, що думають про мою порядність чи непорядність. Але якщо я пишу чи прошу поради, то не видумую фейкову історію, а пишу реально так, як є.
    А так
    Тому потім не виникає в мене проблем: "А одна баба сказала"...

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

В моїй голові тоже часто "дебет з кредитом" не сходиться:girl_crazy: і в поступках буває проскакує, тому я перш ніж буркати, починаю з себе і тоді все стає на свої місця.:girl_yes2:
    Я тоже багато чого не розумію в тому, що пише форумлянка, але то не означає що це все муть і тролізм...
    Іра, то зовсім не з тої "опери"...:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3