Чи можливе життя з батьками після одруження?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Inka Blond, 26 Жовтень 2008.

1. kraplynka

kraplynka реалістка

Відповідь: Чи можливе життя з батьками після одруження?

Ага, знаю таке. То виглядає так - кожен має окремий холодильник, іноді пральку, окремо у виділені години готує їсти і тп. Може такі відносини і є неконфліктними, але чи то добре і приємно так жити? Ну або наче домовилися, що я це роблю по-своєму, так. Але ви знаєте, що іншій стороні це не подобається, і саме усвідомлення того, що наче є домовленість, але розбіжність невирішена - гнітить. Хоча може є люди, які вміють абстрагуватися до пофігізму, тоді так буде ок.

• Подобається Подобається x 1
  2. Raven

Raven Мама малятка

Нєа, холодильник один і бухгалтерія спільна. Просто нормально спілкуємось і обговорюєм проблеми. Є таке, що шось трафляє, сім'я - не монастир.

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

З власного досвіду, то абсолютно не вирішує проблеми...
    Висновок в мене один- окремо і тільки окремо, принаймі для мене і на мій характер.:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. kraplynka

kraplynka реалістка

Головне, аби сім'я не стала прохідним двором - коли туди лізуть всі кому не лінь. Якщо у вас все гарно налагоджено - то супер. До речі особливо стосунки загострюються з появою дітей, щодо вихованні, режиму, лікування і всього решта яких у різних поколінь завжди! свої погляди. Якщо в цьому відношенні вдалося досягти розуміння - то удвічі супер.

5. Raven

Raven Мама малятка

та є, але всі вже в курсі, що в мене свої погліди на ситуацію, радити - просю, а керувати не дам
    спочатку троха обіжались, зараз налагодилося
    на усьо тре час, час і розуміння
    нас багато, у всіх свої справи і бзіки - то теж тре брати до уваги

6. kraplynka

kraplynka реалістка

ще терпіння і дуже міцні нерви. Якби у вас був вибір/можливість - жили б з батьками? Тобто для вас особисто переваги спільного життя з батьками є більшими, аніж життя окремо?

7. Raven

Raven Мама малятка

я за то, але коли варіантів нема, можна досягти якогось компромісу

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. kraplynka

kraplynka реалістка

Так от власне до того я вела. Що співжиття є реальним у 90% випадків за умов, що обставини змушують. Тоді нічого іншого не залишається крім пристосовуватися одні до одних. Але це аж ніяк не якісне життя нашої мрії, коли переваг більше, аніж недоліків, правда? :)

9. ultra

ultra Well-Known Member

А мені з батьками добре жити, не лізуть в нашістосунки, з дітьми допомагають, ще й бабцямояпостійно вдома. В принципі,в нас не було іншого варіанту киди йти жити, тому можливо, звиклось до того що є (вже 4 роки минуло). Звичайно сварки чи суперечки є, але то все дрібниці.

10. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

От задовбало і все :ireful:
    Тато не працює, мамка теж на пенсії - один чоловік мій працює, але ж то фігня для них.
    Приходить чоловік з роботи голодний, а тато з фітнесу в один і той самий час - і одразу робиться черга на кухню.
    Ну блін, та хто ж більше голодний???
    Мій же з роботи, а не з фізичних вправ, невже не можна почекати, поки чоловік хоча би каву собі зробить.
    Вже не раз було, що він голодний сидить і чекає, поки батя собі салатік якийсь варганить :girl_devil:
    Ну, реально, ЗАДОВБАЛО це все.
    Хочу жити окремо!!! Але чи то в нашій державі?
    сама знаю, що заробити в нашій країні собі на окреме житло (не винаймати) - це повний капець і велика нереальність. :girl_impossible:
    Не кидайте в мене тапками, просто купа всього + ще й така дрібниця, яка дратує :sad:

11. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Ми живемо з моїми батьками, вживаємось добре, хоча я недумала що чоловік так довго витримає (з його то характером)...але задовбує все мене часом. Хочеться жити самим (надіюсь ще трошки і мрія здійсниться.:girl_tender:)

12. Іра Калушка

Іра Калушка Well-Known Member

Коханий вже зробив мені пропозицію)) Чекаємо з весіллям тільки тому, що не можемо визначитися з тим, де будемо жити.... Моя мама колись сама була в невістках, тому категорично проти того, щоб така доля спіткала і мене.... В нас обох хати такі нічого, я вдома майже сама (брат закордоном, повертатися не збирається), він - сам. В мене тут робота стабільна, але низькооплачувана, в нього - там, неофіційна, тому нестабільна, але високооплачувана..... Мама коханого померла, тому як такої свекрухи в мене не буде...... Страшно кинути роботу, бо тяжко мене пропихали, ще й цього року трошечки на підвищення пішла.... Там, як таких перспектив, не бачу...... Ми поки що віджартовуємось обоє, але скільки можна тягнути? Комусь таки прийдеться пожертвувати :girl_nea:

13. olenjatko

olenjatko Well-Known Member

Жила в невістках 7 місяців, ніби не конфліктували, але мені дуже важко було, постійно з чоловіком сварилася, але головне, що я не мала права навіть голосніше крикнути, як зразу батьки прибігали до нас. Тому я мовчки терпіла і плакала в подушку;-( але коли вибралися на свою квартиру, то можна сказати, як на світ народилася:)

14. olenjatko

Єдиний плюс в невістках, те що була худюща, а як перебралися, то зразу поправилася

15. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

я пожила і з свекрухою і з мамою, шо там, шо там по року. Висновок категоричний: Окремо!
    Свекруха, занадто лізла в наше життя, могла в кімнату до нас завалити, коли сварились і п'ять копійок своїх всунути. Постійно крутилась в кімнаті і заглядала що я роблю в комп'ютері. Я на балкон вийшла, та за мною, відразу шось їй там треба, а на рах. їди, то вообШе дурдом, мене аж трясло коли ми разом на кухні були. І те роби так, а те так:ireful1: там не став, то не чіпай...
    З мамою все з точністю до навпаки), вона взагалі не пхалася в наше життя. Я постійно чекала від неї допомоги, якогось розуміння, а виявилось навпаки. Так помінялось життя з батьками до одруження і після(
    Одним словом і так було погано і так. Постійні сварки з чоловіком, то через його маму, то через мою. Побут з батьками нас так згриз шо ужас. Почали жити окремо, все стало на свої місця, ясно, що сваритись не перестали, як без того:o але дихати навіть легше стало.
    Всі ми люди і кожен зі своїми фйолами, рано чи пізно, всеодно шось вилізе, як би мирно не жити.

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

А тепер всі так любимось;) на відстані, один до одного в гості їздимо і всім добре!

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

16. olenjatko

те саме) тільки моя свекруха, так, для виду, постійно казала: та шо ти, та йди ше поспи, та я сама зроблю, всьо мені з рук виривала, а сама аж пищала, щоб я їй помагала, шоб потім похвалитися перед кимось. і так кожного ранку. думаю, що якби вона справді не хотіла моєї допомоги, то хоч раз би звечора сказала: завтра зранку не вставай, я сама приготую сніданок)))

17. Lambada

Lambada Member

все-таки молода сім'я має жити окремо.
    Тоді всі милі, добрі, дружні.
    Все-таки кожен хоче свого власного простору - і батьки і діти...
    Тому таке життя можливе, але якнайкоротше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. Exodus

Exodus Member

будет капец, вашим родителям тоже очень сложно будет и ему , это нужно быть пофигистом полным , чтоб ужиться, лучше снимайте самую задрипанную и маленькую квартирку в глухом районе , но отдельно .

19. raspberry

raspberry Well-Known Member

Не обов'язково, всі люди різні і не факт, що не вживуться. Зі свекрухою я б не змогла жити, бо вона дуже до всього лізе, а от з моєю мамою все ок. Вона постійно на роботі, чоловік теж, бачаться хіба на вихідних, а дні, коли вони вихідні одночасно бувають рідко, то ж конфліктувати їм нема коли. А я знаю свою маму і сприймаю такою, яка вона є. То ж мені з нею теж комфортно.
    Але безумовно, що якщо є можливість, то

20. MariaGam

MariaGam New Member

Поживши 2 роки зі свекрухою,реально хочеться вже лізти на стіну!За той час наші стосунки так зіпсувались,що я би вже навіть розвелась з чоловіком тільки б не бачити його мами ніколи!