Чи можливе життя з батьками після одруження?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Inka Blond, 26 Жовтень 2008.

1. StuMarta

StuMarta New Member

Відповідь: Чи можливе життя з батьками після одруження?

Я незнаю!Я вже 5 років живу з Чоловіком окремо колись жили і з моїми батьками і з його А зараз окремо !!!Не уявляю як би я зараз жила з кимось!Я вважаю що краще жити *ОКРЕМО*

2. amandi

amandi New Member

дiйсно краще жити окремо!!!! я вже рiк живу зi свекрухою, не скажу що зовсiм погано але не так як би хотiлося, хочеться бути самiй господинею в домi нехай це буде хоть маленька кiмнатка но зато я буду знати , що вона моя i я можу робити ,що захочу i як захочу!!!!! А то так все не так, не так зробила, або нашо ти то робила, не зробила, то вже каже чого не зробила i сама не знае шо вона хоче, а ще дуже хочещоб все було так як вона хоче, пiсля мене все переробляе..... я мовчу бо не хочу сваритися, але незнаю чи надовго мене вистачить!!!!!
    так що краще жити окремо щей до того коли молодi!!!!:girl_smile:

3. Музик

Музик Мартуська

відповім так - в мене свекруха - не претензійна зовсім, цікава, розумна і з нею можна говорити про все, свекор трошки специфічний, але то терпимо. мама і сестра моя - теж би проблем не створювали, а від батька я якраз втікала в першу чергу - сильно задовбав, то було дуже тяжко.
    жити і з тими і з тими було б можливо, якби не було іншого виходу, але на щастя я не знаю що це таке, жити з батьками, ми зразу жили окремо. я дуже рада цьому.
    до всього звикається, але після того, як ми попробували жити окремо - було б неможливо

4. pyzurj

pyzurj New Member

звісно, що в ідеалі - всі молоді пари хочуть жити окремо.
    та не завжди виходить так, як ми собі плануємо. іноді заради того, щоб отримати те, чого хочеш - треба і потерпіти :girl_yes: або ж пристосуватись. не сприймати то як кару, а насолоджуватись тим омріяним щастям - щастям бути разом з коханою людиною.

5. Agrafka

Agrafka Member

Звичайно ж жити окремо від батьків є краще для молодої сім`ї. З чоловіком після одруження живемо окремо, винаймаємо помешкання. Так добре відчувати себе повноцінними господарями. Але якщо жити окремо немає можливості, то вважаю, що необхідно мати власну територію у спільному помешканні, яку ніхто не вправі порушувати без Вашого дозволу. І не гріх, якщо в дверях кімнати з`явиться замок. Рідні повинні це розуміти. Найважче мені було б ділити спільну кухню.

6. agalinka

agalinka Active Member

Ми після одруження жили окремо, народили синочка і коли йому виповнився 1р ми переїхали до батьків, вони хороші люди, але чим більше з ними живу, тим більше переконуюсь, що краще жити самим :)

7. Vitusja

Vitusja Well-Known Member

Життя з батьками після одруження звичайно можливо, проте важко. Я за 4 роки зрозуміла що просто треба оцінити шалену різницю у віці і у поглядах, і не намагатися цю різницю стерти. Навчилася мовчати, щоб уникнути конфлікту, пропускати повз вуха те що вважаю безглуздим. Найгірше в такій ситуації те, що життя з батьками чоловіка, все частіше починає викликати конфлікти між нами. Бо коли доводиться мовчки вислухувати всі докори, то потім необхідно кудись вихлюпнути весь негатив. І перепадає чоловікові.

8. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Бажано жити окремо, хоча в рідкісних випадках, я навіть знаю один приклад-навіть приємно жити разом. Це залежить від багатьох чинників, наприклад-хто де працює в сім"ї, які уподобання в людей. А коли є маленькі діти, чи 1 дитина, то навіть дуже корисно жити з кимось з батьків. В багатьох сім"ях саме бабусі чи дідусі гуляють з малими, водять в садік, школу та й купа інших обов"язків допомагать виконувати.

9. Merry

Merry Well-Known Member

Жити з батьками можна. Все залежить насправді від тих самих батьків. Таких, які не втручалися б в сімейні справи молодят, насправді знайти важко.

10. dasha

dasha Well-Known Member

Власне не знаю чи в багатьох, бо практично у всіх моїх знайомих бабусь і дідусів поганою мітлою не заженеш до внуків, а приходячи до коліжанок і слухаючи "прелести совмесной жизни" я тішусь, що ми живем тільки втрьох. Звичайно є чудесні вийнятки, але окремо простіше і легше на голову.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Знову ж таки в окремих і навіть дуже рідкісних випадках. Бо знаю багато ситуацій, де бабусі, чи дідусі нагло виправляють батьків зі своїми савдеповськими порадами щодо виховання чи харчування малюків, тай як може розвиватися дитина слухаючи, що її мамі, чи татові постійно вказують, що вони зробили не так. Сподобався уривок із серії "Вороніних", коли внучка намалювала на картинці тата з мамою маленьких, а бабусю найбільшу аргументувавши це тим, що "бабушка главнєє всєх".

Останнє редагування: 13 Квітень 2011
  12. OrxIdea

OrxIdea New Member

Ми живемо зі свекрухою, теж класна людина! Але інколи я просто не витримую того спільного існування... от не знаю, що робити, постійно втікаю з дому, на прогулянки з дитиною і тд...
    Ну хочемо жити окремо, але не можемо лишити батьків одних. Свекруха одна і моя мама одна. І що тут робити?
    Може, в когось є досвід?:girl_sad:

13. innamorata

innamorata Well-Known Member

Перечитала я цю тему, і можу сказати одне: скільки людей, стільки і різних життєвих ситуацій.
    По собі можу сказати, що все ж таки краще жити окремо, і нікому нічого не бути винним. Ми прожили рік на зйомній квартирі, потім вирішили збирати на весілля, і щоб встигнути до дати, переїхали в двокімнатну квартиру його батьків, бо тато живе сам, і одна кімната пустує. Можу сказати що не погано, з його татом в нас хороші стосунки. Якщо б була його мама, а вона за кордоном, то про такий переїзд навіть не було б мови.
    Щодо купівлі батьками квартири дітям, теж не однозначна думка. Воно ніби й добре, що все готове, але ІМХО, краще доробитися самим. А про вимагання чи ще щось таке подібне, то :eek: як взагалі язик може повернутися таке щось сказати.
    Моя мама, то моя найкраща подруга, і взагалі в нас із нею стосунки просто супер, і коханого мого любить як власного сина, але все одно жити разом не хотілося б, тому що в будь якому випадку втручання мало б місце, і воно б попсувало стосунки або в мене з коханим, або з мамою, однозначно, хоч може й не на довго.
    Так що, моя особиста позиція - жити окремо ОДНОЗНАЧНО КРАЩЕ.
    Зараз деколи ще сидимо і згадуємо яка в нас була прикольна квартирка, вся в нашому розпорядженні, і як нам там було класно жити... Сорі за оффтоп

Останнє редагування модератором: 22 Квітень 2011
  14. Alicia

Alicia Well-Known Member

У мене є тільки один приклад, коли життя з батьками можливе - це у мого брата з його тещою. Оскільки тесть на заробітках, то живуть тільки з тещою. Таких стосунків я ще не бачила! Про такі взаєморозуміння і взаємовиручку можна тільки мріяти. Вона молода, сучасна, але разом з тим дуже працьовита, у всьому допомагає подружжю, завжди знає, коли треба побути в своїй кімнаті, має багато друзів, класну роботу, тому нікого не гризе і не докоряє. Вони навіть разом ходять купувати речі, не раз чую, що теща допомогла брату вибрати джинси, сорочку тощо...А мій брат робить їй та дружині сніданок в неділю, часто квіти дарує...
    Одного разу вона так образилася на своїх дочок (у неї їх дві і з непростим характером), що сказала: "У мене тепер тільки одна дочка - Діма!" І таке буває...:girl_in_love:

15. Fast

Fast Well-Known Member

Щось тут я не докумекала... Ви що живете з обома!?:eek:
    І в якому сенсі не можете лишити батьків одних, по скільки їм років?
    Моя бабця після смерті діда (4 роки пройшло) не хоче ні до кого переїжджати бо у всіх є свої сім'ї, а їй уже 82 роки. Тільки дуже просить, щоб в гості приїжджали.

16. Mishel

Mishel New Member

Ми з чоловіком живемо в мене з моїми батьками. І все в нас прекрасно! Бувають звичайно якісь непорозуміння, але є великий плюс: мої батькі не влазять в наше життя - ні порадами про життя, ні на побутовому рівні.

17. SimaSS

SimaSS New Member

Если родители толковые, то наверное это счастье жить одной большой семьей. Но у нас так не выйдет, поэтому живет отдельно и очень этому рады.

18. ursula

ursula New Member

ми спочатку жили разом і мої батьки чудово розумілися з моїм чоловіком, та я переживала як моя мама буде лагодити зі своїм зятем, надиво все було добре...а тепер ми живемо окремо..:girl_cool:

19. Agrafka

Agrafka Member

У кожного має бути свій життєвий простір, куди ніхто не буде втручатися. Вважаю, що жити необхідно окремо від батьків. Ми так зробили одразу після одруження. У мене і чоловіка чудові батьки, у нас хороші з ними стосунки, але коли на одній території живе дві а то і три сім`ї, то і стосутки можуть попсуватися. Мої батьки спершу пропонували жити у них, а зараз самі розуміють, що так як ми вирішили є краще для всіх.

20. fotynasop

fotynasop New Member

Ми після одруження трохи жили з моєю мамою. Потім в силу певних обставин переїхали до свекрів. І можу сказати, що нам з батьками пощастило. Нам добре було і біля моєї мами і тепер біля батьків чоловіка. Звичайно хотілось би жити окремо, але зараз, поки я приїжджаю з роботи вечеря готова, всі речі випрані (свекруха на пенсії). А якщо б сама це все робила, то було б важче (не смертельно звичайно, але важче).