Чи можливе життя з батьками після одруження?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Inka Blond, 26 Жовтень 2008.

1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Чи можливе життя з батьками після одруження?

А що робити, як нема іншого виходу? Не кожен може собі дозволити винаймати квартиру, чи тим більше купити власну. От і доводить жити з чиїмись батьками.

2. Yarmila

Yarmila New Member

особисто я категорично проти життя з батьками!!! а в моєму випадку зі свекрухою!!!! :suicide: (за винятком ситуаціїї хо хтось з батьків хворий і потрібен догляд) і ще я розумію що у великої кількості пар є проблеми з житлом...(((((((((((((((
    не даром у Біблії є слова:
    "І сказав: Покине тому чоловік батька й матір, і пристане до дружини своєї, і стануть обоє вони одним тілом, тому то немає вже двох, але одне тіло. Тож, що Бог спарував, людина нехай не розлучує!" (Матв. 19:5-6)

словом як ще кажуть на кухні 2 хазяйок бути не може і тд....
    я щаслива людина що маю власну квартиру!!!:girl_blum:

3. Azza

Azza Member

Ну і що, в мене теж пустує двокімнатна квартира, а я всеодно мушу жити у свекра, тому що ми з чоловіком не можемо його залишити самого:girl_sad:. ви навіть не уявляєте, як це, коли тебе мужик вчить правильно їсти готувати і доглядати за дитиною:suicide:. Хоча з його слів своїх дітей він ніколи не виховував.

4. Yarmila

Yarmila New Member

а чому ви мусите з ним жити??? він хворіє?
    можу собі уявити....((( я думала що тільки свекрухи такі бувають....

Останнє редагування: 9 Грудень 2010
  5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

до речі, в такому випадку, якщо є можливість, краще забирати до себе, а не переїжджати до батьків. Фактор "господиня в себе вдома" дуже суттєвий.

6. Azza

Azza Member

Ніхто нічим не хворіє, хіба що на голову, і я напевно потроху тоже. Пробували переїхати на Львів то моєму коханому поставили таку умову, що перти проти неї неможливо( умова - якщо поїде то всьо хатнє добро піде к чортам, бо тато пропє, а мама його не визнаватиме за сина, бо товін допустив,що так стиалось, а вона стільки років гарує, щоб в хаті шось робилось). І як проти такого попреш.

7. Wonder

Wonder New Member

свекруха у вас мягко кажучи "неадекватна"
    а у Львові вам є де жити?

8. amurka

amurka New Member

а в мене аж 3 хазяйки на кухні))) коли хтось є на кухні,то я туди страюсь непотрапляти,а то 3-тя світова почнеться))) а так то нормально живеться.а деколи і весело буває від того дурдому)
    так що життя з батьками не смертельне,але якщо є можливість жити окремо,то краще звичайно подалі))

9. Ука

як на Вас, так і Ви.
    це шантаж чистої води, а піддаватися на шантаж - завідомо програш.

10. Melinda

Melinda Active Member

Життя з батьками можливе, ми живемо вже 7 років і нічого, тільки у нас не квартира, а будинок. Тут звичайно терпіння треба ого-го, але і допомога з їх боку дуже суттєва, навіть те щоб посидіти з дитиною - то без проблем, а це дуже багато значить.

11. Wonder

Wonder New Member

чому ні, просто треба себе в чомусь обмежити, тай квартири є різних цінових категорій, тай потрібно все з нуля купувати, а тут на все готове...
    я вже 6 місяців живу у власній квартирі без дверей (кімнатних, в ванну і туалет) без нормального дивана і без шафи, перші 3 місяці навіть ванни не було (лише умивальник) ну і купа дрібниць
    + температура зараз 14-15 градусів в приміщенні (бо не змогли цього року утеплити фасад)

але до чоловіка батьків нізащо не повернусь, вистарчило перших 9 місяців там
    (хоч ніколи не конфліктували)
    але своє є своє :)

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

тай знаєте, в чужому домі навіть поплакати і то не можеш, всі зразу позбігаються

---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

це доречі дуже тяжко
    ну є таке що приходиш додому і так хочеться поревіти, а нема де :sad:

12. Azza

Azza Member

Є двокімнатна квартира, і толку ноль, хіба попреш проти всіх!!!!
    Пробувала перти, в результаті свекруха питалась у моєї мами, як це у 21 рік можна бути такою нервовою, бо вона також терпіла, але речі ніколи не збирала щоб кудись переїхати. а здавалось людина яка була в такій самій ситуації мала б зрозуміти. І в результаті вийшло, що я істеричка знервована.

13. Holly

Holly Moderator

ага, очевидно нам потрібно перестати їсти, бо і так економим на чому можем
    Це що, типу до батьків на все готове? Тут ви помиляєтесь. Була б моя воля, я все в квартирі змінила. Але хто нам дозволить?

14. Ука

Якщо є взаєморозуміння з чоловіком в тому питанні, то що "вийшло" в чиїсь уяві мене б найменше хвилювало. Але це не повинно бути спонтанне рішення на емоціях з показовим пакуванням речей, а виважений обдуманий крок, і спокійне виконання.

15. Wonder

Wonder New Member

якщо ви так вважаєте, то не так вам вже погано живеться з батьками (просто сама так колись відповідала)

е
    ви просто не зрозуміли мене, в батьків є всі необхідні кухонні речі (декілька каструль, сковорідок, тертки, мясорубка, посуда), ванна, телевізор і тд

16. Holly

Holly Moderator

Життя з батьками можливе, але не таке, яке б нам хотілося. Я вже не звертаю уваги на не так стала, не так зробила, не так зварила, не так поприбирала, не так дітей виховую. Мені головне чоловіку і дітям підходить. Я тішусь, що фінансово ми ні від кого не залежим і ні на кого не розраховуєм, і тим більше не вимагаєм.

17. Wonder

Wonder New Member

якщо це чоловіка батьки, а він не пробував з ними поговорити?
    або ви пояснити, що всьому є межі

18. Holly

Holly Moderator

та то не початок, вже 4 роки живем з батьками чоловіка. Але кажу, я не звертаю на те уваги. Свекруха в мене хороша, просто має свою думку і не хоче змінювати, навіть якщо думка не правильна.

19. Wonder

Wonder New Member

а живете лише ви з дітьми і чоловіка батьки?
    і надіюсь в окремій кімнаті?
    а ваш чоловік єдина дитина?

20. Azza

Azza Member

В мене це виваження кроку тривало 1 рік, а спокійне виконання 1 годину, а тепер сиджу і чекаю наступного тупого поступку свого свекра(чи то день, чи то рік) для того аби знервуватись, виплакатись і пакувати речі, які знову розпаковуватиму.

---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Я в аут:8:і, Holly:girl_angel: де ви берете сили і нерви так терпіти, і не звертати уваги поділіться секретом:girl_tender: