Чи можливе життя з батьками після одруження?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Inka Blond, 26 Жовтень 2008.

1. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Відповідь: Чи можливе життя з батьками після одруження?

От і я собі задаю це питання :scratch_one-s_head:
    Але живучи з батьками, господинею точно не стану))) Скоро в нас дитинка появиться, тому блищим часом на свої хліби (себто на квартиру) не підем, а тому дасть Бог день дасть Бог їжу, наперід не замислююся)

2. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

І ми живемо з чоловіковими батьками:girl_in_dreams: з одної сторони це добре, а з другої не можу так сказати...Хотілось би звичайно жити окремо, але зараз немає такої можливості нажаль.

3. talja

talja Member

Можливе, якщо вони живуть на другому поверсі! Та все ж самим набагато краще!

4. Редвумен

Редвумен Active Member

тут цікава стаття з журналу Кредо на цю тему:
    http://www.credo-ua.org/2010/04/21931

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дуже гарна стаття:girl_wink:і правдива.

6. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Нині мала розмову з мамою і вона вважає що нам не перешкаджає бо ні до чого не пхається, з її слів, але власне тим своїм не пханням всеодно ми чекаємо вибуху якоїсь бомби.

8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

9. olevitska

olevitska New Member

Звичайно, що в безвихідній ситуації, жити з батьками можливо....і це, мабуть, найкоротший шлях знайти з такої безвихідної ситуації ВИХІД!!! І тоді ви будете готові і зняти квартиру, і взяти кредит, і тд.

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А в нас власне навпаки, через той кредит який висить на нас і який шкода кинути і мучимось життям з батьками.

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ех, як я вас розумію:)
    Не при теперішніх відсотках.

12. Zymova

Zymova New Member

В мене є з чим порівняти, бо до народження дитини, ми жили окремо, а зараз з моїми батьками. Жити звичайно можливо, але окремо КРАЩЕ, хоч це і мої батьки. Але людина така істота, що до всього првикне :lol:

13. arison

arison New Member

Ясно що можливе, ми одружені вже 2 роки і живемо з моїми батьками дуже чудово.:girl_yes2:

14. kozochka

kozochka Member

Ми до народження дітей знімали квартиру, і з свекрухою були ідеальні стосунки. А от коли народилися діти, переїхали до чоловікових батьків, то тепер не життя , а мука, особливо коли дві господині на кухні.

15. Annabela

Annabela Happy Member

Все залежить від людей, від ситуації і від розміру житла! Але у мене особисто негативний досвід життя зі свекрухою. Після одруження ми жили у батьків чоловіка усього лише три місяці і майже весь цей час були сварки через усілякі дрібниці. А особливо неможливо вжитися разом двом господиням на кухні. У батьків вже усталене життя і правила, які на мій погляд безглузді. Але ж це на мій погляд - їм живеться добре і я рада цьому, але рада спостерігаючи з далеку і живучи окремо!

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ----------

к би ми жили в той час з моїми батьками, звичайно мені було би легше, але водночас чоловік не хотів би напевне вертатись до дому з роботу)))

16. miss HR

miss HR New Member

В нас таке саме, при кожній сварці...
    Рятує одне, що в нас трикімнатна квартира і в одній з кімнат ми можемо закритись і нас ніхто не буде рухати!
    Можна поспівчувати людям, які живуть в менших квартирах і з батьками, це пекло :sad:

17. puma

puma Well-Known Member

Можна поспівчувати людям, які живуть в менших квартирах і з батьками, це пекло

Маю знайомих у яких 2 дітей, живуть з батьками чоловіка. А недавно щей менший син привів невіску в хату. І всі вони живуть в 2-х кімнатній хрущовці.

18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

живемо з батьками вже місяць - політ нормальний:)
    в 1-кімнатній нас двоє з нашим шаленим котом, власне мама і хвора бабуся..
    нічого, минеться)
    зате як добре буде у нашій відремонтованій гарній хатці зїсти некорисної мівінки, напитись вина якогось-пива, запросити друзів)

19. SamKarter

SamKarter New Member

Можливе, але за умови, шо вам все фіолетово

20. talja

talja Member

Знайома фраза! Чомусь батьки завжди думають що на них світ тримається, можливо вони просто не хочуть дати цей світ трошки самим потримати!