Чи можливе життя з батьками після одруження?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Inka Blond, 26 Жовтень 2008.

1. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Відповідь: Чи можливе життя з батьками після одруження?

Все залежить від характеру людей. Я б не хотіла жити з батьками постійно, Але мені страшно їх не вистачає і я б хотіла шоб тих двох тисяч км таки не було між нами.

2. Emma Dia

Emma Dia New Member

Не знаю, як хто, а я вважаю, що молоде подружжя повинне жити окремо, тому що які б не були добрі батьки, але "допомога" та сунення свого носика у справи дітей явно лишні і до добра ніколи не приводять ( завжди виникають конфлікти, сварки, тріння). Зять ніколи не буде добрим для тещі, бо не пара для дочки, а невістка ніколи не буде доброю, бо вона не Така, як свекруха і так, як вона ( свекруха) робити ніколи не буде. ІМХО

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Воно то так,але в наш час з цим ой як важко.Купити житло вдається далеко не всім,а постійне життя на зьомній квартирі(особливо з дітками)-то теж не найкращий вихід.

З батьками,які люблять своїх дітей,жити можна.Інше питання,коли батьки зі всіх сил намагаються зруйнувати життя дітям.Хоча їх тут і батьками назвати важко...

4. Fast

Fast Well-Known Member

Як на мене то супер вихід

І в комуналці жити можна. Інше питання як?
    Переважно батьки таки люблять своїх дітей. І власне зі своєї великої любові і свого досвіду не дають "життя" новій сім'ї, а коли народжується дитина, ну то як не допомогти, бо ви ще молоді, то перша дитина і ви ніц не знаєте :)

5. Надька

Надька Well-Known Member

ми після весілля живемо в моїй однокімнаній квартирці окремо від батьків..... то добре... але коли в мене був сильний токсикоз то трохи було погано бо готувати немогла а чоловіка шкода було напрягати.. то завжди свекруха в суботу вечером приїде і там відбивних зробить чи ше шось... а якшо мені шось треба то все можу з нею порадитись..... а коли буде дитинка то незнаю як воно буде і де будемо ми... мій муж схиляється щоб жити з його батьками.... а мені і хочеться ( бо буде трохи легше) і колиться.... ми ше вирішуємо... до вересня ше далеко....

і зараз чоловік ( а він один у сімї) інколи загинає шо ми будемо жити з його батьками бо вони купили спеціально великий особняк у Скнилові і буде бльше місця ніж у нашій маленькій квартирі.... ось тут і починається дискусія - сварка.... з нами ніхто нерадився коли та хата купувалась.....і тепер його батьки все готують до нашого переїзду... хоч ше прямого питання нестояло.....

а я нехочу там жити..... ше може з мамою -свекрухою жила б , але не з його татом який мене дуже часто дратує і любить покомандувати і покричати... бо шось не то і нетак зробив.....
    ось такі справульки...

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Живу вже з півтора тижна окремо.
    Плюси: ніхто мені не каже як прибирати, коли.
    що хочу то роблю
    в чому хочу ходжу по хаті
    їсти готую що люблю я і чоловік
    можу посидіти в тишині і повишивати спокійно.
    Мінуси:от вчора була стресова трохи ситуація,чоловік на сповіді трубку не бере, нема з ким порадитись, то все одно дзвонила до мами.

7. Надька

Надька Well-Known Member

то треба привикнути, от я вже привикла жити спочатку сама, а тепер з чоловіком і коли приїжджаю в село в гості а там купа народу то вже витримати довго неможу тікаю у Львів щоб побути трохи самій.....

а у такі стреси можна і до подружки подзвонити..... може вони відчувають шо вам погано га?????:girl_in_dreams::girl_wink::girl_wink:

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мені здається, що це не проблема поганих ,чи хороших батьків, просто кожна сім'я має жити окремо,сім'єю, а не родиною.І батьки можуть бути дууже дорі і дууже любити своїх дітей та все ж побутове життя разом, невеличкі суперечки, за невеликою допомогою мами стають великими проблемами...

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Вона якраз вчора відчула і вчасно подзвонила. дякую!

10. Надька

Надька Well-Known Member

от бачите у вас для стресових ситуацій не тільки мама є але й друзі, а мамі незавжди треба дзвонити, повірте мене, бо їй буде не по серці шо Вам тяжко чи погано, як не як ви з нею прожили все своє життя....

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

То напевне тільки для вас.Я знімала квартиру і сповна відчула всі прелесті.Коли двоє працюють-то все нормально(не рахуючи вічних побутових проблем).А от як жити з маленькою дитиною в чужій квартирі,де не знаєш чого чекати завтра?Я вже не кажу про фінансову сторону,коли і так всі витрати лягають на чоловіка,а тут ще й плати за житло.

Я згідна,що сім'я повинна жити окремо.Але реалії у нас трошки інші.На всіх квартир не вистарчає.:girl_smile:

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та чому? Більшість тих батьків навіть не свідомі того, що роблять. Вони думають, що роблять УСЕ для добра своїх дітей.
    Після народження дитини ми жили рік із моїми батьками, й ще кілька тижнів із його, коли мої ремонт робили. Чесно вам скажу, що зараз я щаслива, що ми весь час будемо самі: і вагітність, і народження, і після народження. Це при тому, що в мене зараз (попередня вагітність була практично ідеальною) був токсикоз (чоловік сам готував) і мене часто нудило (та й досі піднуджує часами) від того, що йому готувала.
    Переїхати до батьків після народження дитини - це таки помилка, бо таким чином ви самі визнаєте, що нічого не знаєте й даєте їм прямий дозвіл на те, аби керувати вами й вашою дитиною.
    Крім того, народження дитини хоч і є великою радістю, це також є і випробуванням для сім*ї. Повірте, що інша сім*я вам не допоможе перейти проблеми й притертися в скрутний момент, а навпаки - відчуття загостряться.
    Уявіть, що чоловік вперше вам заперечить, чи просто заперечить, чи підвищить голос. Якщо ви в себе, то відреагуєте, як завжди реагували. Якщо будете в його батьків, спрацює думка "як можна так до мене при них?" - і вже лиш це загострить ситуацію, а далі буде ваша реакція, а далі його... а тоді ще батьки прийдуть помогти помирити...
    Нащо вам чужих мух до ваших котлет?
    Та які ж це мінуси? Це нормально. :girl_wink:
    Точно ВСЕ життя? :girl_wink:

Останнє редагування: 31 Березень 2010
  13. Emma Dia

Emma Dia New Member

Дай боже, звичайно, щоб у вас все було добре з свекрухою, коли будете жити разом,щоб нічого не змінилося, але я схиляюся до думки, що добра свекруха та, яка живе на відстані. Нехай вона буде хоч золота та обсипана діамантами, але подальше від мене і моєї сім"ї.

14. Надька

Надька Well-Known Member

ну всі її рок до заміжжя :)

15. Fiolka

Fiolka Загублений

Якими б добрими б не були ваші батьки і стосунки з ними постарайтеся жити окремо, і тоді у вас завжди будуть хороші стосунки. Я пишу з власного досвіду.:girl_sad:

16. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Наприклад я вже два роки живу з його батьками,i не так всьо страшно як ви то описуeтe:girl_in_dreams:Якщо його батьки хорошi то це наоборот краще.Завжди e опора,i допомога вiд батькiв:girl_in_love:Так що одружуйтесь i не бiйтесь нiчого.

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

а якщо ви житимете окремо то допомоги і опори не буде??? :girl_crazy:
    я жила і з Романовою мамою,і з моїми вже четвертий рік живемо. ні ті батьки, ні ті батьки ні разу не були причиною сварки, ні разу "не пхали носа" в наші стосунки, не намовляли нас одне проти одного, але я впевнена, що нам буде набагато краще окремо. там ми зможемо в повній мірі бути батьками (хто живе з мамою,той розуміє мене :) ), ми будемо однією сім"єю, одним цілим, вчитимемось довіряти один одному, підтримувати один одного в складних ситуаціях. та ще можна писати і писати.

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мені вже надоїло то спільне життя. Нині он муж на мене кричав що я не маю права ніде виходити з дому бо коли лишаю дітей на маму вона їх не пильнує а коли іду здому коли він є, щоб з малою посидіти, а старші в школі то зле бо я хати не тримаюсь а всюди лажу. Он і нема добра. Він злий на мою маму а зганяє злість на мені, знаючи що маю багато роботи сьогодні.
    А мама ніби не пхається але всюди є і щоразу так легенько ниє що в тебе хата непоспрятувана, в тебе балаган, ти дурницями займаєшся. Ну що мужові що мамі я погана. Мусять мене переробити на свій лад бо інакше не бачать сенсу життя. А як відгаркнусь то ходять обоє надуті що я їм завинила. Маю досить спільного життя.

19. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Додам свої 5 копійок до теми. Ми живемо з моїми батьками, і здебільшого всім задоволені :)
    Але хотіла розповісти інше. В мене чоловік не особливо був привчений до кухні своєю мамою. Заходить на кухню лише поїсти, причому знайти щось в холодильнику - це вже проблема, все має бути на столі. І треба кликати разів 3-5, щоб прийшов.

А мені дуже подобається, коли чоловік допомагає дружині на кухні, коли разом готують вечерю, коли він їй робить сніданок. І коли ми одружились і почали жити з моїми батьками, я вирішила, що в мене чоловік на кухню лише поїсти, бо моя мама на кухні тусується (а кухня в нас спільна). Тому, коли переїздили до Києва, я була вся в рожевих мріях. Ми навіть квартиру вибирали з огляду на те, щоб була гарна кухня, все начиння купували разом, і я все йому описувала, як він мені каву зранку робитиме в ліжко, і як ми вечерю разом будемо готувати. Він вроді був захоплений ідеєю. Проте сувора реальність поставила все на свої місця :) він кілька разів зробив каву (дуууже слабку, таку хіба щоб гарячого попити :) :) :)), але так в нас виходить, що він значно раніше на роботу виходив від мене, тобто мені ще тої кави не хотілося в тій годині. Тому ранкова кава якось отошла в нєбитіє.

А з вечерями, я довше не здавалася. Він тільки в телевізор втикне, а я вже волаю "ходи, будемо разом готувати вечерю"! То він приходив, з виглядом мученика щось там чистив, чи пив собі пиво, а потім одразу тихенько змивався, або дивився ТВ над моєю головою, причому за вечерею також :) :) так ніби на мене дивиться, а насправді вище.

Так я зрозуміла, що спільне життя з батьками не є проблемою. Тут глибше все значно...

20. Dimokl

Dimokl Well-Known Member

Одним словам - залюблюють до нєможлівості :)