Чи можливе життя з батьками після одруження?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Inka Blond, 26 Жовтень 2008.

1. Siania

Siania Love Life

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Ну, те що фірма солідна це хіба важливо для трудової...а для народження дитини не достатньо...

п.с. але якби не було...вирішувати тільки тобі;) Просто мама ж поганого не побажає...

• Подобається Подобається x 3
  2. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

Ну з вами ясно, а чоловік? Він-то "встав на ноги"? І що він каже на рахунок дитини?

3. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

чоловік працює зі мною на фірмі, перше казав що рано але тепер ні

4. Mokka

Mokka Well-Known Member

Але і хорошою фразу "народиш - з дому вижену" теж не назвеш...

Скажіть мамі, що скоро переїдете жити окремо, а тоді заведете дітей, але щоб вона не переживала - глядіти дитину будете самі, її нагружати не збираєтесь. Цікаво, що вона тоді скаже.

• Подобається Подобається x 7
  5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Вибачте, що грубо,але чому ви вирішили, що вам мають допомагати?
    Мама вам нічого не винна. Видно, у неї є підстави побоюватися того, що виховання онуків буде на ній. Дайте відповідь собі на такі запитання:
    1. Хто наразі оплачує комунальні витрати?
    2. На кому закупівля продуктів харчування та побутові проблеми?
    3.Наскільки часто ви звертаєтесь до неї за допомогою у дрібних справах?
    4. Хто займається щоденним приготуванням харчування на усю сім ю?

"Стояти на ногах" це ще не означає, мати пристойну зарплату для одягу-розваг.

П.С.: глянула на ваш профіль- ви ще зовсім юна дівчинка, мабуть, вашій мамі теж не більше 45 років- от і хвилюється.А чоловік якого віку?

• Подобається Подобається x 9
  6. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Карінчик, що ж це за мотивація така - завагітніти на зло мамі?

7. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

я не так виразилась, я не хочу зробити їй на зло за рахунок дитини, і щоб дитина страждала від цього, а хочу показати що ми справимось

• Подобається Подобається x 1
  8. Дана

Дана Well-Known Member

А ви впевнені що справитеся? Ви обоє працюєте, в декрет підете ви і відповідно вашої зарплати вже не буде в сімейному бюджеті, я не рахую допомогу на дитину вона практично піде на перші покупки для дитини типу ліжечка,каляски, памперсів одягу ну що ви буде вважати за потрібне купити. Надалі вам треба буде ваш дохід, вірніше дохід вашого чоловіка ділити на двох, на дитину перший рік буде державна допомога.А далі що плануєте робити після рочку дитині?Троє проживете на ЗП чоловіка? Чи Вийдете на роботу? Няню зможите оплатити? Є дуже багато ньюансів.
    Ви не ображайтеся що так про гроші багато мови - але вони є досить важливим фактором. Тим більше сімья ще дуже молода, так поживіть один-два роки, притріться один до одного.
    Хочете показати мамі що є досить самостійні - так докажіть, сядьте і поговоріть, скажіть що будете витрати по хаті(комунальні, харчі) ділити порівно і кожного місяця виділяйте певну суму на це. Покажіть що здатні себе забезпечити чи відкласти на певні потреби.
    Певним чином я підтримую вашу маму - поживіть, потіштися один одним, 20 років, це ще так мало, у вас ще буде час на дітей. Звичайно якщо так станеться і ви завагітнієте, то нема питань - народите и виростите, але якщо є можливість дійсно стати на ноги, або хоча б відкласти на це якісь кошти - то чому б не спробувати?
    А ще я думаю ваша мама не встигла звикнути до пристуності зятя в хаті, дайте їй час, ну і добрі люди(сусіди, родичі) десь через пів року почнуть її розпитувати а колиж то будуть внуки, чи бува немає її дочка проблем з зачаттям, , бо є бабки, ліки, шамани які можуть зарадити, так її достануть що ваша мама сама попросить народити їй внука чи внучку:girl_haha:

• Подобається Подобається x 24
  9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Отож бо й воно:girl_crazy:.

10. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Відповідь: Чи можливе життя з батьками після одруження?

підписуюсь під кожним словом Дани, з/п яка була нормальною на двох вже зовсім не така прикольна на трьох-чотирьох.

від себе додам - поїздіть трохи, повідпочивайте ... з дітьми також відпочивати гарно, але вдвох - це так романтично;)

• Подобається Подобається x 8
  11. Delfin4ik

Delfin4ik New Member

Жити з батьками можливо).
    Я живу з батьками чоловіка майже 1,5 року і, як не дивно, можу сказати, що краще аніж було б з моїми))).
    Чоловікові батьки ліберальніші і менше втручаються)))). Живемо в окремій кімнаті:).
    Ми не можемо собі дозволити жити на квартирі... не буде вистачати...

Що цікаво, що в мене протилежна ситуація як у форумчанки))).
    Всі хочуть внуків. А я хочу трохи пізнше, хоча задумуюсь))).

• Подобається Подобається x 4
  12. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

я жила з мамою після майже року життя вже без неї. Зрозуміла, що моя мама - найкраща в цілому світі, але яке то щастя, що вона живе з нами тіко тому, що ремонт...
    думаю так, життя з батьками можливе, якщо інше неможливе. Бо вважаю, що корисно жити окремо, навіть в халупі, але, щоб сама собі господиня.

мої батьки саме тому, на мою думку, зле жили, що весь час жили з батьками, які втручались скрізь з поводом і без і т.д. тощо т.п.
    Тобто я вважаю, що сім'я при першій нагоді повинна жити окремо.

• Подобається Подобається x 10
  13. Мальва

Мальва Well-Known Member

Після одруження ми 4 роки жили разом з моїми батьками. Мали окрему кімнатку. Життя разом було можливе, оскільки батьки практично не втручалися в наші справи. Комунальні оплачували напополам, а за телефон, пам"ятаю, я сама квитанцію в пошті пильнувала, щоб татові на очі не попали шалені рахунки за інтернет, він би може ніц не сказав, але нащо серце має боліти. Їжу разом на всіх готували, продукти до спілки приносили. З дітьми ми з чоловіком не спішили, хотіли для себе трохи пожити. Вже як я була вагітною ми переїхали окремо. І переконалася: хоч як би з моїми батьками добре не було, але окремо краще, сам собі господар.
    А от зі свекрухою ой не знаю чи змогла б довго жити. Тижня, що ми до неї приїжджаємо, мені по вуха вистачає. То треба хіба навчитись бути глухонімою коло неї. Хоча раніше вона не була такою прикрою, видно старість своє бере.

• Подобається Подобається x 6
  14. antosya

antosya Member

І я кажу, жити з батьками можливо. Але.. ми вже 2 роки живемо з моїми, в окремій кімнаті, зі всім ладнаємо. З батьками чоловіка ми б й однієї доби не прожили разом під одним дахом , через надто активне втручання в наше життя. На усіх спільних здибанках роблюся "глухонімою". Спочатку були сльози, купа нервів, а тепер стараюся на все закривати вуха.

• Подобається Подобається x 4
  15. Kasia

Kasia Well-Known Member

ви помітили тенденцію - доньки можуть жити тільки з власними мамами. а в невістки - ні ні:girl_smile:

16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Не факт.
    Ми б з моїми довго не жили.
    Хоча я їх дуже-дуже люблю, і вони мене теж.

• Подобається Подобається x 5
  17. Gala

Gala Well-Known Member

А я не знаю чи живу з батьками.Живемо в великому будинку у нас повністю усе автономно від моїх батьків і окремі входи,тільки подвір"я разом.Для мене то взагалі клас,коли потрібно кудись піти,поїхати завжди дітей залишаю мамі.На початку сімейного життя,то комунальні послуги платили мої батьки.

• Подобається Подобається x 6
  18. Beat

Beat Member

нуу, ту купа нюансів:
    1. Якщо в батьків великий особняк (або квартира 4-5 кімнат), то чому б і нє
    2. Якщо в молодого/молодої нема 50 000 $ на квартиру/будівництво то нема навіть чого рипатись, бо не варіант знімати квартиру пів життя, а то й ціле
    3. Якщо молодий/молода небезхарактерний, і зразу покаже що не дасть собою крутити, і покаже хто тут буде хазяйном, то також можна :)

19. Дана

Дана Well-Known Member

Не подобається мені ця фраза. Якщо я прийду в чужу сім’ю де склалися якість певні традиції, звичай , є свій уклад і почну показувати хто тут хазяїн, думаю що моє життя в тій сім’ї буде недовгим:girl_in_dreams:

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Якщо брати моїх батьків і свекрів, то швидше ми би жили зі сверами, але то би була постійна війна, і не так в мене як мого чоловіка.
    Я по характеру, швидше промовчу, але зроблю по-саоєму, а він швидко закипає.

• Подобається Подобається x 2