Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? вчорашня серія "Анатомії Грей" нагадала про дещо... але це вже конкретна психіатрія. з дитинства маю особливе ставлення до чисел, з 9 років дуже полюбила число 9. ще особливішим воно стало, коли в школі познайомилася з поняттям простих чисел... відтоді люблю їх найбільше. в супермаркетах номер комірки обов`язково має бути гарним - це або 9 (як варіант - 27), або 13*х, або просте число. якщо вже зовсім ніяк - то хоча б непарне... якщо нема вибору, це мене певною мірою засмучує, не настільки щоб це була проблема, але все-таки. з іншого боку - ненавиджу купляти одну річ. якщо ну зовсім нема чого другим взяти, мушу хоча б якусь дрібничку на касі вчепити, інакше незатишно якось...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? В мене такий сами бзік, кожен вечір спочатку мию взуття, потім чекаю коли добре висохне і пастую. Тільки приходжу на роботу, зразу щіточкою почищу, а коли виходжу з дому в чобітках до блиску начищених і хтось встає на ногу в маршрутці, то готова прибити Ще один пунктик, не можу вийти з дому не прийнявши душ і вечером перед тим як лягати також банні процедури обов'язкові (добре, що зараз з водою менше проблем, чим було колись). Згадаю ще щось то допишу.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Мій пунктик- всі речі мають стояти там, де я їх поставила. А якщо хтось візьме щось, а потім поставить не на місце-терпіти не можу.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? в когось вже таке було: гроші обов"язково "по старшинству" в гаманці поскладані і ще - завжди одягаю кульчики (вдома також), сплю в золотих (бо вони в мене маленькі)
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Ось декілька моїх: -Люблю працювати вночі! -Ввечері,заходячи в кімнату,перед тим як включити світло -закриваю штори! -Люблю засинати під музику. -Кожна річ має мати своє місце!(це стосується переважно тільки інструменту) -Нелюблю безпорядку у комп"ютері(люблю усе систематизувати) -В людях неподобається безвідповідальність.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Я маю пунктик на чистоті:rolleyes:В мене завжди все має бути чисте, гарне і акуратне.Дитину передягаю по три, ато й більше разів в день,ненавиджу, як дитина у брудному одязі, руки малому мию чуть не кожні п'ять хвилин(мені здається, що всюди повно мікробів:8Сама також люблю чистий одяг, ніколи не ляжу спати на грязну постіль, не свою(як кудись їду, завжди тягну із собою свою постіль), вдома також зажди повинно бути чисто і провітрено!
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? а в мене навпаки - на роботі всі сваряться, що коли я їм чай чи каву роблю, то води шкодую Просто не бачу сенсу наливати так повно, щоб поки донесу порозливалося по підлозі чи руки ошпарити... В мене те саме крім того: - хліб має лежати нормально, а не "догори дригом" і гойдатися - ніж ніколи не ребром - всі документи і важливі папери повинні бути поскладані так, щоб їх легко було знайти (краще, якщо це папочка з окремими файлами, куди в кожен окремий файл складається все те, що стосується однієї теми: паспорти разом, фото на документи разом) - всі конспекти, навчальні матеріали мають бути поскладані в окремі папки, а зверху надпис з назвою - одяг складається посезонно, коли сезон закінчується, то одяг випаковується в окремі кульочки і виноситься в них в іншу кімнату (в кульочки - щоб міль не їла). Вміст кульочків теж різний: в один - те, що ношу найчастіше, в інший - те, що одягаю на дозвіллі і т п - випраний одяг пришпиляється так, щоб місце від прищепки не було потім видно (воно потім добре не розгладжується) - ніколи не виходжу з дому, не "одягнувши" парфумів - коли треба зосередитися у шумному приміщенні - закриваю вуха руками Я собі так думаю, що деякі з моїх пунктиків - від великої ліні, бо коли все складене і систематизоване - легше знайти потім . А при тому всьому мій найбільший пунктик -те, що я не вмію підтримувати чистоти: люблю поскладати все ідеально, а потім навести безлад, і знов складати - і так по колу.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? У мене тежє такий пунктик! Але, коли воно у мене порозкидано, я точно знаю, де воно лежить. А коли то поскладаю по купках, то потім забуваю, за яким принципом я то все систематизувала.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Я ще згадала, що маю такий пунктик: терпіти не можу відчинених дверей, дверцят, шухляд і т.д. Мене просто трафляє, як бачу якісь незачинені двері, зразу закриваю....
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Чоловік зранку має приносити мені в ліжко каву) Інакше моє прокидання буде дуже важким і недобрим
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? сьогодні ггг ще один пунктик виявила - чоловік не правильно порозкладав свої і мої речі після прання - уууууууууух - може то в "Забилам би"? - не люблю такого, ліпше б не складав, я собі би сама все гарно, коли доня спить...., вже як є.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? я згадала ще пунктики: завжди мию спершу голову, а потім все решта завжди витираю спершу порохи, а потім порохотягом, навпаки не можу... і ще не випю молока, якщо там шкурка ну і гроші складаю гарненько..
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А я завжди фарбую нігті від мізинця до великого пальця (по-черзі), спочатку на лівій, а потім на правій руці! По-іншому не можу!!!
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? я з великого починаю до речі, лаки - це окремий пунктик довший час мала всі кольори веселки (зара багато позасихало, бо дуже рідко фарбувала останній рік, але буду помалу поновлювати запаси ), але ніколи не мала червоного чи навіть трохи до нього близького, не переношу його на своїх руках. максимум помаранчевий. якось в однокласниці спробувала рожевий, так неприємно було на нього дивитися, що того ж дня стерла. і це при тому, що червоний - один з моїх улюблених чотирьох кольорів в одязі ("світлофор"+помаранчевий). а, ще один кольоровий "пунктик". не люблю синій колір (пробачається хіба джинсам ). от були б ті чувачки з "Аватара", наприклад, зелененькі - може б і пішла дивитись ще зі школи маю психотравму на предмет кольору пасти: ненавиджу фіолетову, синю так-сяк терплю, але моя ручка має обов`язково бути чорною. у школі чорною писати забороняли, в результаті мій протест триває досі
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А я маю сказ, або набутий пунктик - від пунктика свекрухи - як приходить в гості то любить виключати всюди світло, ходить за мною і виключає. А я літаю по хаті як метеорит - тільки вибіжу з кухні вона виключить світло, а я знов туди. От так і клацаємо вимикачами Зате як вона йде - я як в церкві, вмикаю світло всюди!!!
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Задала, ще одну річ яка мене страшено дратує - це коли хтось не виймає зарядне для мобільного з розетки (після того коли телефон вже зарядився) і не кладе його на місце! Мені це дуже не подобається і я за всіма його прибираю!
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? за собою особливих пунктиків не замічав. Аот моя тьоща має дуже цікавий. Не любе чистоти і порядку. Сама ніде не працює і тільки то і робить що гадить без перестанку. Бувало що десь поїде на цілий день жінка не витримає починала все вилизувати. Я тільки сміявся. Казав це на 5 хв. приїхала тьоща. Настрій зразу падає, пальто на крісло, шапка на стіл, сумка посеред кімнати, сумочка біля мойки, сама взута, зразу на кухню відповідно через 15хв. по всій квартирі купа посуди. На коврі залишки їжі що призначені для кота. через 20 хв. все стає на "своє місце" , "мікро клімат" створений тоді вона розувається і лягає в одязі на ліжко (бо їй погано і піднімається тиск). Я сміюся, а жінка розводе руками і все це чекає доповнення на другий день і чергової поіздки тьощі кудись щоб знов прибрати. От такі бувають в людей пунктики. А ви горнятка не по кольору, олівці не на місті