Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Згадала ,що у мого чоловіка є великий пунтик, його аж теліпає,коли він побачить десь закручені вузлики на шнурку на телефоні,чи зарядному,чи любому побутовому приладі . Така дрібничка , але стільки зруйнованих нерврвих клітин.:confused:
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? маю пунктик на папках в компі. Як мені хтось шось не там зберіг (муж тобто) ррррр... злюсь страшенно. особливо що стосується фото. Взагалі фотографії то окремий пунтКТИЩЕ. Я люблю фотографувати і дуууууууууууже люблю оформляти власні альбоми друкованих фото, а папки і їх назви..то взагалі окрема тема Ще маю пунктик на взутті. воно має бути поскладане в коробках - не дозволяю витягувати іншосезонне, поки взуття з попереднього сезону не буде помите, напастоване, з запханим всередину папером (щоб форму тримало) і кожне в своїй коробці. Шо скажеш - діагноз о а ще є журнали... вони все поскладані в порядку від найстарішого номеру вверх. Як хтось переглядає, а потім покладе інакше... гиги - зіпсутий настрій... хоча...блін...це ж такі дрібниці ну і шкарпетки і нижня білизна - то має бути поскладане як в аптеці як випралася припадком одна шкарпетка (чоловік наприклад прав) то я її до шафи ніколи не покладу (маю таку маленьку мисочку і там вона чекає пари) - чоловіка просто підкидає
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? маю пунктик на справедливості то напевно якісь дитячі комплекси вилазять...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Мене клинить, якщо штори не симетрично вікно закривають - клініка І коли чоловік мій запарений наніч чай п"є.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? та ладно, моя бабця нашила на всі покривала петельки, а на диван гачки, і такво чіпляє. бо ж і справді злазить! піді мною наприклад всі покривала злазять навіть причеплені шось оце читаю-читаю і не можу згадати за собою нічого особливого ніби... поряд з вами всіма я рідкісне свинятко ну горнятко маю своє особисте - так як же без того, якщо в мене свої "норми" напоїв... не думаю що то пунктик. ну ще дратує коли по всій хаті позалишають світло, але то вже виховання - у нашій родині прийнято економити електрику (ага, особливо її комп економить). ще от: шкарпетки мають бути якомога смугастіші! без того ніяк! а головне - є в мене рюкзак... то не пунктик, то пунктище!.. от він завжди має бути при мені, і в ньому є все необхідне. часом щось необхідне не покладу, і тоді відразу виявляється, що воно таки потрібне... про вміст мого мегарюкзака - у відповідній темі )
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? маю пунктик на чистоті! Особливона кухні під час приготування їжі!.... можу прийти до когось в гості і якщо щось не то....побачу-буду сидіти голодна.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А в мене головний "пунктик" - це сережки і лаки для нігтів (з другого вже потрохи збиваюсь). З кожної країни, де буваю, привожу собі сережки. Мене вже всі маньячкою називають На підтвердження - фото: Прикол, мені на день народження дарують щонайменше 2 пари сережок, знаючи мою звихненість на них. А ще маю таки пунктик: в мене в гаманці гроші завжди складені від меншого до більшого і обовязково "лицем" вперед. Ще про гроші: терпіти не можу білі копійки, мене від них просто трафляє. Тому або намагаюсь їх якомога швидше десь віддати в магазині, або ж ввечері віддаю мамі. І ще - збираю блискучі жовті копійки. В мене їх вже повна копилка, майже немає місця. І якщо я маю копійки, але знаю, що блискучі - ніколи не дам їх в магазині чи в маршрутці! Щось поки більше не пригадала.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? як бачу непомиту посуду, то мене аж підкидає від злості, журнали мають бути поскладані лише в порядку випуску, по роках і місяцях....ще багато всіляких пунктиків є але не можу згадати
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Я маніакально люблю все викидати. В мене до вечора збирається по три пакети сміття . Хтось біля мене розгортає цукерку - я тут же беру папір і викидаю, вчора відкрили вино - я автоматично одразу викинула корок, навіть не помічаючи цьго. Мусіли допити. Щось купивши, я зразу викидаю всі етикетки, упаковки тощо, про що часом шкодую. Навіть нові колготки розпаковую і тільки в кульочку кладу в шафу. Можу навіть позривати етикетки від пляшок , а потім не знаю що це.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? в мене пунктик на рахунок ручок,люблю різні гарні ручки,блокнотики.І ще один пунктик це скоріш комплек ,що я не красива (це з дитинства і це до психіатра),ще багато є,але дійсно не пам"ятаю.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? І я згадала про ще один пунктик - не можу слухати музику, коли знаю, що лівий і правий навушник переплутані головне, коли того не знаю, то слухаю нормально, ну хіба крім тих випадків, коли пісня специфічна - з кожного навушника інший звук, і я ту пісню знаю без пам"яті
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Мій пунктик - чисті руки. Тепер і малого ним заразила. А ще - перед вживанням ВСІ фрукти-овочі мию. Ще не люблю коли щось валяється не на місці. Не люблю бути в тиші - постійно мусить щось грати-шуміти.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А я не можу вдень заснути,інколи так хочеться лягти і подрімати, а не можу! Дуже боюсь проспати щось важливе!
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Я теж колись не могла, але після того як почала на роботу прокидатись в районі 5-ої ранку, сплю як вбита
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? власне, що мала щастя якийсь час слухати музику через нормальні навушники, після того крім них - музика, як з консервної банки
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Нарешті і я сюди.Значить так; -відкриті дверцята в тумбочках і шафах(закриваю всюди на автоматі) -двері міжкімнатні теж мають бути закриті -на каву тільки моє горнятко, інакше не канає -пунктуальність, коли хтось спізнюється мене клинить -незастелені ліжка -не чищу яйця і рибу поки так...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Хе...і в мене подібні заклинення є....ну не можу, щоб лишній раз руки не помити....таке враження, що я в рукавицях хожу... ....І хто вам ці продукти чистить???
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А в мене пунктик на чистому взутті. Якщо зранку в маршрутці потопчуть ноги, то не можу не повитирати і так йти на роботу. З дому не вийду, якщо чоботи не напастовані