Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Ооооо... в нас на роботі є такий підпільний жарт, чого в кабінеті так багато паперів і всякого іншого непотребу..бо нема Кольрової...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Хе... Себе впізнаю...а потім коханий каже - "Що знов насмарувалася???"
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Ви потрапили саме в ціль! Коли дивилася той фільм, зрозуміла, що в мене багато з нею схожого і ... перестрашилася Ну, думаю, треба мені щось з собою робити
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? пам"ятаю, я якось у свого брата жила, лишилася сама на 3 дні. В перший вечір перед сном поперевіряла всі двері (їх там 3 вхідних), все позачиняла і лягла спати. У другий вечір пішла знов перевіряти всі двері і коли смикнула головні вхідні, вони відчинилися Я їх таки забула замкнути на ключ Тож другу ніч я спала у вітальні (вона посеред хати, а так все було ніби як під контролем) щодо прасування маю теж свій пунктик: випрані речі складаю в шафу непрасованими, а прасую їх лише перед тим, як одягаю. причина доволі проста: якщо складати в шафу випрасувані кофтинки і футболки, на них лишаються складки хрест-навхрест, тож їх все одно доводиться прасувати, а навіщо робити подвійну роботу?
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? зовсім забула про цей свій конкретний пунктик, особливо після гостей, мусить бути все помито, поскладано і прибрано навіть, якщо це 3-тя година ночі
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Лишень хотіла про це писати, ця сама проблема..також не люблю розкиданого по хаті одягу а особливо мокрих рушників, відразу руки тягнуться складати, не люблю також спізнюватися на заплановану зустріч, коли десь затримуюся нервуюся.. золте моє правило коли я готую щось смачне на кухні біля мене немає нікого бути
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Стояти і розмовляти на вулиці - не люблю(мягко сказано)-коли виходжу з дому,завжди маю конкретну мету,і зупинка,навіть на 5 хв,дратує.Це стосується і коли гуляю з собакою. не люблю,і то сильно,після когось читати газети,журнали- люблю першою їх читати Коли хтось запізнюється або дуритьособливо,коли це не є **по-життєвим**показникам. ...коли осуджують,критикують,обмовляють,не бувши в чужій шкірі,особливо коли це в цинічній формі!-пунтик страшний - немає довіри такій людині.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Думала я одна така ... Страшно не люблю коли лежать брудні речі - мушу їх порати. Недавно поламалася в нас пралка, то це була для мене трагедія! Чоловік каже що це "пунктик" - деколи вишуковую що б це таке попрати Для заспокоєння нервів або коли потрібно щось обдумати люблю прасувати. А якщо під музику або під цікавий фільм - то це одне задоволення І ще щоб нікого на кухні не було коли готую! Може ще щось є, але за собою сама не помічаю ...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? ... -або просто ляпають язиками і розпускають плітки. -як бачу що на дні тарілки, горнятка, ложки чи вилки є хоч крапля чогось брудного, мушу відмити бо не буду їсти, і взагалі все що стосується чистоти... все мусить бути чисто.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? До народження малого в мене було мільйон пунктиків. Тепер в мене на них просто не залишається часу. Але, бачу, що треба до них повертатися, бо в квартирі починається хаос і мене то страшно нервує! З того що лишилось: ніколи не куплю того, що можу зробити сама (от така мене жаба тисне за переплачування), в малого колготки мають бути в тон до іншого одягу, навіть як тих колготок не видно і роздягати я його точно ніде не буду; те саме стосується сорочечок і повзунят (для мене сорочечка одного кольору, а повзунки іншого - то світова трагедія)
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Одні щось викидають другі все виперають.... Зрештою, деколи навіть вигідно такі пунктики мати.... Ми вже з Одлі пропонували, отаким запунктованим на прасуванні приходити до нас на "прасувальний рейд" Поєднаємо корисне з приємним....
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? 1.А я боюсь спати сама із вимкнутим світлом. Вдома я то завжди "несама".Але бувають відрядження.В готелях сплю тільки із увімкнутим світлом....Навіть колись мала конфлікт з консьєржкою-стукала мені у двері щоб я світло виключила....поки я їй не відповіла-що я їй за це світло заплатила.....
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Ще згадала - не переношу привідкритих дверцят тумбочок, шаф і дверей От має бути всьо закрито і точка! А спати при світлі неможу, але має бути хоч вікно не зашторене. І ще - зранку як кудись іду, навіть якщо спішу, запізнююся, але пропустите чайочок з солодким... то життя на весь день сіре
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? йой, ви всі такі акуратні, всьо має бути поскладано, я в шоці))) я думала шо то тільки моя баба така))))) Я получається люблю жити в срачі (сорі за слово), і доречі я дуже не люблю приймати душ, купатись ше куда не йшло, добре шо я з вами не живу, бо за мною було би багато шо прибирати)) тут треба окрему тему створювати яка я неохайна))))
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? в мене пунктик збирати різноманітні дисконтні карточки, а ще пунктик на прибиранні
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? - усі тюбики, баночки, чашки, тарілки виключно по своїх місцях, переставлю, якщо щось не там; - коли вішаю білизну, то ніколи не зачеплю одну річ двома (чи більше) різними прищепками. Обов"язково мусять бути одного кольору. Добре, що вдома маю тільки сірі і білі, а в селі 5-6 кольорів, то довго підбираю відповідну пару прищепок на кожну білизну :8: Пунктик - інакше не назвеш.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Не можу спати коли двері в моїй кімнаті не щільно зачинені Розчинну каву п"ю з одного горнятка, заварну-з іншого Ніколи не гдую папугу, принципово, бо не люблю птахів Не можу переносити звук капаючої води з крану(навіть у сусідів чую) Можу піти наверх і попросити , щоб закрутили кран ) Як ще щось згадаю-напишу