абсолютно не сперечаюсь, кожному своє ми ж ніби про "пунктики" свої пишемо чи як?))...для мене в тому питанні прикладом є моя мама, яка доглядає за собою так, що в свої 50 виглядає , як моя сестра.
Ну мені тут багато пунктиків підходить. Але маю ще й інші): - страшенно нервують погано запарковані авто!!! А якщо ще й займають більше місця ніж треба, особливо у центрі, мене просто трясе))). Навіть коли я не на авто). І через це завжди дуже довго і акуратно паркуюсь))).
НЕ можу лягти спати, якщо в кімнаті залишився якийсь посуд або щось з-під їжі. Дуже бісить. Навіть коли дуже втомлена. Мій хлопець каже лягати спати, завтра приберемо, а я не можу! Тож доводиться прибирати, а іноді він сам це робить)
я колись жила з подругою, в якої теж був такий пунктик) так вигідно було - після чергових посиденьок до ранку всі вже ніякі, тільки до ліжка й спати, а вона ще ходить все прибирає
У мене пунктик на мужчин високого зросту (просто обожнюю) На чистоті теж. Особливо ненавиджу і готова вбивати за волосся у зливі раковини.