Знайшла в себе теж декілька пунктиків: * страшенно не люблю коли люди запізнюються, і сама на зустріч приходжу на пів години, а то й годину раніше, бо для мене запізнення - це неприпустимо * не люблю, коли з чоловіком кудись збираємось, то я можу на 2 години раніше почати збиратись (бо там макіяж, манікюр, і т.п), а потім ще його чекати, бо ВІДІТЄ ЛІ - він може зібратись в останні 5 хв * завжди перед сном йду пробувати чи закриті вхідні двері, навіть якщо 100% знаю, що вони закриті * не терплю, коли на столі лежить всього забагато * п'ю чай з однієї кружки, а каву - з іншої) * а ще, коли подруга, або чоловік кажуть слово "ПОМНИШ" замість ПАМ'ЯТАЄШ)) Це страшенно мене дратує * в сумочці має бути ідеальний порядок *не люблю, коли хтось інший бере в руки мій телефон * завжди почату роботу мушу доробити до кінця Відчуваю, що то ще не все, але на разі більше нічо не можу згадати)
Згадала і свої пунктики: -не люблю відчинених дверей в кімнатах і навіть коли знаходжуся в гостях, то прошу зачинити двері; -таблетки з блістерних упаковок використовую строго по порядку (страшенно дратує якщо таблетки спільні і хтось виймає їх в хаотичному порядку); -не зможу заснути якщо на кухні залишився брудний посуд.
Ой, як знайомо )))) Починає приймати душ, чесатися і одягатися, коли я вже готова, але не забує при цьому нагадати, що він, бачите, 2 години мене чекав, а я його всього-то хвилин 30.
Дівчата, та у Вас тьма вільного часу, або ви рідко маєте зустрічі! Я собі не можу дозволити такі розкоші як приходити на годину раніше Тому стараюсь приходити вчасно, допускаю запізнення 5 хв. з обох сторін.
на рахунок дивних створін, то повірте, він сказав за "пунктик", і сказав.... а ви мої дорогенькі, носите це все в собі, думаєте, гадаєте, цілу тему створили З чоловіками все простіше, бо вони простіші. Вибачте що підтримав офтоп. А щодо пунктиків, то не лягаяю спати поки пошту не перевірю
Ну година,це так дуже голосно сказано,но за 15-20 хв.стараюсь приходити раніше.А часу я б не сказала,що багато,просто стараюсь,собі якось розплановувати день,щоб все було чітко .Хоча бувають і форс-мажорні ситуації,як без того)) --- дописи об"єднано, 8 Січень 2016 --- Наприклад?Бо я щось не зрозуміла)
Ой, в мене теж пунктики - в мене є своє горнятко, тарілка і мисочка і я не терплю, коли хтось їх використовує, - речі, котрим я знайшла "ідеальне" місце в кмнаті ніхто не має права переставляти, - ненавиджу запізнюватися куди завгодно, - виходячи з дому зо 3 рази провіряю чи замкнені двері. Паранойя в мене, напевно
В мене зовсім антіпунктики...))якщо судити про вищесказане))) -я не слідкую за всіма своїми тарілками та ще й мисочками. -всі речі мають своє місце, всі про це знають, тому кладуть куди треба -запізнююсь завжди і куди завгодно. Цей пункт особливий, бо я не в змозі змінити нічого) якщо в мене зустріч в 15-00, то я почну збиратись о десятій, але все одно запізнюсь))) -але двері, я також перевіряю декілька разів....))))) гадаю - це нормально))) сподіваюсь - не паранойя)))
ха, і я маю свої "пунктики", і ніц з ними робити не хочу і не буду *ненавиджу, коли хтось бере мої ножиці і голки для вишивання! (мої домашні то вже добре знають і навіть не рухають, мама деколи призабуває , є купа інших ножиць і голок в хаті, якими можна зробити всі свої справи) *маю пунктик на тварин в хаті (є у мене 2 куми які мають псів і котів, то знають чому я обмежую прихід до них у гості, ну нічого я не можу з собою подіяти, не моє це і все...) *і в ту ж тему до псів: як бачу, що на вулиці з тими псами гуляють на дитячому майданчику, то у мене "горять всі плати в голові" і я ЗАВЖДИ зроблю зауваження власнику пса на це. Зі всім решта, ніби можу змиритись)))
Не люблю, як дверцята шаф чи тумбочок відкриті або привідкриті. Якщо навіть краєм ока бачу, то мені некомфортно.
О, і в мене такий пунктик був поки малявка не зявилась, тепер якось до цього спокійніше ставлюсь. в мене більше пунктик на такі речі: - не терплю коли на столі щось різали і залишили ніж так і лежати. при чому, якщо залишили щось інше то не біда, а от за ніж прибила б...може то якась карма з попередніх життів....; - не терплю коли до мене звертаються на "ти" чужі люди, навіть старші за мене - це як втручання в особисте; а так то вроді до всього ставлюсь легко, конкретних пунктиків не заробила собі)
оооо...у мене того "добра" безліч: - мегапунктуальність, майже ніколи ніде не запізнююсь й вважаю поганим тоном , в принципі, для інших; - прибираю за графіком - наприклад, в суботу прибираю по кімнатах, в четвер - мию кухню, в п*ятницю - туалет й ванна. й ніяк по-інакшому. навіть висока температура мене зіб*є, має бути так; - мию руки з милом майже кожні 10 хв. Навіть, якщо потрималась за двірну ручку, а ще потім ходжу й нюхаю руки - вони в мене мають пахнути тільки милом, якщо не пахнуть - йду мию знову; - в супермаркеті беру два кошика - один для м*яса, інший - для всіх решта продуктів. м*ясо я складаю тільки в один пакет. тому вдома в мене всі дощечки для приготування підписані. Не дай Боже, взяти овочі й різати на дошці з під м*яса....) - не можу з хати вийти не намальована, навіть викинути сміття. Завжди має бути мінімальний макіяж й зачіска. не розумію жінок, які не мають на себе часу. ну, то напевно моє таке маленьке "ку-ку".
ну тут вже як кому - я, наприклад, дуже рідко роблю макіяж, навіть мінімальний. й це не через те, що немає часу на себе, а, швидше теж "пунтик" - люблю себе природню, а не "підігнану" макіяжем)