Чи маєте ви "пунктик"?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Hruska, 3 Грудень 2009.

1. dasha

dasha Well-Known Member

Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"?

2. masjaka

masjaka Well-Known Member

Непереношу коли хліб ложать верх дном. (Чоловік так постійно робить - це його пунктик:girl_mad:) Завжди перевертаю - щоб лежав правильно.

3. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

в нас так з покривалом на диван. Я стелю в одну сторону, а чоловік в іншу. Він каже, що робить це несвідомо і навіть не задумується, як стелить, а мені сильно в очі кидається, коли покривало іншою стороною :girl_mad:

4. Lamara

Lamara Well-Known Member

В мене один э пунктик, який мене дразнить щодня. Дуже люблю щоб хліб був гарно нарізаний. І мене ледь не до сказу доводять моі домашні хлопи, які відривають руками шматочки шкірки, а м'якоть вже не ідять. А ще добиває коли скибку хліба надрізають до половини, ухх, забилам би. Як потрапляє до рук такий кавалок хліба, завжди приводжу його до порядку:girl_crazy:, навіть якщо істи не буду. Це щоб око не муляло.

5. whisper

whisper Well-Known Member

Думала думала і зрозуміла, що я не вийняток і також маю свій "Пунктик" - непереношу коли я щось готую і ще не готове, а ходять і підкрадають, або накриваю на вечерю і починається - той бутерброд жує, той печеня - для мене це як неповага до моєї праці. А ще несприймаю людей з жирним волоссям, коли волося як соплі на голові - це для мене як червона тряпка для бика :).

6. Yulia

Yulia New Member

Я теж так роблю, тільки за чоловіком. Одного разу не витримав і запитав:- "Для чого я прошу його мені допомогти поскладати, якщо всерівно перескладую по-своєму?".
    Ну не можу я пережити якщо речі в шафі поскладані не по-моєму :girl_crazy:

7. UnLikE

UnLikE Фотограф

Є в мене пунктик - потребую постійних змін чогось.. то стіл пересунути в іншу частину кімнати, то всі фотки видалити з свого сайту, то змінити раптово зачіску і тд і тп...)

8. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

А я страшнючий педант:girl_flirt: і все для мене здається пунктиком: ножі на столі, не митий посуд в раковині, неохайно поскладані речі (не по моєму) в шафі, не чищене взуття, навіть не люблю коли кружки стоять не так як я поскладала. Я розумію що це моя проблема, але нічого вдіяти не можу з собою !:girl_sad::girl_sad::girl_curtsey::

9. elektronika

elektronika Well-Known Member

Дивлюсь, що більшість пунктиків господарські... А в мене, не знаю чи це в тему: бісить коли в українській мові використовують слово "творог", "творожне" і тп....

10. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А я не можу користуватись декількома парфумами одночасно. Мушу спочатку випшикати цілу баночку, а потім другу починаю.
    Так само і з шампунями.

11. бетменша

бетменша Well-Known Member

В мене теж таке. Правда парфумів мона і більше) А от гелідля вмивання, шампуні, бальзами і т.д. до "побєдного кінця". Терпіти не можу нагромадження баночок всяких.

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

а в мене зараз якийсь пунктик з умивальником, він в мене має бут ідеально чистим. Мама жартує що я скоро в умивальнику дирку витру. Будь-який відпечаток на крані, чи плямка і вже буду шурувати. Ніколи такого не було, а тепер то як напасть.

13. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

А у мене бзік із миттям рук :тільки з вулиці, одразу мию, спочатку водою, потім з милом, помила посуд - йду знову мити, трошки прибрала - мию, поміняла дитині памперс - мию руки. У гостях - стараюсь стримуватись, але не завжди виходить...(((

А ще : якщо десь гамаю не у дома- то обов'язково маю вилку добре протерти, або навіть, вологою серветкою витерти

14. UnLikE

UnLikE Фотограф

Kapitoshhka, я вважаю, що це не бзік) це елементарні правила гігієни (я про миття рук) :)

15. elektronika

Після миття посуду?! Складно лишити руки немитими, помивши посуд... Це таки, пунктик, шкідливий для шкіри рук, яка і так пересушується від постійної хатньої роботи.

16. UnLikE

UnLikE Фотограф

я теж так роблю :girl_wink: (змиваю плин і жирність)..
    Або то у нас обох такий пунктик))

17. elektronika

А я кремом мащу, після посуду і після миття. О! Згадала про пунктик: не можу коли лак на нігтях хочаб тріііішечки облупився чи обтерся. А ще коли ніготь один ламається - стрижу всі!

18. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

То капець просто, як я люблю музейну чистоту. Була вагітна першим прибирала за чоловіком, народився Віктор, я все страдала шо не порядок в хаті-підлогу не помила до блиску, лахи під лінієчку не встигла викласти, посуд з посудомийки не виложила попорядку. Та то стільки мого здоровя забирало:ed4d70def841dc74b57, шо я коли вагітна була другим вирішила: не можеш змінити ситуацію, зміни до неї ставлення. Не зразу і не легко, але помогло. Коврів в хаті не тримаю, підлогу мию шваброю, на лахи купила сушарку, то й гладити не тре, а дітей(2 і 5років) навчила складати в шафу,всі лишні речі з хати повикидала, пороздавала. Хлопців заставляю речі на місце класти, а нє то викидаю за двері(частіше там свої манелі чоловік збирає.) Але люди я як на світ народилась, раніше як рабиня складала, мила, прибирала... Тепер на ДП посидіти, в спортзал збігати є час, просто раз в якийсь час роблю генпорядок
    Ото було про мене
    Наша мама громко плачет, потому что все свинячат. Тише, мамочка, не плач — у других такой же срач!:girl_cray:

19. oksitigra

oksitigra Member

В мене пунктик зачиняти завжди двері на ключ, коли приходжу з вулиці. Хоча є домофон, все одно боюсь небажаних відвідувачів. Домофон злодіїв не зупинить

20. Britney

Britney Домашня посиденька :)

О, в мене теж пунктик з тим миттям рук... А ще я постійно витираю екран телефона, а він все одно маститься, бо є сенсорний))) А ще в мене є пунктик на дрібки-кришинки. Мене нервує, як хтось кришить на підлогу(навіть якщо випадково). По 100 раз на день замітаю ту кухню((((