Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Погано те, що часто складаю за малого, бо він не складе так як треба. Чоловік зі мною за те свариться, бо малий виросте ліньтюхом, звикне, що мама все за нього робить. Постійно каже хай складає як вміє, але сам, а я того не можу пережити, всеодно потім перескладую.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Непереношу коли хліб ложать верх дном. (Чоловік так постійно робить - це його пунктик) Завжди перевертаю - щоб лежав правильно. отак в нас зайшов пунктик на пунктик
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? в нас так з покривалом на диван. Я стелю в одну сторону, а чоловік в іншу. Він каже, що робить це несвідомо і навіть не задумується, як стелить, а мені сильно в очі кидається, коли покривало іншою стороною
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? В мене один э пунктик, який мене дразнить щодня. Дуже люблю щоб хліб був гарно нарізаний. І мене ледь не до сказу доводять моі домашні хлопи, які відривають руками шматочки шкірки, а м'якоть вже не ідять. А ще добиває коли скибку хліба надрізають до половини, ухх, забилам би. Як потрапляє до рук такий кавалок хліба, завжди приводжу його до порядку, навіть якщо істи не буду. Це щоб око не муляло.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Думала думала і зрозуміла, що я не вийняток і також маю свій "Пунктик" - непереношу коли я щось готую і ще не готове, а ходять і підкрадають, або накриваю на вечерю і починається - той бутерброд жує, той печеня - для мене це як неповага до моєї праці. А ще несприймаю людей з жирним волоссям, коли волося як соплі на голові - це для мене як червона тряпка для бика .
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Я теж так роблю, тільки за чоловіком. Одного разу не витримав і запитав:- "Для чого я прошу його мені допомогти поскладати, якщо всерівно перескладую по-своєму?". Ну не можу я пережити якщо речі в шафі поскладані не по-моєму
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Є в мене пунктик - потребую постійних змін чогось.. то стіл пересунути в іншу частину кімнати, то всі фотки видалити з свого сайту, то змінити раптово зачіску і тд і тп...)
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А я страшнючий педант і все для мене здається пунктиком: ножі на столі, не митий посуд в раковині, неохайно поскладані речі (не по моєму) в шафі, не чищене взуття, навіть не люблю коли кружки стоять не так як я поскладала. Я розумію що це моя проблема, але нічого вдіяти не можу з собою !:
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Дивлюсь, що більшість пунктиків господарські... А в мене, не знаю чи це в тему: бісить коли в українській мові використовують слово "творог", "творожне" і тп....
А я не можу користуватись декількома парфумами одночасно. Мушу спочатку випшикати цілу баночку, а потім другу починаю. Так само і з шампунями.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? В мене теж таке. Правда парфумів мона і більше) А от гелідля вмивання, шампуні, бальзами і т.д. до "побєдного кінця". Терпіти не можу нагромадження баночок всяких.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? а в мене зараз якийсь пунктик з умивальником, він в мене має бут ідеально чистим. Мама жартує що я скоро в умивальнику дирку витру. Будь-який відпечаток на крані, чи плямка і вже буду шурувати. Ніколи такого не було, а тепер то як напасть.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А у мене бзік із миттям рук :тільки з вулиці, одразу мию, спочатку водою, потім з милом, помила посуд - йду знову мити, трошки прибрала - мию, поміняла дитині памперс - мию руки. У гостях - стараюсь стримуватись, але не завжди виходить...((( А ще : якщо десь гамаю не у дома- то обов'язково маю вилку добре протерти, або навіть, вологою серветкою витерти
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Kapitoshhka, я вважаю, що це не бзік) це елементарні правила гігієни (я про миття рук)
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Після миття посуду?! Складно лишити руки немитими, помивши посуд... Це таки, пунктик, шкідливий для шкіри рук, яка і так пересушується від постійної хатньої роботи.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? я теж так роблю (змиваю плин і жирність).. Або то у нас обох такий пунктик))
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А я кремом мащу, після посуду і після миття. О! Згадала про пунктик: не можу коли лак на нігтях хочаб тріііішечки облупився чи обтерся. А ще коли ніготь один ламається - стрижу всі! шукатиму негосподарскі пунктики
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? То капець просто, як я люблю музейну чистоту. Була вагітна першим прибирала за чоловіком, народився Віктор, я все страдала шо не порядок в хаті-підлогу не помила до блиску, лахи під лінієчку не встигла викласти, посуд з посудомийки не виложила попорядку. Та то стільки мого здоровя забирало, шо я коли вагітна була другим вирішила: не можеш змінити ситуацію, зміни до неї ставлення. Не зразу і не легко, але помогло. Коврів в хаті не тримаю, підлогу мию шваброю, на лахи купила сушарку, то й гладити не тре, а дітей(2 і 5років) навчила складати в шафу,всі лишні речі з хати повикидала, пороздавала. Хлопців заставляю речі на місце класти, а нє то викидаю за двері(частіше там свої манелі чоловік збирає.) Але люди я як на світ народилась, раніше як рабиня складала, мила, прибирала... Тепер на ДП посидіти, в спортзал збігати є час, просто раз в якийсь час роблю генпорядок Ото було про мене Наша мама громко плачет, потому что все свинячат. Тише, мамочка, не плач — у других такой же срач!
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? В мене пунктик зачиняти завжди двері на ключ, коли приходжу з вулиці. Хоча є домофон, все одно боюсь небажаних відвідувачів. Домофон злодіїв не зупинить
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? О, в мене теж пунктик з тим миттям рук... А ще я постійно витираю екран телефона, а він все одно маститься, бо є сенсорний))) А ще в мене є пунктик на дрібки-кришинки. Мене нервує, як хтось кришить на підлогу(навіть якщо випадково). По 100 раз на день замітаю ту кухню((((