Чи маєте ви "пунктик"?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Hruska, 3 Грудень 2009.

1. roma roma

roma roma Member

Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"?

Я ненавиджу коли чути як йде годинник, коли чоловік спить лицем до мене і дихає на мене, таке враження що я на вулиці:shok: хоч і люблю його безмежно

2. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

ооо, це для мене також смерть, коли приїджаю до мами в гості ( а там в моїй кімнаті годинник....малесенький- але такий цикальний...бррр), то як лягаємо спати - випихаю батарейки:girl_haha:

3. LUSINDA

LUSINDA New Member

А я завжди у супермаркетах звертаю увагу на різні АКЦІЇ!!!!! Не можу пройти поруч,щоб не "вивчити ціну акційних товарів на сьогодні".І хоч цей товар мені на даний момент не є необхідністю,- можу купити як про запас...бо ж він по АКЦІЇ !!!)))))

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

У мене виявляється теж є і не один:
    - посуд мити одразу після їжі і чоловіка навчила, бо коли він дома то завжди миє посуд.
    - в холодильник ставити усе тільки в коробочках, банячках, герметично закрити, щоб не було запаху ніякого.
    - засинаю тільки при виключеному світлі і тишині.
    - все має стояти на своєму місці: одяг у шафі, прикраси, біжутерія у шкатулці і т.д.:girl_flirt:

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Не піду спати, поки на кухні безлад, мушу все повимивати і найголовніше- ножі ні в якому разі не мають залишатись на ніч на столі:girl_crazy::crazy:

6. shparynka

shparynka Well-Known Member

не одна я така, нас багато!!!

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

а я навпаки, люблю щоб хтось склав компанію поки я вишиваю, а от ліжко не застелене теж не люблю, навіть дуже :)

8. Натуля

Натуля Well-Known Member

В мене з"явився один пунктик ще з першої вагітності і триває по сьогодні. НІколи не вийду з дому - поки не схожу в туалет. Навіть якщо 15хвилин перед тим там була)))

9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

пунктище - не терплю в холодильнику всякого "довгоскладу".
    ідеально, коли купили - приготували - з"їли - помили. як залишається якась їжа "ні туди ні сюди", "півпорції", "надкушене"- не можу пересилити себе покласти її в холодильник.

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я ненавиджу, коли чоловік кладе в холодильник закриті консерви, шоколад, хліб, пряники...Брррр, вони мені потім такі бридкі:shy: Знаю, що багато покрутять пальцем біля виска:girl_haha:

11. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

дуже корисний пунктик насправді. підозрюю, в мене він теж залишиться і після вагітності :)

здається, вже писала про свій пунктик щодо номерів комірок (у супермаркетах, наприклад). недавно подруга спостерігала, як я шукаю правильний номер, аж спитала: ну ти ж це не серйозно?.. :girl_crazy:

12. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

згадувала згадувала який то в мене пунктик, згадала.
    Як тільки після роботи приходжу додому, йду в ванну зразу поправляю коврики там, не переношу як вони нерівно лежать:))

13. darysj

darysj Active Member

Ой,ну точно про мене.Я вже навіть свого нареченого привчила,що після кожного миття рук,повинен тряпочкою пройтись по всіх краниках.
    І ще,бісить коли в квартирі закривають двері на подвійний замок.Інколи прийдеш додому напакована сумками від вух до п'яток,а там повна конспірація....і пок відкриєш ті двері......ладна вбити за такі моменти:suicide:

14. jMoondance

jMoondance Member

в мене до вагітності таке було, а зараз то взагалі :girl_yes2:

15. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

чисто, як про мене.
    а ше не люблю, коли мене гладять по голові. то ше з дитинства якась така нелюбов.
    і не люблю позичати будь-що ( ні комусь, ні в когось)

16. bobryha

bobryha Well-Known Member

і я теж)) я дуже боюся поламати чи пошкодити позичене, тому не можу повноцінно тим користуватись)))і майже нічого ні в кого не позичаю. стосовно позичання комусь- будь-ласка, що попросять.Особливо, коли щось недороге, чесно навіть не чекаю повернення. Єдине що мене нервує ,коли чоловік без мого дозволу позичає комусь спільні домашні речі. Одного разу позичив сусіду мою напольну вагу, а той повернув поломану(сказав-типу так і було), а раз позичив колєзі миючий пилосос. то той прополоскав фільтр якимось миючим засобом смердючим і мені тепер годі попилососити, бо смертить нестерпно, я вже перемивала, але не помагає)))

17. miramichka

miramichka New Member

Теж маю пунктики, як от миття рук без кінця, перемивання за кимось посуд і тд. Всякі такі дрібниці. Але найбільший мій пунктик в іншому. Не переношу, коли хтось не в домашньому сідає на мій диван. Уявляю, як в тому одязі сиділи у смердючих засмальцьованих маршрутках, а тепер - на мій чистенький диван. Ух, як мене то бісить! Дійшло до того, що я маю спеціальне покривальце на такі випадки, і перу його мінімум раз в тиждень.:girl_flirt:

18. Lanasweety

Lanasweety New Member

дуже не люблю, як викидають їжу, постійно прошу своїх домашніх доїсти, а коли відпочивали в готелях з шведським столом, то аж не добре було від того видовища, як наш народ понабирає повні тарілки, а навіть, і половини з того не зїдається і скільки їжі згортається і просто викидається!

19. dasha

dasha Well-Known Member

В мене пунктик нарахунок місць речам. Все має лежати саме там де я то поклала. Тишком перескладую після малого і чоловіка, якщо щось не там де має бути, або не так як має бути. Або часто сама складаю іграшки малого по коробках чи корзинах, бо він складе не так як має бути. Знаю, що то погано, але нічого не можу з собою зробити.

20. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом