Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? ооо... не думала навіть шо я люди які мають пунктик на відкритих дверях.. з мене вся сім"я жартує через це... і ще непереошу коли десь скатертина нерівно застелена.. і як до хати приходжу то перевдяягаюсь одразу... оо.. і найгірше ну просто не можу терпіти обстригання нігтів... це просто мука...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? В мене чомусь так: коли щось готую, то з підготованих складників хоч ложечку, але мушу залишити і не додати до страви (бо мені все здається. що забагато буде). А потім все одно то ніде не пристосую, і приходиться викидати. Напр., зварила картоплю на вареники, тоді відібрала з кастрюльки майже всю, щоб робити начинку, а одну-дві ст.л. залишила в кастрюльці, ні туди-ні сюди. Так само можу до зупи не додати одну приготовлену почищену картоплю. Коли чистила - то було нормально, а коли прийшлось в суп кидати, то ніби забагато вже мені їх стало. То пунктик, чи не пунктик? страшно нервую тим чоловіка...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А я не можу вспокоїтися, коли бачу, що вішаки у шафі не в той бік повернуті. І то суворо за правилом: всі до єдиного мусять бути повернуті направо. Я одна така?...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Згадала ще один "пунктик". В нас шафа-купе на всю стіну, а то є три метри. То чоловік ніколи двері в ній не закриває, типу, а нащо. І не важливо чи то дверка за якою ховаються мої рукодільні причандалля і його папки, чи то дверка з білизною... А мене аж калатає від того.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Ні, я така сама, перевішую всі вішаки в одну сторону, завждиА ше в мене є пунктик, я ніколи не сплю в кімнаті, коли відкриті двері від шафи. Ну і головне, я завжди дивлюся у дві сторони на дорозі, навіть якщо це дорога з одностороннім рухом, переходжу тільки на зелене і то тільки після того як всі машини зупиняються чоловік з мене регоче.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Я не можу дивитись, коли на кімнатних рослинах є сухі листки чи квіти. Кожного дня обходжу весь дім, переглядаю всі вазонки і обрізаю все лишнє. Хоча мені цей "пунктик" подобається: всі рослини так красиво виглядають
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Я не можу терпіти коли чоловік всі моі речі складає в один кутик кімнати, бо то порядок , а своі в той час по всій хаті кидає)))) ....ще коли старші люди, говорять до мене на Ти , і якщо вони то роблять наказовим тоном, просто бо вони старші (напр. В маршрутці , на ринку і т.п.) .... І ще один з пунктиків))) коли ім, завжли саме смачне залишаю на останок, але прочитала що то багато людей тим ""хворіє""))
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? В мене теж є трохи "пунктиків") Дуже не люблю, коли речі розкидані чи лежать не на своїх місцях. Малий, як бавиться, все розкидає, а я ходжу за ним і все збираю, бо не можу сидіти в безладі. Чоловіка завжди "пиляю", бо він любить розкидати одяг по всій кімнаті, а я за ним мушу збирати. Не можу спокійно сидіти, коли знаю, що є брудний посуд на кухні чи ще щось. Мушу піти все помити, тоді аж заспокоюся Двері в кімнату мусять бути закриті, так само шафи і тумбочки.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? і я до вас. Якесь "непонятне" задоволення дістаю, коли зриваю сухі листочки, особливо, коли тільки доторкнешся, а вони самі відпадають
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Оооо так, то пунктик...Я тільки декілька років років назад навчилась їсти олів"є, як всі люди...До того горошок вибирала, і з"їдала в останню чергу
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Зранку мушу прмйняти душ, поки не помиюся почуваюся жахливо. Приходжу до хати відразу мушу переодягнутися, інакше не почуваюся комфортно. Ну і то в нас напевне сімейне - річ одягаємо лише один раз, по тому все йде пратися
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? то є 100 % про мене. ще додам, що коли приходжу до хати, то після взуття, перше, що знімаю - всі прикраси: сережки перстені, все-все, не можу вдома, щоб було щось на тілі, бо воно мене одразу тисне, муляє і заважає, а поза хатою я того не відчуваю . а душ, то хіба пунктик? я думала, то елементарна гігієна .
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Каже чоловік, шо мій пунктик - набирати на відпочинок купу силенну рушників, навіть знаючи, що всюди в готелях чи базах відпочинку рушники завжди є в номері. І справді - от не люблю я казенних речей, ввижається, що можуть бути погано попрані чи ще щось, тому беру тільки свої, і то справді багато - займають купу місця у валізах. Але не можу інакше - в сауну теж ношу виключно свої причандалля
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? в мене взагалі казус з тим світлом, по-перше не засну!а по-друге якщо я міцно сплю і ввімкнути світло - відразу проснусь! А найдивніше якщо в кімнаті темно і шуміти я не проснусь
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? і я так роблю. Мені з першого кроку в кімнату вже починає заважати то все)) Навіть волосся - мушу або заколоти, або обруч одягти.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Ще останнім часом маю такий пунктик: записую до копієчки всі витрати( маю спеціально для цього заведений блокнотик), щоб бачити, на що зайве трачу гроші. В кінці місяця підбиваю суму і дивлюся, де можна зекономити. А то часом прийду з магазину і думаю" А де ж я стільки грошей поділа?" Зручно і недовго. Головне, не забувати записати в блокнот.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Мій пунктик - то бажання повикидати все, що мені не потрібне, або здається мені непотрібним, про що іноді шкодую)) Люблю у всьому мінімалізм.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? У мене пунктик- ненавиджу, коли хто спостерігає, як я вишиваю і нікому не показую недошиті роботи. А ще ненавиджу, коли хтось заглядає у книжку, газету, коли я читаю. Ага, ще страшенно не люблю незастелену постіль.